Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,481
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Bu arada yarın ben şu sahibinden .com'a bir göz atayım, bakalım sana daha iyi bir şey bulabilirmiyiz.
Kafandaki rakam ne?

Etiketler

beatrix' Alıntı:
Anlaşıldı....!
Şöyle yapalım, Engin sen yarın gelme, ertele. Ben yarın bir uğrayıp bakayım arabaya, gözüm keserse ararım seni sonra atlar gelirsin.Bence daha iyi....

Abi bencede izin aldım falan diyor kalma imkanı yok gibi. Ben heyacınını kırmamak için dolaylı yoldan olmaza getirdimde işin açığı sen o arabayı görünce beğenmezsin.

Teşkkr ederim ALpaslan, Ergun abi olaya el attı sagoLsun bakıp görüces yarın, uzun zamandır gezen bi ilan daha vardı 13750 tl ye bi ZJ daha 98 di o da..sıkıntıları vardı arabanın, bakıp degerlendircez içim cok rahat ki ergun abiyle gidicez, en azından tanışmış olmak bile deger diye düşünüyorum..daha öqrenecegim cok sey var =)

Evet bence sadece bu araba için İzmir'den buraya kadar gelmek yazık....!
Biraz beklemeli, en azından geldiğinde 3-4 araba görüp öyle halletmeli.
Böyule alelacele tek bir araba görmekle olmaz.
Hem 98 model ZJ nasıl olurda 15.000 olur, üstelik galeriden.
Ayrıca sonradan biraz dikkatli baktığımda ön göğüsün ikinci üst yarısınnda renk farkı var:??? Bakmak lazım.....

Ergun abi ben yarın görevliyim zaten beni getiren arac izmite gidicek, ben ordan istanbula gecicem..kafamdaki rakam 14 benim..yani kafamdaki degil tabi verebilecegim rakam.. Yarın ergun abi kararı vericek =)

okey, yarın ben sabahtan Sahibinden.com'dan birkaç arabaya daha bakarım, not alırım, geldiğinde onlarada bakarız.
Sorun değil.....:smiley:

bu arada abi aracın sol ön çamurlğu değişmiş ve lokal boyalar varmış.. bu önemli bilgiyi vermeyi unuttum heyecandan =)

Engin'cim şimdi tanışma köşesinde doğum tarihine baktım. O yaşıma gittim şimdi sana biz gelme diyoruz ya sana küfür gibi geliyor eminim. Ve ne olursa olsun gelecekmişsin gibime geliyor. Senin sonradan üzülmemen için yazıyoruz bunları seni engelliyormuşuz gibi düşünme. Bırak Ergun abi baksın sen gelme buralara kadar. He kalacak zamanın varsa gel ama o arabayı sadece görüp vakitsizlikten gideceksen gelme. O arabayı Ergun abi onaylasın ben benimkini yakarım. :smiley: O kadar diyorum sana...

=) kesinlikle küfür tanına katılmıyorum hocam =) ama yarın zaten gelicem, izmitten ist.e gecicem sadece ama çok teşkkrler gercekten beni düşündüğünüz için, ben işim gereği bu aracı cok da off-road olarak kullanamam ama zaten görev yaptıgım yerde yollar parkur gibi =) 4x4 bi araca geçiş nedenim de bu aslında..sıkı bi gti tutkunuyken =) beklentim cok fazla değil zaten bu aractan, tuv muayenesini gecebiliyorsa binerim sanırm =)

Engin'cim zaten bizlerde araca bakarken off-road'a uygun olup olmadığına bakmıyoruz. Bu araçların elektroniği maliyetli. Bu araçlar özellikleriyle farklı kılıyor kendini 93 modeli var bende elektrikli koltuk cruise control kararan dikiz aynası infinttiy cd player v.s v.s şimdi bu özellikler çalışmadığı zaman dersinki aman boşver şart mı? Evet belki şart değil ama varken ve çalışanını bulup nasiplenmek varken niye arızalısını alalım değil mi? Difransiyel ve otomatik şanzuman mesela buraları problemli bir araç ise belki 3000 belki 5000 masraf açar ilerde ve yaptırmazsan olmaz. Araziye sok sokma bu kriterler önemli. Acele etmezsen sahibinden buluruz sana galericiden değil. tuv den benimkini iki ay önce geçirdim ben hepsi geçer merak etme sen. :smiley:

Alpaslan abi kesinlikle haklısın, yani zaten bu sınıfta ZJ tercih etmemin en büyük sebebi aracların donanımı.. Tüm donanım faal ve Difransiyel+Şanzuman iyiyse zaten bingo..

yani aslında şunu söylemek istiyorum aracın değişen/boyanan kaportası cok önmLi değil, satmak amaçlı değil kesinlikle sonuna kadar binmek niyetimdeyim, 1m mil yapmak için ömür yeter mi denemek Lazım =)

Zaten zj virüstür asla satamazsın. :smiley: Ben bir senede bir mercedes bir bmw birde pejo 206 sattım. Hızımı sen hesap et. Ama Allah bir zeval vermediği sürece zj mi sattam ben ölünce kızım satarsa onu bilemem :smiley: Bu yüzden seninle ölecek bir zj bulacağız sana acele etmeden. ;)

Ergun abi virüsle ilgili bi olay anlatıyım..

1996 da anadolu Lisesine başladıqımda Gebze/Kocaeli'de oturuyordu ailem..okul İst.te oldugu için servisLe gider gelirdik, E-5 karayolunda Gebzede Chrysler'e ait bi tesis vardı, tabi ozaman en son kasaydı ZJ'ler her gün içimi gecirirdim bi gün alabilme şansım olcak mı diye..

o günlere yaklaştıqımı düşünüyorum, alıp kapının önünde razıyım bu qünlerde.. sabahları işe gitmeden bi sesini duysam yeter, servisle bile gider gelirim =)

* Alpaslan abi Zaten benim erken ölmeye niyetim yok ama kader =) biLemem =p

Aklıma ne geldi bu arada Engin'cim anladığım kadarıyla biraz kısıtlı bir bütçeyle arıyorsun. Ve bu bakmak istediğin araç 98 model yani yıllık vergisi 2800 TL Bunu biliyorsun değil mi? 16 yaş üzeri yani 93-94 alırsan vergi indirimiyle beraber 800 lira civarına düşer. Bu kriterde düşük bütçeyle araç arayanlar için önemlidir hatırlatmak istedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR