altug onaran' Alıntı:çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflarda çok başarılı
discovery-V8' Alıntı:Nejat, Özellikle fotoğraflar mükemmel, çok keyifli geçmişe benziyor gezi.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Nejat çok güzel bir gezi olmuş,
Anlatım ve görseller çok güzel ,
figo' Alıntı:Gençliğimi boşa mı harcıyorum ne? Size takılıp hayatımızı yaşamamız lazım 8)
acemi80' Alıntı:Çok güzel çok hoş bir gezi olmuş benim 2000 KM gezimi gölgede bırakmış ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Sizleri tebrik ediyorum..... Cok guzel vakit gecirmissiniz...
simurg2' Alıntı:böyle güzel gezileri hep landcılarmı yapar ya kardeşim hiç haberimiz olmadı
discovery-V8' Alıntı:Nejat o fransız amca tam noel babaya benziyor ya ho hoh hoo ;D ;D ;D
MKG' Alıntı:sevgili nejat güzel bir anlatım olmuş )
MKG' Alıntı:Nejat senin fotoğraf çekim uzmanlığın daha başka tabiki, canan bu resimleri senmi çektin dediiii, yakında yüklerim
bora1071' Alıntı:resimler ve paylaşım için teşekkürler. defenderlarda çok hoşuma gitmeye başladı, heran motoru satıp alabilirim 2 aydır üyesi olduğum bu sitede incelemelerim devam ediyor. bu arada memleketim olan aksaray'ın tuz gölünde yaptığınız kamp,gölün üzerindeki uçsuz bucaksız görünen boşluk duygusu, bunları yaşamak isterdim. herşeyin yeri ayrıdır ama motorsiklette aldığım off-road keyfine yakın olabileceğini düşünmeye başladım
Deep' Alıntı:Görseller ve anlatım harika, çok güzel gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler
Tuz gölü ortasına kadar kurudu mu? Neresine kadar gidebildiniz?