Kalk Gidelim Küheylan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 760
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 166,337
Ynt: Kalk Gidelim Küheylan

[attachment=1]
Nazar Boncuğu. :smiley:
[attachment=2]
[attachment=3]
Güneşin yansıması
[attachment=4]
Rengarenk çuha çiçekleri.
[attachment=5]

IMG_1124.jpg

IMG_1143.jpg

IMG_1146.jpg

IMG_1151.jpg

IMG_1164.jpg

Etiketler

Ters lale.
[attachment=1]

Emirgan'a gitmeyi düşünenler için; hafta içi gitmeyi düşünüyorsanız sorun yok. Pazar günü gidecekseniz çok erken gitmelisiniz (En geç 9'da). Yoksa otopark tamamen doluyor araç girişine kapatılıyor. Ya da arabasız gitmelisiniz.

Satış yerinden, saksısında çiçek de alabiliyorsunuz.

Emirgan'da artık ücreti çıkıştan alıyorlar. Yani giriş bedava. ;)
Çıkışta Küheylan için 5TL aldılar.

Emirgan sonrası Maltepe'ye sahile de uğradık. Biraz da orada yürüyüş yaptık. :smiley:

IMG_1166.jpg

Gerçekten bu tarz yerlere gidecekseniz şimdi gidin.Bu haftasonu kuzenimin eşine poyrazlarda sucuk partisi yapacaktık tam buluşma saati geldiğinde dolu yağmaya başlayınca gittik başka yerde kahvaltı ettik ama yine kahvaltıdan sonra yürüyüşe poyrazlara gittik küçük bir göl yürüyüşü yaptık,o kadar soğuk havada göle insanlar gelmeye başlamış bahara girdiğimizde sezonu kapatacağımız belli oldu taaa kasıma kadar poyrazlara gidilmez.

Ferhat bey inanın karavanın tadını en iyi çıkaranlardan birisi sizsiniz, bir çok kişiye örnek olarak sizi gösteriyorum. (Benden bile iyisiniz ;D ;D ;D)
Etkinliğiniz çok güzel, fotolara bayıldık, paylaşım için teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Gerçekten bu tarz yerlere gidecekseniz şimdi gidin.Bu haftasonu kuzenimin eşine poyrazlarda sucuk partisi yapacaktık tam buluşma saati geldiğinde dolu yağmaya başlayınca gittik başka yerde kahvaltı ettik ama yine kahvaltıdan sonra yürüyüşe poyrazlara gittik küçük bir göl yürüyüşü yaptık,o kadar soğuk havada göle insanlar gelmeye başlamış bahara girdiğimizde sezonu kapatacağımız belli oldu taaa kasıma kadar poyrazlara gidilmez.
Mayıstan sonra, hele güzel güneşli havalar oldukça, kendimize gözden ırak yerler bulacağız. ;D Hava kasvetli hafif yağmurlu filan olursa bizler için güzel havalar demek olacak galiba. ::smiley: ;)
drares' Alıntı:
Ferhat bey inanın karavanın tadını en iyi çıkaranlardan birisi sizsiniz, bir çok kişiye örnek olarak sizi gösteriyorum. (Benden bile iyisiniz ;D ;D ;D)
Etkinliğiniz çok güzel, fotolara bayıldık, paylaşım için teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley:
İlginiz için biz teşekkür ederiz. :smiley:
Elden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Birkaç hafta Küheylen yatmıştı o aradan sonra bu kısa gezileri yapmış olduk. Biraz da zamanımız olsa ah ah ::smiley:
gezmen' Alıntı:
Eskiden "kartpostal" yapıyorlardı bu fotoğraflardan!... :D
Olmuş mu? Cavid Hocam. :smiley:
Teşekkürler. :smiley:

fsirin' Alıntı:
Olmuş mu? Cavid Hocam. :smiley:

Fotoğraf konusunda yetkin değilim; anı niteliğinde çekmeye çalışıyorum. Bana kalırsa, "bundan iyisi, Şam'da kayısı!."
Nedendir bilinmez ama fotoğrafları gördüğümde ilk usuma gelen şey, "kartpostal" oldu. :smiley:

Selamlar.
Cavid Sezen

Bugün Küheylanın 10. yaşına ulaştığı gün. :smiley:
Bu 10 yılda 167400Km yol yaptık. Yani yıllık ortalama 16 bin kilometrenin üzerinde.

[attachment=1]

doga-manzarali-pasta.jpg

Küheylanla, akabinde onun yerini alacak Hymerle ;) nice 10 yıllara Ferhat...
İnan Şirin ailesinin gezileri bizler için büyük bir ilham ve moral kaynağı, en azından benim için öyle...
Keyifleri gezilerde buluşmak üzere, Küheylanın motoruna kuvvet diyorum... ;D

fsirin' Alıntı:
Bu 10 yılda 167400Km yol yaptık. Yani yıllık ortalama 16 bin kilometrenin üzerinde.

[attachment=1]

Merhaba ferhat bey nice yollara ve yıllara rabbim sağlıkla gezmeyi nasip etsin tüm karavancı dostlara küheylana iyi baktıktan sonra 3x167400 km gider sayfanız görseller çok güzel ayrıca bizim besta diyorki küheylanın doğum günü kutlu olsun yeni pabuçlarını güle güle kullansın nice gezmelere sağlıcakla kalın

gezmen' Alıntı:
"İkinci on yıl"da 167.400x2, 167.400x3 ... dilerim!... :smiley:
Cavid Sezen
taiga' Alıntı:
Küheylanla, akabinde onun yerini alacak Hymerle ;) nice 10 yıllara Ferhat...
İnan Şirin ailesinin gezileri bizler için büyük bir ilham ve moral kaynağı, en azından benim için öyle...
Keyifleri gezilerde buluşmak üzere, Küheylanın motoruna kuvvet diyorum... ;D
dopamin' Alıntı:
Merhaba ferhat bey nice yollara ve yıllara rabbim sağlıkla gezmeyi nasip etsin tüm karavancı dostlara küheylana iyi baktıktan sonra 3x167400 km gider sayfanız görseller çok güzel ayrıca bizim besta diyorki küheylanın doğum günü kutlu olsun yeni pabuçlarını güle güle kullansın nice gezmelere sağlıcakla kalın
berkcantp' Alıntı:
Küheylana nice 10 yıllar, pabuçları yeni, frende sağlamsa benim için bir araçta yeterli veri.
Sağlıklı geziler dilerim.
Çok teşekkürler arkadaşlar. :smiley:

Seni,eşini ve Küheylanı tebrik ederim,hatırlatta yaylada küheylana bir sürtünsün Rosinha yada lastik,tampon versin de bizim kide o yıllara kadar durmadan gezebilsin.Bizimkinin daha 1,5 ay ı var 1.yılına

fsirin' Alıntı:

[attachment=1]

Nice on yıllara ....( Darısı basımıza....) :smiley:

İlknur - Mahir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR