Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,141
Ynt: Jeep Fotoğrafları

lastik 2.jpg

Etiketler

Ergun ne dersin çatalcadan vazgeçip gene anneanne mi yapsak diyorum tadı damağında kalmış gibi hem de babaanneye hazırlık olur..... ;D ;D

hani neredeyse bigfoot olacaktı yani cj5 , aslında yeni bir ad vermek lazım ona küçük bigfoot gibi olabilir mi ?........ :smiley:

evedilaz' Alıntı:
siz bilerekmi girdiniz bu etaba yol üstü geçilmesi gereken bi etapmıydı böyle çamur olmaz yaa

hayır kardeşim orası özellikle seçildi zira bir hafta öncesinde de orada bir yarış vardı ............... :smiley:

çamur kil karışımlı olduğundan sanki sakız gibi çoğu yerde çizmeleri bile bırakmıyordu............ :smiley:

Yahu diğer aaçları resmi ok mu hiç orada ergun abi ile eraber olan ben bir cj gördüm lastiklerinde hiç bu kadar çamur yoktu o da oradan geçmiş ergun abi ile beraber.

en geniş lastik en çok çamur tutar , Ergun kardeşimde de geniş lastik olduğundan bir de kayarak tam cıvık çamura oturduğundan böyle bir görüntü oluştu...... :smiley:

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Yahu diğer aaçları resmi ok mu hiç orada ergun abi ile eraber olan ben bir cj gördüm lastiklerinde hiç bu kadar çamur yoktu o da oradan geçmiş ergun abi ile beraber.
Murat abi senin yeni fotoğraflarını bekliyoruz yeni lastikli yeni hardtop'lu :D ;) ne zaman yükleyeceksin siteye...

Hasanmerhaba;
Yine çıldırdık;arazi şanzımanı balatalar baskı takozlar fren merkezleri her şey arazi için Amerikadan geldi.Bu hafta Allah izin verirse hardtopı oturtucaz resimleri yollayacam.Delik delinmemesi için klıpsli apartlar getirttiriyorum.Daha sonra metal kapıları takılacak.HArdtopın ve kapıların,altının boyası oyunlar kalıyor;sonra sıra mt lastiklere geliyor ve Antalya ya gelirsen beraber gezeriz...

Benimde çok hoşuma gitti.Ben bi ara bu konu üzerinde biraz çalışayım .Sistem gayet basit ve çok kullanışlı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri