Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,089
Ynt: Jeep Fotoğrafları

997799' Alıntı:
Mesut bey arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış...
listemde ve favorilerimdeki dandik 6 araçtan biri... ;)
ama illa nazar değdir diyorsan o başka....

sevgili levent hangi konulara mesaj yazdığına ve yazdıklarına biraz bakılmış olsaydı kimse kötü niyetli olacağını heralde düşünmezdi..... ;D ;D

Etiketler

AOCENKER' Alıntı:
sevgili levent hangi konulara mesaj yazdığına ve yazdıklarına biraz bakılmış olsaydı kimse kötü niyetli olacağını heralde düşünmezdi..... ;D ;D

sana da bişiler yazıcam bitsin diye bekliyorum....en berbatı da seninki olucak muhtemel gidişatla :smiley:

997799' Alıntı:
sana da bişiler yazıcam bitsin diye bekliyorum....en berbatı da seninki olucak muhtemel gidişatla :smiley:

Yazmassan küserim zaten.... ;D ;D en dandiğide benimki oldu zatennnnnn ;D ;D

mserdemir' Alıntı:
ınsanlar konuyu takıpedebılmek ıcın nokta vırgul sızın tabırınızle abukluk koyuyorlar kımse keyfınden nokta yazmıyor konuyu meraketmıs takıpetmek ıstıyor ne var bunda bılmedıgı konu hakkında bır sey yazacagına takıp ıcın nokta yazıp gecıyor bılmedıgı konu hakkında bır sey yazsa hemen dalgamı gecıyorsun buda sorulurmu kırkturlu laf duyacak sızın gıbıler yuzunden ınsanlara barı bu konuda azcık saygınız olsun ve bır sey demeyın
sayfanın en altında haber ver diye bi seçenek var tıklayın zaten sistem size mesaj atıyo.merak ediyosanız tıklayın haber veri.sadece sizin haberiniz olsun

tyt.fan' Alıntı:
maksat bişi yazmış olmak için yazılmış bi mesaj.bazı arkadaşlar seviyo böle abuklukları,takip,güncel ,nokta virgül günaydın gün battı mesaj adedini yükseltmek maksat sanırım.bide klasik alana satana hayırlı olsun var anlayamadığım.adam gibi kelimelerle olmak şartıyla eleştirebilmeli insan dandik dundik demeden.her resme payşalım mükemmel saol varol ,bi bakmışsın adamda bin kusur mesaj yarısı gücel nokta virgül.birazda benim gibi merakla takip edenleri düşünse bu boş mesajcılar,her abuk mesajlarında gezenbilirden takip ettiğiniz konu ile ilgili mesaj var maili geliyo.el insaf

yani siz bu uyarısını yaptığınız şeyleri yapmıyorsunuz...üslup olarak ta çok dikkatli ve seçicisiniz...geriye dönük konulara verdiğiniz cevapları bi kontrol etmenizi tavsiye edicem size...

997799' Alıntı:
yani siz bu uyarısını yaptığınız şeyleri yapmıyorsunuz...üslup olarak ta çok dikkatli ve seçicisiniz...geriye dönük konulara verdiğiniz cevapları bi kontrol etmenizi tavsiye edicem size...
eleştirdiğim bişeyi yapmaya zorlamayın beni tartışmaya gerek yok.ben size özel değil forum genelinde yaşadığımı yazdım.fotoğraf paylaşma başlıklı bi konu altında selam aleykümselam pek mantıklı gelmiyo.sadece satılık ilanı koyduğum bi başlığı bi iki kere güncel ledim yanılmıyorsam.sağdan soldan indirilmiş foto değilde kendi çektiği resmi paylaşan arkadaşlarında emeğine saygı anlamında paylaşımına teşekkür ederim.luzumsuz insanları meşgul etmiyeyim polemik gereksiz.eskiden moderatör arkadaşlar uyarırdı sohbet tartışma için meşgul etmeyin serbest muhabbet köşesinde tartışın şeklinde.şimdiki moderatör dostlar nezaket gereği uyarmıyolar.sanırım kendimiz anlıyalım diye.luzumsuz polemik yarattığım için diğer takipçilerden özür dilerim

tyt.fan' Alıntı:
eleştirdiğim bişeyi yapmaya zorlamayın beni tartışmaya gerek yok.ben size özel değil forum genelinde yaşadığımı yazdım.fotoğraf paylaşma başlıklı bi konu altında selam aleykümselam pek mantıklı gelmiyo.sadece satılık ilanı koyduğum bi başlığı bi iki kere güncel ledim yanılmıyorsam.sağdan soldan indirilmiş foto değilde kendi çektiği resmi paylaşan arkadaşlarında emeğine saygı anlamında paylaşımına teşekkür ederim.luzumsuz insanları meşgul etmiyeyim polemik gereksiz.eskiden moderatör arkadaşlar uyarırdı sohbet tartışma için meşgul etmeyin serbest muhabbet köşesinde tartışın şeklinde.şimdiki moderatör dostlar nezaket gereği uyarmıyolar.sanırım kendimiz anlıyalım diye.luzumsuz polemik yarattığım için diğer takipçilerden özür dilerim

bende size sadece bu tarz şeyleri yazarken kendinizin yapmadığı şeyleri yazmanız gerekirdi demek istedim....diyorsunuzki nokta virgül.....vs vs
siz isminizin üstüne tıklayın gönderdiği son mesajları tıklayın, hangi konulara neler yazdığınıza bakın dedim....
yani kendi yaptığınız şeyleri başkasına niye yapıyorsun diye akıl vermeyin diyorum....

hasanfb' Alıntı:
Arkadaslar yeni fotograf çeken yokmu yükleyelim sayfaya ben 2 sinı birden gezdirebilirsem güzel fotolar yayınlayacağım ;))

hasan senin iş çok zor...2 arabay araziye sok 50 metrede bir öbür araca geç hem foto çek anam anam çok zor çok...

neyse konuya bir iki foto ekleyelim...

ccj7.gif

cj7.gif

cj77.gif

cj777.gif

Arkadaşlar Tuzla Jeep Hakkında bilgisi olan bir var ise bana özelden yazabilirmi ? kendi kronolijisinde dahi yok istanbul tuzlada 1954 te kurulmuş fabrika var 70 ihtilaline kadar açık sonra ordu donatım tamir bakım olmuş T model kayıp bu işin aslı astarı nedir ? biri bana 52 den 95 e kadar gidiyorsa bu güne kadar ülkemizle ilgili tarafını anlatsın

elimde onlarca bilgi var kopuk tarihler uyuşmuyor deli olcam

teşekkür ederim.

yürüyeni ford olan poyraz model olanını görmüştüm kıbrısta.tofaş ın amblemi t ye benzeyen bi logosu vardı.fabrika tuzla karting pistine yakın toe nin yanındaydı.belki forumda orda çalışmış büyükleri olanlar vardır.bilgilendirilsek güzel olur.

tyt.fan' Alıntı:
yürüyeni ford olan poyraz model olanını görmüştüm kıbrısta.tofaş ın amblemi t ye benzeyen bi logosu vardı.fabrika tuzla karting pistine yakın toe nin yanındaydı.belki forumda orda çalışmış büyükleri olanlar vardır.bilgilendirilsek güzel olur.

sadece resme özel bir başlık olduğundan kalablık yapmak istemiyorum....Bir otomobil dergisi için Tuzla T model hakkında bir makale oluşturmaya çalışıyorum.Eimde epey bir bilgi toplantı düz yazı haline getirince paylaşırım. bu link e attım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43986.new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR