Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?
Bir tutku hikayesidir bu, parayla pulla ölçülemez. 50 trilyonum da olsa yine cj ye binerim dersiniz, olmasa da..
Bu bir aşk hikayesidir, hemde bir bakışta aşk, hemde bir marşda aşk, egzos sesini dünyanın en güzel müziği ile bir tutarcasına aşk...
Bu bir sıradışılık hikayesidir, demişler ya rahat battığında 4 çeker üzerinde çamura dalmak diye yada 70-80 bin euroluk jeeplerin yanına parkettiğinde diğerlerini çatlatırcasına gördüğün ilgi...
Sosyal bir mesaj içeriğindedir, belki de cj sahibi olmak. Tepki almadığınız aile ferdi yada eş dost, akraba kalmaz. Onlara isyandır belki her taktığınız yeni bir parça, değiştirdiğiniz jantlar..
Yada bir arkadaşlık destanı, hangi arkadaşınızı affeder ve daha çok seversiniz eğer sizi dağın başında soğukta çamur içerisinde, iliklerinize kadar titrerken, yalnız bıraktığında?
Belki de macera ruhunuzun dışa vurumudur. Günlük hayatta yaptığınız hiç bir işe benzememesi, sizi bir karakterden alıp diğerine sokması, o koltuğun büyüsüdür belki de..
Ya da O sizsiniz, kendinize yeni bir ayakkabı aldığınızda bu kadar sevinmezsiniz ama 4 lastik, 4 jant hele birde eskisine göre iki numara büyükse gece uyutmaz çamurluğa sürtecek mi endişesi..
Aslında şairin dediği gibi
Ben seni hiç sevmedim ki
Çamurlu parkurlarda ah keşke kilidi taktırsaydın, değişini sevdim,
İki den üçe geçmeni, şaftan gelen sesini,
Birde egzos sesini sevdim ,
Eylül akşamlarında gelip,
Hadi yağmur yağıyor, ne duruyorsun deyişini,
Ben seni hiç sevmedim ki
Beni yola koyduğunda ayrılmanı sevdim
Süspansiyonunu sevdim, kafamı roll bar'a vurduğunda
Ağlamayı sevdim çalışmadığında,
Yalnız olduğumu anladığımda
Ayakta kalmamı sevdim
Yıkılmamı sevdim kargo geldiğinde,
Ekmeği sever gibi sevdim oğlum bana baba jeep al dediğinde,
Su gibi özledim on gündür yokluğunda seni,
İkindide yağmur gibi
Geceleyin yağan yağmur gibi sevdim seni sevdiğimi ...
Cj siz kalmayın. Saygılar...