off road dream' Alıntı:
off road dream' Alıntı:Levent kardeş dandik araba derken neyi kastettiniz anlayamadım doğrusu, ben aslında oldukça severek kullanıyordum üzüldüm şimdi dandik olmasına. Halbuki ben CJ serisinin jeep markası içinde özel bir yeri olduğuna inananlardanım hatta bunların içindede CJ7 nin ayrı bir yeri olduğunu sanırdım. Demek yanlış öğrenmişiz neyse...
Aslında şöyle bir durum da var benim ve birçok CJ sahibinin de halen yerini doldurabilecek bir model olmadığını düşündüğümüzden dolayı bizler bu araçları çok seviyoruz. neyini mi seviyoruz sanırım buraya yazsam epey yer tutar, sizde eski bir forum üyesi olduğunuzdan bununla ilgili bir çok konuyu sanırım okumuşsunuzdur. Bu araçlara sahip çıkmak onları tekrar tekrar ayakta tutmak için gösterilen çaba, emek, sabır, harcanan paralar bence dalgayla değil, saygıyla karşılanmalı hele ki bu forumu paylaşan bir üye tarafından...
Saygılarımla ...
Mesut KÖSE
off road dream' Alıntı:Sizlerin yorumlarınızdan sonra bende öyle olduğunu umut ediyorum, lakin sabah sabah forumu açtığımda öyle bir mesaj görünce üzülmedim de değil açıkcası :-\
tyt.fan' Alıntı:maksat bişi yazmış olmak için yazılmış bi mesaj.bazı arkadaşlar seviyo böle abuklukları,takip,güncel ,nokta virgül günaydın gün battı mesaj adedini yükseltmek maksat sanırım.bide klasik alana satana hayırlı olsun var anlayamadığım.adam gibi kelimelerle olmak şartıyla eleştirebilmeli insan dandik dundik demeden.her resme payşalım mükemmel saol varol ,bi bakmışsın adamda bin kusur mesaj yarısı gücel nokta virgül.birazda benim gibi merakla takip edenleri düşünse bu boş mesajcılar,her abuk mesajlarında gezenbilirden takip ettiğiniz konu ile ilgili mesaj var maili geliyo.el insaf
off road dream' Alıntı:Sizlerin yorumlarınızdan sonra bende öyle olduğunu umut ediyorum, lakin sabah sabah forumu açtığımda öyle bir mesaj görünce üzülmedim de değil açıkcası :-\