Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,290
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Kerem abi sitenin güzelliği işte bizde seninle gezide karşılaştık 40 yıllık ahbap gibi kaynaştık. Ergun abi gibiler sitenin güvenilirliğini ve işe yararlığını arttırıyor. Yeni üye olan herkes bu muameleyi bu ilgiyi görünce standart olarak belliyor. Ve yarın bir gün yardım etmesi gereken bir konu olduğunda kendi bu durumdayken ne gördüyse aynısını yapma gayretinde bulunuyor. Ve sitenin işe yararlılığı büyüdükçe büyüyor.

Ben zj mi ilk aldığımda Ergun abiyle buluştum . Benim zj'yi kullandı ve yorumladı.Ardından kendi zj'si ile mini bir şehir off-road'u yaptık. Ön şaftım yoktu benim o zamanlar.
Hemen ertesi gün ustalarına gittik Sabah siftahına ön şaftım takıldı. O gün bugündür Ergun abi kendi aracı gibi ilgilenir benim arabamla sağolsun.

Düzce gezisinde benim kabak lastikler gündem yaptı ya . Geziye gelenler bilir.
Bunu duyunca geçen gün geldi benim dükkana kapının önüne bıraktı 4 tane cillop gibi good year wrangler i gitti. Ben lastikciye götürmek için arabaya yüklerken bile erindim. Ergun abi elleriyle onları deposundan yükleyip arabasına o yolu yapıp gelip bıraktı bana. Samimiyetimle söylüyorum baba oğluna yapmaz.

Yalan yok kriz bokuna(çok afedersiniz) işlerim çok kötü şu sıra. Lastik almayı karar veremediğimden değil bütçe ayıramadığımdan erteliyordum. Hızır gibi yetişti valla. Arabasına geri binerken pelerinini gördüm sanki :smiley:

Yüz yüze görüştüğüm biri Ergun abi şahsına minnettarlığımı dile getiriyorum zaten amma benzeri bir konudan bahsediliyorken herkesin duymasını istedim.
Teşekkürler Ergun baba büyük adamsın!

Etiketler

Ben Fotoları ekliyorum açıklamayı Ergun abi benden daha iyi yapar zaten..

94 Grand Cherokee with Sunroof =)

Reeeklaaaammmmm......!!!! benim hatun yolllardaaa....!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

th_862096fe.png

Selamlar herkese ,

Ergun abinin hakkı ödenmez , bu devirde en zor bulunan ve en pahalı şey bilgi ve tecrübe ... Ergun abinin karşılıksız paylaşımcı ruhu sayesinde çok şey öğrendik , belki bunları bilen bir usta bulsak bile ki zor dünay kadar para ve zaman harcamamamız gerekirdi ...

Gelelim sunroofa . Benim bu fotolardan gördüğüm rezalet işçilik ... Oldu olacak tavanı kesip pimapen taksaymış çift açılı , sineklikli falan güzel olurdu ...

Sadece maşallah diyeyim abi ben..ve herkese iyi geceler iyi haftasonları diliyorum..

Sunroof ile ilgili bi şey demeden edemeyeceğim ;

Açma/Kapama tuşu Tofaş grubunun butonu =) Tofaş grubu zaten universaL yaptı bu tuşu =)

Abi zaten genç yaşta meşhur olursan o balon starlıktır gelir geçer. 50 den sonra olmuşsan o yılların birikimidir. Hakettiğin içindir. Bu yüzden makbulü bu.. Bide ölünce meşhur olanlar var o ayrı bir konu :smiley:)))

Konu başlığını .iç ettik madem bir soru soracağım. Bunun için konu açmayayım şimdi. Bir yandanda tanışma köşesinde mevzusu geçiyor Ergun abiyle sardık rubicona. Orada sormayayım dedim. Dodge ile chreyslerin bağı nedir abiler. Dodge nitro ile rubiconun kapı kolları bire bir aynı dikkatimi çektide..

alpaslanepli' Alıntı:
Sen önce 22 inç jantlarınla ince yanak lastiklerini söktürt :smiley::smiley::smiley:

heheheee abim 31x10.50 mtr var 30x9.50 atr var hangisiyle gelimm . 22 jantda neymiş amele işi , şaka maka ya taksaydım 22 jant ?

alpaslan abi bende konu dısında bişe soracaktım size. biraz once benzinliğe gittim ceyrek depo benzinim vardı 50 tl'lik aldım fakat yanmayan benzin ısıgım yanmaya basladı ve ibre bozuldu bu neyden olmus olabilir arabayı sondurup çalıstırdıgımda bazen duzeliyor ama en son baktıgımda tekrar bozuktu.ZJ yi alalı 3 hafta oldugu için biraz tecrubesizim :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR