Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,291

Etiketler

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Arabanı yükselttiğn zaman kapıya yazarsın; " liftlenmiştir, şişman bayanlar binemez..." :smiley::smiley::smiley:

Olay budur....!

496493_2_full.jpg

Abi 4,5inçten sonra benimde şöyle bir fantezim var ne dersin?

Sağ arka kapıya '' Yürüyen merdiven arızalıdır,Lütfen asansörleri kullanınız'' ;D

=)) süpper fikirLer.. Geziye katıldığımda gözüm bu küçük notlarda olacak =)

Arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm. Listeye beni de ekleyebilirsiniz. Artık benim de bir ZJ'm var!

Sizlere küçük bir hikaye anlatmak istiyorum: Bundan üç hafta kadar önce gezenbilir.com'da 96-98 arası bir ZJ aradığımı yazmıştım. Bir taraftan da internet'teki sitelerde araç arıyorum...

Kendisini hiç tanımadığım halde Beatrix'e gece özelden bir mesaj atıp sahibinden.com'da, İstanbul'dan bir aracın dikkatimi çektiğini, bununla ilgili bilgi edinip edinemeyeceğini sordum. Hemen ertesi sabah taa İstanbul'dan (ben Ankara'da yaşıyorum) beni şok eden bir telefon geldi: Ergun!!! Bana aracın artı ve eksilerini sayıyor!! Telefonda ilk defa konuşuyoruz, hatta gerçek ismini bile bilmiyorum, Beatrix diye tanıyorum. "Ben Ergün" diyince bi beş dakika düşündüm: "bu da kim, hangi Ergun?" diye... Birbirimizi herhangi bir şekilde tanıdığımız yok aslında! Ergun ile hiç tanışmamış olmamıza, benim sadece birkaç mesaj yazmış yeni bir üye olmama ve bana yardım etmeye hiç bir mecburiyeti olmamasına rağmen anında kolları sıvamış. Benim ne kadar ciddi olduğum bile belli değil, çünkü bir çok insan bu sitede "araba almayı düşünüyorum, ne yapsam" diyor, herkes günlerce tartışıyor, önerilerde bulunuyor ve sonra da bir daha görünmüyor, veya vazgeçiyor. Ben olsam ilk önce acaba ciddi mi? diye düşünürüm uzun süre. Ama o hemen ertesi sabah ilgilenmiş ve ta İstanbul'dan beni arıyor. Helal olsun! Gerçekten büyük bir şok yaşadım.

Bana inanılmaz büyük bir yardımda bulundu. Ben de onun sayesinde iki gün sonra İstanbul'a gidip arabamı aldım. Çok ta memnunum. Hepinizin huzurunda Ergun'a çok çok teşekkür etmek istiyorum. Bunu uzun zamandır yapmak istiyordum da nerede, nasıl yapsam diye düşünüyordum. Tekrar tekrar çok teşekkürler Ergun (Beatrix)!

Kerem abi benzer şeyLeri bende yaşadım.. İzmirde oturuyorum, Ergun abi ile sizin gibi gezenbilir.com'da tanıştım.. Akşam saat 20:00 sularında cevrimici oldum ergun abinin tavsiyelerini okudum ve kendisiyle msn'de konuştum.. Ertesi gün ist'e gittiğimde onca işin gücün arasında geldi, 2-3 Grand'a baktık, eksik aksakları gördük, öğretti, öğrendim..Yanıımda babam vardı, babamla dönerken otobüste hep Ergun abiden konuştuk..babam nerden tanıdıqımı sordu anlattım, inanmadı =) Dünyada böyle insanların varlığını bilmek buna şahit olmak ne güzel bişey dedi babam, sadece kafamı sallayabildim, başka söylenebilecek bişey bulamadım..

* Kerem abi bizde şöyle bi topic açalım " Ergun abinin alınmasına vesile olduğu Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç kişi?"

=))))

Utanması gereken bi insanlık yığınına tanık oluyorum henüz 24 senelik tecrübemle..

Gurur duyması gereken bi birey, bi abisin..

alpaslanepli' Alıntı:
Bu değişeni yoka bende takığım. Sen biliyorsun abi benim zj şuan serviste ve çalınan teybi yüzünden sıfır infintty cd player takılacak. Lensi sıfır düğmelere bir kez bile basılmamış. Şimdi benim zj'den daha kıymetli ses sistemi olan zj var mı? Yok.
Değişeni yok abi teybi cd okumuyor eject tuşu içine gömülmüş basmaktan ama orjinal abi! değişeni yok dediğim gibi!! :smiley: :smiley: :smiley:

Değişeni yok abi bak çürükleri üstünde duruyor.....!
Orjinal boyası abi, bak saç görünüyor.....!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR