Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,144
Ynt: Jeep Fotoğrafları

Jeepcj7' Alıntı:
istepne operasyonu varda sıra gelmedi, bazende iptal etsem mi diyorum :smiley:
PTO vinci arkaya takmaya karar verdik... birara kolları sıvamak gerekecek... 37 lastik + 2 Jerrycan taşıyacak bir istepne taşıyıcı ve altına mekanik vinc için tabla yapılacak... bu arada benzin deposu felan küçülecek galba vs...vs..vs... bitmeyecek.....

PTO ile ben olsam hiç uğraşmam, sağlam akü veya çift akü arkaya sökülüp takılabilen 9000 lik bir vinc bomba gibi olur, attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeli bence.

PTO yeri boş kalsın, oraya 1500 euro civarı sıfır, under drive veya over drive takarsın (GKN) bence daha işlevsel olur. istersen düz duvara çıkarsın istersen uzun yolda ekonomi yaparsın.

Selamlar

Etiketler

Öne zaten 10.000'lik WARN takılıyor... iki tane 110Amperlik Bosch planım var V8i attıktan sonra koymam lazım kaputun içinde yer kalacak mı bilemiyorum :smiley: malum bizde yer sıkıntısı mevcut.

Bir tanesi sürücü tarafından öne ve/veya arkaya giden (ana şanzımanın yanında) , diğeri tam merkezden arkaya giden (arazi şanzımanının ortasında) PTOm var :smiley:

ne yapıcam bunları?

discovery-V8' Alıntı:
PTO ile ben olsam hiç uğraşmam, sağlam akü veya çift akü arkaya sökülüp takılabilen 9000 lik bir vinc bomba gibi olur, attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeli bence.

PTO yeri boş kalsın, oraya 1500 euro civarı sıfır, under drive veya over drive takarsın (GKN) bence daha işlevsel olur. istersen düz duvara çıkarsın istersen uzun yolda ekonomi yaparsın.

Selamlar

Basamakta yapıcaz..... ama daha büyük lastik takarsam diye acele etmiyorum ;D ;D ;D

serkann' Alıntı:
geçen orkunun arabasının yanına yaklaştımda merak ettiğim bişey var orda yoktun soramadım...ona nasıl biniyorsun..:smiley:

beatrix' Alıntı:
Veya cilalı ile çamurlusunu birarada koysak...!

ben bu aracı eylül-ekim aylarında 1 kez boluda görmüştüm ama bu mu bilemiyorum.aynı renk aynı tonda kahverengi branda sizinki olabilirmi acaba

Jeepcj7' Alıntı:
Öne zaten 10.000'lik WARN takılıyor... iki tane 110Amperlik Bosch planım var V8i attıktan sonra koymam lazım kaputun içinde yer kalacak mı bilemiyorum :smiley: malum bizde yer sıkıntısı mevcut.

Bir tanesi sürücü tarafından öne ve/veya arkaya giden (ana şanzımanın yanında) , diğeri tam merkezden arkaya giden (arazi şanzımanının ortasında) PTOm var :smiley:

ne yapıcam bunları?

Optima bir sarı bir kırmızı diyorum ;D

GKN de jeep için OD , UD yokmuş, Warn ın varmış birde bu var, unimog gibi karınca şanzıman Hi- Low- ultra Low ;D

http://www.offroaders.com/directory/products/klune-v.htm

O pto ların hepsi ayrı ayrı devreye giriyormuki? aynı anda hem onu hem onu çalıştırırsan nasıl olacak?

Hepsi aynı anda girer, arazinin overdrive'nı buldum PTO'ya takılmıyor direk ana shaftın arkasına takılıyor :smiley: bir kolda ordan çıkaralım ;D
araziyi boşa alıp pto'ları devreye sokabiliyorum.... bana underdrive lazım... dana18 için underdriveı olan...

Volk' Alıntı:
ben bu aracı eylül-ekim aylarında 1 kez boluda görmüştüm ama bu mu bilemiyorum.aynı renk aynı tonda kahverengi branda sizinki olabilirmi acaba

Sanmıyorum, herhalde benziyor, ben o tarihlerde Bolu taraflarında değildim.

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Ergun abi çamurları çok güzel fotomontaj yapmışsın.Harika görünüyor valla.
..... banada öyle geliyor ::smiley: ::smiley: heralde ergun bey kuzuların başındaki yalancı çoban hikayesini bilmiyor olsa gerek ;D ;D ;D

Ayhan merhaba;
Bu arada artık sizin aracı da offroad yapalım ya.Sat şu BMW kılıklı jantları bende 33lükler bir de jant bulursun tank gibi olur.

abi meraba ya sorma ne satabiliyorum ne alabiliyorum sende ki cant lastikte aklım nası olcak bilmiyorumm

Hiç acelesi yok hep yavaş yavaş başlıyoruz.Halledince görüşürüz ama aracın çok temiz arazi görünümü ve yola da uygunluk çok yakışacaktır.

böyle bir gün başlatalım dermişim aramızda altın günü gibi ama bu offroad yardım günü olsun ilk benim aracı kalkındıralım ;D ;D ;D ho ho ho

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR