Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ishak77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,111
Ynt: Kamplı Etkinlikler İçin Balta Tercihi

Ağzın yuvarlaklığı derken kesitinden bahsetmiyorsunuz di mi? Balta kısa ağızlı bir alet olduğundan ben şahsen ağzın fazla kavisli olmasını istemem. Verdiğim fotoğraftakilere oranla ağız çok kavisli olmasın isterim.

Etiketler

Merhabalar herkese.cok kisa bir sure once bir balta aldim ve sizlere aldigim yeri soylemek istedim ki belki birilerinin isine yarar.ziraishop.com sitesinde.husqvarna kucuk balta modeli benim almis oldugum.

Merhaba. Hasquarna güzel baltadır. Biraz sertliği yüksek sanırım ama yan kemerli modellerle bu sorunu aşmışlar. Baltada bulanacak en eski baltayı almak bence faydalı bir seçim olabilir. Kaynak çok iyi yapılmış olsa da bana güven vermiyor. Tek parça yapılan baltalar doğada daha sağlam sonuçlar verebilir. Saygılar.

Öncelikle hort :D

İzmir'deki ustaların facebook sayfasında yeni güzel baltalar gözüküyor. Eylem beyin yaptığı işlemlere de tabi tutulmuş gibi. Ne diyorsunuz? Özel sipariş yapmışlar. Ben de yarın arayıp görüşeceğim bakalım. Ama bunları da görünce kararsız kaldım:rolleyes:

FB_IMG_1496094483974.jpg
FB_IMG_1496094505315.jpg
FB_IMG_1496094548605.jpg
FB_IMG_1496094599660.jpg
FB_IMG_1496094624770.jpg

Bir balta için 6 sayfa mesaj yazılmış.Demekki balta deyip geçmemek lazımmış:smiley:
hoşgeldin sayfası bir.kaç bin sayfa olan forumda normaldir :smiley:
grand vitara lastik seçimi sayfasına bakın bir de
artık gerçi youtube video var ama forumun yerini tutmaz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR