discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: Jeep Fotoğrafları
PTO ile ben olsam hiç uğraşmam, sağlam akü veya çift akü arkaya sökülüp takılabilen 9000 lik bir vinc bomba gibi olur, attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeli bence.
PTO yeri boş kalsın, oraya 1500 euro civarı sıfır, under drive veya over drive takarsın (GKN) bence daha işlevsel olur. istersen düz duvara çıkarsın istersen uzun yolda ekonomi yaparsın.
Selamlar
Jeepcj7' Alıntı:istepne operasyonu varda sıra gelmedi, bazende iptal etsem mi diyorum
PTO vinci arkaya takmaya karar verdik... birara kolları sıvamak gerekecek... 37 lastik + 2 Jerrycan taşıyacak bir istepne taşıyıcı ve altına mekanik vinc için tabla yapılacak... bu arada benzin deposu felan küçülecek galba vs...vs..vs... bitmeyecek.....
PTO ile ben olsam hiç uğraşmam, sağlam akü veya çift akü arkaya sökülüp takılabilen 9000 lik bir vinc bomba gibi olur, attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeli bence.
PTO yeri boş kalsın, oraya 1500 euro civarı sıfır, under drive veya over drive takarsın (GKN) bence daha işlevsel olur. istersen düz duvara çıkarsın istersen uzun yolda ekonomi yaparsın.
Selamlar