Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 245,511
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

popo izli limited edition

Etiketler

Takıntılı manyak! ;D

Herşeyi bilmesende bilmediğini farkettiğin an araştırıp öğreniyorsun. Bu özellik yeterde artar bile insana hayatta.

Alp bey benim GC'de puf koltuklar var.ve kesinlikle daha lüks duruyo.tiflis cad. de 95 GC var onunki düz koltuk.
aracımı orta off-road arazi şartlarına uygun hale getirmek istiyorum alpaslan bey yardım etti saolsun.sizin tecrübelerinizdende yararlanmak isterim.bu iş te acemiyim ama çok hızlı öğrenirim.şimdiden teşekkürler

alpaslanepli' Alıntı:
Takıntılı manyak! ;D

Herşeyi bilmesende bilmediğini farkettiğin an araştırıp öğreniyorsun. Bu özellik yeterde artar bile insana hayatta.
Hadi len. Keyfimi yerine getircem diye maymun etme kendini....

İstemem yan cebime koy

Alpaslan sen çok iyisin. Dostsun, kardeşsin.... Sağol, Allah ne muradın varsa versin... Amin....

hişşş karartma avatarını. Ben kararttığımda destek için karartmıştın sende. Şimdi kendimi sorumlu hissetmeyeyim. Benim neşem tavan bugün. Avatar mavatar kkarartamam. ZJ'min kuğu gibi dere geçişini silemem şimdi. Düzelt sen düzelt. koy bi route 66 da yol alan bir harley!

Eyvaaaahh! arkadaşım ne yaptın?
Sana teknik bilgi için danış dedik. Off-road için değil. İlk öğreteceği takla atmak olur mazallah. ;D

Olmaz, kabuğuma çekilcem ben....
Sen rahat ol.....

ps: Arkadaşlarını seçerken dilbilgisi sınavı yapsan iyi olur..... Anlaşıldı..... noktası virgülü olmayanın ağzıda bozuk, gönlüde..... Pardon naçizane, tavsiye....

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvaaaahh! arkadaşım ne yaptın?
Sana teknik bilgi için danış dedik. Off-road için değil. İlk öğreteceği takla atmak olur mazallah. ;D

canı saolsun bea alpaslan..alp hoca dan her türlü GC tavsiyesini dinlerim vallaa.....

qwasd' Alıntı:
canı saolsun bea alpaslan..alp hoca dan her türlü GC tavsiyesini dinlerim vallaa.....

Ya Alp şu senin takla videosunu atsana iki dakka arkadaş bi izlesin...

Kabuğundanda çık. Senin enerjin o kabuğu kapalı alanda eritir! Dışarı çıkması lazım enerjinin...

Ben bilmem bişi
Kendiniz öğrenin

şaka şaka...

Hiç merak etme, seni çok iyi anlıyorum.... Arkadaşlarını doğru seç, yeter....
Herşeyi paylaşırız biz.... Hiç merak etme....

Sen paradan haber ver