Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 220,810
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

alpaslanepli' Alıntı:
Onun koltuklarının şekli hocam popo çukurlu modeli. Şöyle derin bir çukur var tam ortada. Ama ilginçtir bir tek şöför koltuğunda bu modeli kullanmışlar. diğerleri standart model. Geçen Şile gezisinde de bir XJ vardı. Hani şu taklaatan onunda ilginçtir yan koltuğu bu desendi. Allah Allah bende şimdi bunun mantığını çözemedim. Alfonse hocam bi konuya el at hele ben çözemedim.
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: popo izli :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: limited edition :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

Alfonse' Alıntı:
:smiley: :smiley: :smiley: ben bilirim, ben bilirim, şarkı vardı, nasıldı, ben bilirim ben bilirim.... :smiley: :smiley: :smiley:
Alpaslan, bak doğruyu söyle, noolurrssunnn, ben herşei biliyor muyum, lütfen yaaaa..... :smiley: bak herşeyi bilmiyosam söyle lütfen... :smiley: ben herşi bilmeliyim, takıntılıyım :smiley: :smiley:

Takıntılı manyak! ;D

Herşeyi bilmesende bilmediğini farkettiğin an araştırıp öğreniyorsun. Bu özellik yeterde artar bile insana hayatta.

Alfonse' Alıntı:
Ben bi ay öncesine kadar, 95 Amerikan versiyonlarının hepsini puf denilen kare kare dikişli zannediyordum.
Değilmiş... Bide daha normal :smiley: görünümlü koltuklar var orjinal 95' te... Ergun abiden öğrendim...

Bi rivayete göre de, Kanada' lar puf denilen Ceylan derisiymiş. mişte miş.....:smiley: Ben av sırasında yoktum, gözümle görmedim Ceylan' ı :smiley:
Bi Ceylan daha biliyorum. Küçük Ceylan :smiley:
Amerikan versiyonlarınında aynı deri var. Ne yani Amerika' da mı Ceylan var... :smiley:

Benim makina Kanada versiyonu, o puf denilen koltuklardan var...... Sizinki nasıl?

Benim o, daha normal dediklerim daha kullanışlı ama, yan destekleri felan var, kaymıyorsunuz.....

Puf denilenler bence daha şık ama, daha lüks duruyor, bence....

Bide, bu puf denilenler daha çok tutuluyor galiba, ilanlarda hep yazıyor puflu diye, saçma....

Normal olanlar daha kullanışlı..... kalite farkı yok..

Bide orvis edition mu ne var, yeşil, bordo biyeli...

Alp bey benim GC'de puf koltuklar var.ve kesinlikle daha lüks duruyo.tiflis cad. de 95 GC var onunki düz koltuk.
aracımı orta off-road arazi şartlarına uygun hale getirmek istiyorum alpaslan bey yardım etti saolsun.sizin tecrübelerinizdende yararlanmak isterim.bu iş te acemiyim ama çok hızlı öğrenirim.şimdiden teşekkürler

alpaslanepli' Alıntı:
Takıntılı manyak! ;D

Herşeyi bilmesende bilmediğini farkettiğin an araştırıp öğreniyorsun. Bu özellik yeterde artar bile insana hayatta.
Hadi len. Keyfimi yerine getircem diye maymun etme kendini.... :smiley:

İstemem yan cebime koy :smiley:

Alpaslan sen çok iyisin. Dostsun, kardeşsin.... Sağol, Allah ne muradın varsa versin... Amin....

hişşş karartma avatarını. Ben kararttığımda destek için karartmıştın sende. Şimdi kendimi sorumlu hissetmeyeyim. Benim neşem tavan bugün. Avatar mavatar kkarartamam. ZJ'min kuğu gibi dere geçişini silemem şimdi. Düzelt sen düzelt. koy bi route 66 da yol alan bir harley!

qwasd' Alıntı:
Alp bey benim GC'de puf koltuklar var.ve kesinlikle daha lüks duruyo.tiflis cad. de 95 GC var onunki düz koltuk.
aracımı orta off-road arazi şartlarına uygun hale getirmek istiyorum alpaslan bey yardım etti saolsun.sizin tecrübelerinizdende yararlanmak isterim.bu iş te acemiyim ama çok hızlı öğrenirim.şimdiden teşekkürler

Eyvaaaahh! arkadaşım ne yaptın?
Sana teknik bilgi için danış dedik. Off-road için değil. İlk öğreteceği takla atmak olur mazallah. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
hişşş karartma avatarını. Ben kararttığımda destek için karartmıştın sende. Şimdi kendimi sorumlu hissetmeyeyim. Benim neşem tavan bugün. Avatar mavatar kkarartamam. ZJ'min kuğu gibi dere geçişini silemem şimdi. Düzelt sen düzelt. koy bi route 66 da yol alan bir harley!
Olmaz, kabuğuma çekilcem ben.... :smiley:
Sen rahat ol.....

ps: Arkadaşlarını seçerken dilbilgisi sınavı yapsan iyi olur..... :smiley: Anlaşıldı..... noktası virgülü olmayanın ağzıda bozuk, gönlüde..... Pardon :smiley: naçizane, tavsiye.... :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Eyvaaaahh! arkadaşım ne yaptın?
Sana teknik bilgi için danış dedik. Off-road için değil. İlk öğreteceği takla atmak olur mazallah. ;D

canı saolsun bea alpaslan..alp hoca dan her türlü GC tavsiyesini dinlerim vallaa.....

qwasd' Alıntı:
canı saolsun bea alpaslan..alp hoca dan her türlü GC tavsiyesini dinlerim vallaa.....

Ya Alp şu senin takla videosunu atsana iki dakka arkadaş bi izlesin... :smiley:

Kabuğundanda çık. Senin enerjin o kabuğu kapalı alanda eritir! Dışarı çıkması lazım enerjinin...

qwasd' Alıntı:
Ben bilmem bişi :smiley:
Kendiniz öğrenin :smiley:

şaka şaka...

Hiç merak etme, seni çok iyi anlıyorum.... Arkadaşlarını doğru seç, yeter....
Herşeyi paylaşırız biz.... Hiç merak etme....

Sen paradan haber ver :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR