Jeep Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,146

Etiketler
Ynt: Jeep Fotoğrafları

olsun nerede yapıldıysa yapılsın kardeşimize yakışır yani ,biz onun o şekilde topladığını hayal ederek bu dileklerde bulunduk Ergun kardeşim :smiley:

bizi kandırdılar ;D ;D ;D güzel olmuş dileklerimi geri alıyorum 8)

:smiley::smiley: bir dakika yanlış anlaşılma var burda resimlerini koyduğum Jeep ler bana ait değil. Jeep fotoğrafları konusu altında upload ettiğim,bu sayede kendi aracımız için fikir alışverişi yapmıak amaçlı internetten bulduğum resimler :smiley: :smiley:
yine de teşekkürler ;D

CJ7V8' Alıntı:
:smiley::smiley: bir dakika yanlış anlaşılma var burda resimlerini koyduğum Jeep ler bana ait değil. Jeep fotoğrafları konusu altında upload ettiğim,bu sayede kendi aracımız için fikir alışverişi yapmıak amaçlı internetten bulduğum resimler :smiley: :smiley:
yine de teşekkürler ;D

biz senin olarak kabul ettik kardeşim :smiley:

teşekkür ettim Ergican kardeş ;D ;D inşallah hepimiz bir gün böyle arabalar toplarız :smiley:

n1216373587_283138_1028.jpg

n1216373587_283142_2474.jpg

n1216373587_283141_2088.jpg

n1216373587_283137_670.jpg

n1216373587_283134_5766.jpg

Bir tane Jeep gördümmü içim kaynıyor bambaşka oluyorum sanırım bunda 1990 yılından beri Jeep kullanmanın etkisi var.

marmaris cj7' Alıntı:
Bir tane Jeep gördümmü içim kaynıyor bambaşka oluyorum sanırım bunda 1990 yılından beri Jeep kullanmanın etkisi var.

ben LR defender kullanıyorum az bi zaman oldu fakat oldum olası 4x4 ün hastasıyım. Görünce markası ne olursa olsun bu işe gönül vermiş arkadaşların da bunu görmesi gerektiğini düşünerek taşıyorum gruba :smiley: jeep te görülünce heycanlanılmayacak gibi bir araç değil haklısınız

fosilbulent' Alıntı:
2007 cnr fuarı google da bi malzeme ararken rast geldim

Abi o resim bu ilana ait olmasın sakın ::smiley: ;D

http://www.sahibinden.com/satilik_v_i_p_cj-_6_turkiyede_tek-32WQQaXQQ4990582WQQpXQQdisplayitem

70.000 TL istiyo ama JEEP likten çıkmış artık o başka bir şey... ;D

elebasi7102' Alıntı:
Abi o resim bu ilana ait olmasın sakın ::smiley: ;D

http://www.sahibinden.com/satilik_v_i_p_cj-_6_turkiyede_tek-32WQQaXQQ4990582WQQpXQQdisplayitem

70.000 TL istiyo ama JEEP likten çıkmış artık o başka bir şey... ;D

ta kendisi google bu mukemmel iletişim :smiley: zaten bi kelime yazıyorsun alakasız bir milyon şey cıkıyor neyse ki görmüş olduk zaten ilan 13 ocak 2009 bende o tarihten sonra rast geldim fuar stand ı aratırken rast geldi ne alakası varsa :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR