Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,480
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Bu listede bizim ZJ ciler kaç kişiyiz sayfamızdaki liste 2 listeye göre yeni liste oluşturmaya başlıyorum yeni arkadaşlar son listeye göre isimlerini ekliyerek devam etsinler listelerde farklılıklar var ..

01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul
02- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara
03- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul
04- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara
05- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) - İstanbul
06- 1993 5.2 V8 - ZJ - Alper Koçak (alperhoca) - Erzurum
07- 1997 5.2 V8 - ZJ - Ahmet Balkanoğlu (Sagyet) - Erzurum
08- 1996 5.2 V8 - ZJ - Ateş Erol (ates) - İstanbul
09- 1997 5.2 V8 - ZJ - Cüneyt Avdan (duman) - İstanbul
10- 1996 5.2 V8 - ZJ - Serkan Kuyumcu (serkann) - İstanbul
11- 1995 5.2 V8 - ZJ - Alp (Alfonse ) - Ankara
12- 1994 4.0 I6 - ZJ - Önder Özdenkaya - Kocaeli
13- 1997 5.2 V8- ZJ - Utku Cenikli - İstanbul (Emirgan)
14- 1993 5.2 V8 - ZJ - Serdar Timur - Antalya
15- 1998 5.2 V8 - ZJ - Bertan Kılıçtaş - Ankara
16- 1993 5.2 V8 - ZJ - İlker Şenkal - Antalya - Alanya
17- 1997 5.2 V8 - ZJ - Orkun Kara - İstanbul
18- 1994 4.0 V6 - ZJ - Aksel - İstanbul
19- 1995 5.2 V8 - ZJ - Erol Kiraz - İstanbul
20- 1997 5.2 V8 - ZJ - Abdullah Erten(aviator310) - İstanbul
21- 1996 5.2 V8 - ZJ - Fikret Gökçe (Fikret01) - Istanbul
22- 1997 4.0 I6 - ZJ - Aykut Karadere (Photomania) - İstanbul
23- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ali ÇELİK (ali çelik) İSKENDERUN
24- 1996 5.2 V8 - ZJ - Ünal ZIĞIN(HOCA) İZMİR
25- 1996 5.2 V8 ZJ - Abdullah Yılmaz (Ayilmaz74) İSTANBUL
26- 1993 5.2 v8 ZJ - Alpaslan EPLİ-İSTANBUL- Bahçelievler
27- 1995 5.2 V8 - ZJ - Sacit Tepe (SaCo) - Samoff - Samsun
28- 1998 5.9 V8 - ZJ - Fatih Yazıcı (metehan41) Kocaeli
29- 1994 5.2 V8 - ZJ - Ramazan MERAL (sifiryedievbesyuzellibes) Antalya
30- 1998 5.2 V8 - ZJ - Necmettin AKÇAY (necom ) İstanbuln
31- 1995 5.2 V8 - ZJ - Arda Yıldırım (ardayldrm) İstanbul
32- 1997 5.2 V8 - ZJ - black - Ankara
33- 1998 5.9 V8 - ZJ - Mehmet YÜCEL (jeep5.9 memo) -34
34- 1993 5.2 V8 - ZJ - Ercümant OFLAS ( İstanbul )
35- 1993 4.0 6L - ZJ - Mirkan Şenol (mirkan) istanbul
36- 1997 5.2 V8- ZJ - Adem Ulukış (clanderaz) istanbul
37- 1996 5.2 V8-ZJ - Musa Arıkan ( musa zeje) istanbul
38- 1993 4.0 6L- ZJ- Numan Ertural ( nertural) Ankara
39- 1998 5.2 V8 -ZJ Muhittin Göğceloğlu istanbul
40- 1997 5.2 V8 -ZJ B.Kaya

Etiketler

Yarın İzmiden İSt.e geliyorum, zar zor da olsa izin aldım sanırım bi adım kaldı ZJ'me =) listeye eklicem keyifle umarım..

smudge' Alıntı:
Yarın İzmiden İSt.e geliyorum, zar zor da olsa izin aldım sanırım bi adım kaldı ZJ'me =) listeye eklicem keyifle umarım..

o yol bitmez şimdi:smiley: hayırlısı olsun.. ZJ keyfine şimdiden hoşgeldin...

erkenden yatmayı denedim ama olanaksız =) uykum yok hiç =) yarın bu saatlerde dünyanın kralı olabiLirim ;)

smudge' Alıntı:
erkenden yatmayı denedim ama olanaksız =) uykum yok hiç =) yarın bu saatlerde dünyanın kralı olabiLirim ;)

Sen alıpta eve döndüğünde; " yok, birşey anlamadım, ben birdaha gidip geleyim" dersin.....!

Ben işten eve döndüğümde bazen " dur bir tur daha atayım" diyorum >>> üstelik yıllarca aynı arabayı kullandığım halde...:smiley:

Çok farkLı bir dünyadan katıLdım asLında aranıza..Modifiye tutkunu bi 106 gti'cıyım ben ama EXgti New ZJ olacak bundan sonra..
daha aracı aLmadan eşimLe vazgecilmezimiz olucak diye konuşuyoruz..bu arada beatrix hocam size özel mesaj ile ulaşamıyorum yeni bir üye olduqum için, msn aracılığı ile iletişim kurabilirmiyiz.. Cok bilgili olmadıgım bi sektör ve işin kaba tabiriyle kazık yemek istemiyorum =)

Ya işte zj adamın bütün zevklerini alt üst eder. Bu güne kadar arabayı ne kadar yere yakın yaparım diyen kişiler bir gün zj alır ve ne kadar yükseltebilirim diye düşünür :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Ya işte zj adamın bütün zevklerini alt üst eder. Bu güne kadar arabayı ne kadar yere yakın yaparım diyen kişiler bir gün zj alır ve ne kadar yükseltebilirim diye düşünür :smiley:

Şapka çıkartılır bu sözlere:smiley:........

KesinLikle öyLe ya..Sayenizde bi çok şey öğrendim..Yarın işime yarayacak bir çok bilgi..En yakın zamanda fotolarını ekleyip, dünyanıza ortak olmak istiyorum..

Bu arada Engin kardeş hangi arabaya bakmaya geliyorsun. Neticede bizlerde çok araba baktık belki bildiğimiz bir arabadır sahibinden com da var ise linkini atıverde biliyorsak yorumlayalım. Hem böylece hızlıca mesaj sayın 20 olur ve özelden Ergun abiye ekşime hakkı kazanırsın :smiley:

Başka bi sitenin Linkini vermek yanlış olur diye düşünmüştüm..sahibinden de İlan No :#11895808 bu arac..teşkk ederim..

Aslında fiyat normal değil.....!
Engin'le yarın buluşup bakacağız arabaya, Galeride olmasına rağmen neden bu fiyat biraz düşündürücü.....!

Valla Engin'cim bilmiyorum yanlız mı geliyorsun bilen biriyle mi geliyosun ama ben bu araca baktım. Alıp tur atmama müsade etmediler bende almadım. Bir kriter daha 98 model bir zj 15000 liraya ki pazarlığa açıktı galerici ben bu araca aralık ayında bakmıştım hala satılmamışsa ve bindirmiyorsa ben bir daha düşünürdüm. Yanlış anlamayasın tabi ki git bak ama hayalini bir an evvel gerçekleştirme sevdası gözünün bazı gerçekleri görmesini engellemesin. Bu çok önemli bir kriterdir Aralıktan beri daha eskisini bilmiyorum değerinin çok çok altında bir zj bir sürü almak isteyen ve arayan arkadaşlar varken bu sitede hala satılmamışsa muhakkak iyi incele bilen birine göster.

Anlaşıldı....!
Şöyle yapalım, Engin sen yarın gelme, ertele. Ben yarın bir uğrayıp bakayım arabaya, gözüm keserse ararım seni sonra atlar gelirsin.Bence daha iyi....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR