ARKADASLAR MERHABA ,
ANLADIGIM KADARIYLA BURADA AMERIKAN JIPLERI HAKKINDA UZMAN OLAN COK ARKADAS VAR , SIZDEN RICAM BANA LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
2006 MODEL GRAND CHE
ARKADASLAR MERHABA ,
ANLADIGIM KADARIYLA BURADA AMERIKAN JIPLERI HAKKINDA UZMAN OLAN COK ARKADAS VAR , SIZDEN RICAM BANA LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
2006 MODEL GRAND CHEROKEE 4.7 LIMITED SATIN ALMAYI DUSUNUYORUM FAKAT BU ARACTAN TURKIYEDE 4-5 TANE VAR , BENIM ALMAYI DUSUNDUGUM ARAC 100BIN KM DE , ARACI KULLANDIM IYI DURUMDA COK KONFORLU TABIKI , FAKAT ARACIN YOL BILGISAYARINDA INGILIZCE ; 4WD SISTEMDE ARIZA VAR YEDEK BASINC UNITESI KULLANILIYOR DIYE BIR UYARI VERIYOR , ARABAYI YETKILI SERVISE GOTURDUK , BASTA SOKUP BAKMAK LAZIM BASIT BISEY DE OLABILIR CIDDI BISEYDE CIKABILIR DEDILER , SONRA BILGISAYARA TAKINCA SADECE BIR SOKET DEGISMESI LAZIM DEDILER (200USD) ARACIN ARAZI VITESINDE SORUN YOK BU ARADA ARAZIYE GECIYOR . SONUC OLARAK BUNLAR BIRAZ KAFAMI KARISTIRDI YORUMLARINIZ NELERDIR BU ARAC ALINIRMI BINILIRMI ? SORUN CIKARIRMI DEVAMLI ? ( YUKSEK VERGILERINI ODEMEYE RAZIYIM , AYRICA ARABADA LPG SISTEMI VAR )
YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM , HERKESE IYI GUNLER ...
yetkili servise gösterip satıcı ile anlaşıp o parayı onun ödemesini sağlayın kapora verip protokol yaptıktan sonra. bence zor bir arıza değildir. o motorun parçaları acaip ucuz dizel modelin aksine. jeep servisinde 5.7 300c topluyorlarken sorup şaşırmıştım.
Cevabınız için teşekkür ederim sizde de 4.7 mi var ? Memnunmusunuz ?forumda sürekli konuşulan konu aslında. 4.7 lerin direksiyon kutusu, arka ve ön defransiyeli, ve tabiki otomatik şanzımanına bakılmalı. birde radyatör fanları düzgün çalışmalı.
Bence 4,7 de öncelikli bakılması gerekenler;Cevabınız için teşekkür ederim sizde de 4.7 mi var ? Memnunmusunuz ?
Anladım çok teşekkür ederim yardımlarınız için peki siz bana ne önerirsiniz ?4.7 ye 1 sene kadar bindik. forumdan bir arkadaşımız kullanıyor artık. km si çok düşüktü. birtek fan termiği arıza yapmıştı onuda değiştirmiştik. gene olarak memnundurk. LPG li değildi o nedenle çok fazla şehir içi kullnımına da uygun değildi. v8 motor çok harcayan bir teknoloji.
Sizde halen 4.7 mi var ? Genel olarak araçtan memnunmusunuz ?Bence 4,7 de öncelikli bakılması gerekenler;
Difransiyeller
Şanzıman
Çift bölgeli klima çalışıyormu
Ön takımlar.
Sonuçta 16 yaşında araç Gerisi ufak tefek şeyler,zamanla hallediliyor
Xperia Z
Evet bende 4,7 var 247000km de. Bi kere V8 in tadını aldınızmı vazgeçemezsiniz ..Sizde halen 4.7 mi var ? Genel olarak araçtan memnunmusunuz ?
Gerçekten çok iyi değerler lpg de sorun olmuyorsa bu araç alınabilir o Zaman iş temizini bulmakta4700 lt hacimli motorla 45 kuruş çok iyi bir değer. Ben 3200 lt ile o değerleri yakıyorum şu an.