Jeepimi Alçaltmak İstiyorum Lütfen Yardım.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saldıray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,253

Etiketler
Ynt: Jeepimi Alçaltmak İstiyorum Lütfen Yardım.

Mirkan , ben bi ara araca baktırtmıştım get falan varmı diye get yok dediler amortisör siyah yazıda yok ama ustalar yay ve amörtisör büyük demişlerdi sen bi araştır istersen yanlış bişey yapmayalım olmazsa ben hafta içi bi ara sana aracı yollayayım ustana baktır istediğin gibiyse değiştirelim .(basamakları da verirsin gelmişken bende şapkayı yollarım ;))
 

Ynt: Jeepimi Alçaltmak İstiyorum Lütfen Yardım.

tamam abim ... araçtaki kitse değişimi hemen olmaz ama , önceki gün bizim aracın sökülmesi lazım , yoksa 1 gün arabada yatar orda :smiley: ... basamaklar sökülü balkonda duruyor abim ... montajı için kaportacı gerekiyor , tanıdığınız vamrı ? yoksa babanız geldiğinde burda montajını yaptıralımmı ?

kitin kalitesi ne olursa olsun benim için farketmiyor yeterki yükselsin daha büyük lastik takayım :smiley:
 

Ynt: Jeepimi Alçaltmak İstiyorum Lütfen Yardım.

Mirkan bi kaç resim çektim bi bak bakalım ne olduğunu anlayacakmısın kitmidir başka bişeymi ;)

Grnt0288
 













Ynt: Jeepimi Alçaltmak İstiyorum Lütfen Yardım.

ankaradan aldınız sanırım aracı
şu an lastik ebadınızı yazarmısınız, şunun içi sordum lastik yanak yüksekliğinden dolayı çamurluk lastik arası açık gibi duruyor... ebadı yazınca tam polarak anlaşılacaktır...
 

Ynt: Jeepimi Alçaltmak İstiyorum Lütfen Yardım.

Tam ebadı bilmiyorum ,sadece 15 inç olduğunu biliyorum aracı ankaradan aldım evet...
 

Ynt: Jeepimi Alçaltmak İstiyorum Lütfen Yardım.

bi de dediğim ölçüyü alırsanız aracınız ne kadar yüksk, yoksa lastik mi küçük tam sonuç çıkacak ortaya hata yapma ihtimalinizi minimiz edeceksiniz...

Beyaz
 



Ynt: Jeepimi Alçaltmak İstiyorum Lütfen Yardım.

bu ne zor işmiş anlamadım ben bu aracı sırf daha esnektir diye aldım daha önce pajero vardı çok sertdi bu da yüksek esnemiyor ,metre baktım evde yok garaja inip ölçücektim yoksa...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,035
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst