Wolverine-Grand Cherokee
Kamp III
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
100 de olsak bir gezimiz olmayacak.
100 de olsak bir gezimiz olmayacak.
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:100 de olsak bir gezimiz olmayacak.
ates' Alıntı:duydunuzmu, ergun beyyyyyy !!!!!! cüneyt beyyyy!!!!!!!!!! en sonunda ZJ ciler isyan etti işte !!!!!!!!!!!!!!!!!
ergün abi 24 mayıs diyorum.pazartesi (05/05/2009)telefonlaşalım başlığı açalım artık.alpaslanepli' Alıntı:En sonunda ben düzenleyeceğim bir gezi göreceksiniz gününüzü, Klavuzu karga olanın olacak.. Bir İstanbul civarı gezisi çok mu zor acaba. Yoksa Ergün abi Düzceyede mazaretsiz gelmedi acaba diyorum bizden hoşlanmıyor mu? Başka bir sitede başka bir ekip mi buldu kendine ne dersiniz.
Sevmiyor, küçük görüyor bizi timsah besleyemiyoruz diye besbellialpaslanepli' Alıntı:En sonunda ben düzenleyeceğim bir gezi göreceksiniz gününüzü, Klavuzu karga olanın olacak.. Bir İstanbul civarı gezisi çok mu zor acaba. Yoksa Ergün abi Düzceyede mazaretsiz gelmedi acaba diyorum bizden hoşlanmıyor mu? Başka bir sitede başka bir ekip mi buldu kendine ne dersiniz.
ates' Alıntı:duydunuzmu, ergun beyyyyyy !!!!!! cüneyt beyyyy!!!!!!!!!! en sonunda ZJ ciler isyan etti işte !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Ben basmakları söktüreyim bari ne olur ne olmaz
b.kaya' Alıntı:yazmayı unutmusum 1997 5.2 v8...