Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,084
Ynt: Jeep Fotoğrafları

renegade.jpg

Etiketler

CJ7V8' Alıntı:
Bu konu altında hoşumuza giden Jeep Resimlerini koyalım diye düşündüm.Aynı zamanda bu Jeep lerden,kendi Jeeplerimiz için fikir ve ilham alabiliriz :smiley:

birkaç resimle başlatim.ilk resimdeki CJ yi görünce aklıma böyle bir konu geldi.Gerçekten çok hoşuma gitti.

renegade.jpg

ilk mesajdada aynı araç vardı :D pişti oldu..:smiley:

EVOLUTİON' Alıntı:
ilk mesajdada aynı araç vardı :D pişti oldu..:smiley:

Bir önceki mesajda arkadaş daha fazla ne yapabilirim diye sormuş :smiley: ;) :D 8)
Bende açıklama yapmadan 1. sayfanın ilk resmini alıntı yapmadan gönderdim ;D ;D ;D
Hatta gezenbilirin cj leri ile ilgili link http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22650.0

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

bir iki resimde ben koyayım bari eksik kalmayalım ;D tabi başarabildiysem ;D ;D ;D

P8210004.jpg

P8220035.jpg

P8220036.jpg

canavarları eklemesem olmaz benden çok onlar sitenin içersinde gezip araçlarla ilgileniyorlar ;D Allah hepimizin ailelerini ve çocuklarını bizlere bağışlasın onların yokluklarını hissettirmesin yaradan

P8210025.jpg

P8210027.jpg

P8220032.jpg

berkkamu' Alıntı:

canavarları eklemesem olmaz benden çok onlar sitenin içersinde gezip araçlarla ilgileniyorlar ;D Allah hepimizin ailelerini ve çocuklarını bizlere bağışlasın onların yokluklarını hissettirmesin yaradan

amin

MükemmeL 54 sayfa gezdim.
2 ay önce bi CJ aLdık. Hayatımızda hiç bir anLamı yokken, Jeep'siz günümüz geçmez oLdu. Hatta rüyaLarımda biLe Jeep görecem yakında... :D
Resim, video ekLeyen herkese teşekkürLer...

üzerinde çok çalışılmış bu aracı hemen her akşam caddebostanda görüyorum.en havalı ruby 34jep34 diyoduk ama bu feci manyak bi çalışma olmuş.altından bi gokartla geçilir gibi geliyo önden bakınca

Fotoğraf-0066.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.