Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 220,996

Etiketler

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Alpaslan , Alfons hayırdır hocam birtatsızlık oldu da ben mi kaçırdım ? Neyse bilen adam nazlanacak tabi , bu devirde en pahalı şey bilgi . Bunu hem ver hem nazlanma olur mu ;) jeepci jeepciyle takışmaz da mahaleye gelen LR ciler birşey yaptıysa toplanp onların mahelleye gidelim :D

Neyse hem puf hem düz model 93-95 muhtelif versyonlarda var. Burda bir subay abimde var mesela ki araç direk ABD den getirilmiş ama koltuklar benimki gibi düz . Bencede puflar daha lüks görünüyor . Birde bu düz deriliyi delikli yapmasalarmış tam süper olcakmış .Bakım yapmak baya uğraştırıyor....

önce siz girdiniz, bunu sizistediniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33280.1340

Ya abicim siz hiç kurtlar vadisi izlemediniz mi.. Başkaları yapar başkalarının üstüne atar. Şimdi land kahvesinin duvarına JEEP yazısını sizce JEEP'ciler mi yazmıştır?

ssbman' Alıntı:
Alpaslan , Alfons hayırdır hocam birtatsızlık oldu da ben mi kaçırdım ? Neyse bilen adam nazlanacak tabi , bu devirde en pahalı şey bilgi . Bunu hem ver hem nazlanma olur mu ;) jeepci jeepciyle takışmaz da mahaleye gelen LR ciler birşey yaptıysa toplanp onların mahelleye gidelim :D

Neyse hem puf hem düz model 93-95 muhtelif versyonlarda var. Burda bir subay abimde var mesela ki araç direk ABD den getirilmiş ama koltuklar benimki gibi düz . Bencede puflar daha lüks görünüyor . Birde bu düz deriliyi delikli yapmasalarmış tam süper olcakmış .Bakım yapmak baya uğraştırıyor....

Alfonse şu bizim ZJ'mi XJ'mi konumuza sonradan katıldı. Aynı onun gibi sonradan katılan başkalarıda oldu. Biz onu Ayhan abiyle nasılsa birbirimize kırılmayız atışalım burada diye açmıştık. Ama sonra bazı cümlelerde kantarın topuzu olayı oldu. Alp'te kırıldı. Kıranda kırılanda bizden uzatmamak gerek.

bu arkadaş sizden değilse ajan o zaman [attachment=1]

12.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Ya abicim siz hiç kurtlar vadisi izlemediniz mi.. Başkaları yapar başkalarının üstüne atar. Şimdi land kahvesinin duvarına JEEP yazısını sizce JEEP'ciler mi yazmıştır?

Durum faili meçhule gidiyor yani ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Alfonse şu bizim ZJ'mi XJ'mi konumuza sonradan katıldı. Aynı onun gibi sonradan katılan başkalarıda oldu. Biz onu Ayhan abiyle nasılsa birbirimize kırılmayız atışalım burada diye açmıştık. Ama sonra bazı cümlelerde kantarın topuzu olayı oldu. Alp'te kırıldı. Kıranda kırılanda bizden uzatmamak gerek.

Anladım , bahsettiğin konuyu atlamışım sanırım . Gruplar içinde zaman zaman olur böyle şeyler hoşgörmek lazım ama kimseninde kimseyi kırmaması lazım . Böyle bir ortamda , hepimiz benzer eylerden hoşlanır ve benzer araçlara binerken kırıcı konuşmak gereksiz olur . Ki Alfonse jeep konusunda çok teknik detay paylaşmış ve paylaşan bir arkadaş ve tahminn ediyorum bunlardan herkes faydalanmıştır . Neyse tatalıya bağlanması en güzeli olur aslında ...

Valla abi elleri mecbur. Çünkü ikiside çok sevdiğim asla vazgeçmeyeceğim kişiler. Ama uzatırlarsa ikisine birden ben tavır alır konuşmam bi daha. E bensiz ne yapacaklar ne tad alacaklar ki dimi ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
O arkadaşın dokunulmazlığı var hem land hemde jeep camiasının Gandi'si seçildi ruhani lider o ;D ;D ;D

Herkese saygımız, sevgimiz sonsuz, ufak tefek atışmalar kutuplaşmalar kırmamak, krılmamak kaydıyla güzel, krılan arakadaşlarımız varsa affola

Aslında kimsenin kırılmaması lazım. Herkes gerçek niyetini belli etti ediyor. Samimiyetten ileri geliyor bu muhabbet. Ben Land kahvesine takılmazsam siz JEEP kahvesine takılmazsanız ne tadı çıkacak.. İşin özünde latife var güzel vakit geçirme var. Bazen hemen cevap verme dürtüsüyle farkında olmadan birileri çıkıp çizgiyi taşırabiliyor ''gönder'' diyorsun mesaj gidiyor. Sonra belki farkına varıyor. Ama uzatmamak gerek. Aynı yolun yolcularız değil mi?

Nerden bildin aynı yoldayız da senin ZJ hızlı benim land yokuş aşaya 120 yi zorluyor birde bakıyorum 70 60 50 aaaaa meger yokuşa gelmişim gaz yemiyor. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri