Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,918

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
Evet arkadaşlar özellikle CJ sahiplerine mikrofonu uzatıyorum.

Direksiyonunda çeyrek tur boşluğu eksik olmayan

Sigara yakarken şerit değiştiren

Yan koltuktakine bağıra bağıra konuşulan :D

Cep telefonunun çaldığı duyulmayan

7 şiddetinde sarsıntı ile gezilen

Gezinin ertesi günü hiç yataktan çıkılmayan

Bazı insanların tuhaf tuhaf baktığı

Eşlerin kabul etmediği

CJ 'nin toplanması ile yapılan masrafla XJ veya ZJ alınabilen

BU UCUBE YARATIĞI NEDEN SEVİYOR VE HALA MASRAF EDİYORSUNUZ ;)

Etiketler
Ynt: Jeep CJ Serisi Amansız Bir Hastalık mı? Neden Bu Masraflar ?

Bence off-road virüsünün değişik etkilerinden kaynaklanan bir durum. ;D Endişelenecek bir durum yok.Çünkü tedavisi yok. :D :D

Benden önce davrandın Yüksel, aşağıdaki mesajı yazıyordum...

Evet neden?... Bir zorunuz var herhalde!...

Minareyi çalan kılıfını uydururmuş!... Sen düşünmüşsündür bir şeyler. Önce sen dökül bakalım...

güzel bi soru ugur by aslında ucuz masrafsız denilen bu araçların işin içine girildiginde nakadar masraflı sabır ve emek isteyen araçlar olugunu bilmemize ragmen harcadıgım her kuruşdan zevk almasını bilen insanların araçları bence .
haftalarca garajda yatsada 1 hafta sonu gezmesine deger diyen zevk sahibi arkadaşların aracıdır cj
bazen paranız olsa bile aradıgınıza günler sonra kavuşursunuz 1 çuval para harcar 1 hafta sonu ark bi geziye çıkarsınız çekiciyle dönersiniz
ama yoldaki lüx araçların bile sahipleri imrenerek bakar cj lere . yolda selektörle durduran satarmısın dyenler parkyerinde şekil olsun diye foto çektirenler yolda durduran polisin ruhsata bile bakmadan kaç model kaça malettin diye aracla ilgili soruları .imrenilen bi araç olması
beni cezbeden tarafı
ör bu kış gene serviste geçecek kumlanacak 0 dan toplanacak ne gerek var yok aslında ama dedimya tutku halini almış bu iş bende

MK51' Alıntı:
Benden önce davrandın Yüksel, aşağıdaki mesajı yazıyordum...

Evet neden?... Bir zorunuz var herhalde!...

Minareyi çalan kılıfını uydururmuş!... Sen düşünmüşsündür bir şeyler. Önce sen dökül bakalım...

Mustafa abi seninde bildiğin gibi benimkisi tamamen xj ye kıyamamaktan kaynaklanıyor.Hani sen hep söylersinya şöyle girilmeyecek yerlere girip araba ağaca sürtecekmiş,yan yatacakmış derdinde olmadan,sınırsızca off-road yapmak için tercih ettim.
Henüz masrafa başlamadım.Zaten yapacağım masraflarda tamamen mekaniğe dayalı olacak.Boyaymış kaportaymış hiç uğraşmıycam.

Yani uzun lafın kısası özgürce ve sınırsızca off-road yapmak için bunca uğraş.Yoksa hangi deli uğraşırki 1946 Willys'le ;D ;D

Aslında nedensizde sevilir :smiley: Ama herkese göre farklı farklı bir çok nedenleri olmalı tabii ki ;)

CJ bana ;
Özgürlüğü, umursamamazlığı, hayata yeniden başlamayı, hesap vermemeyi, asıl olan benim demeyi ve liderliği hatırlatıyor.

çok duygusal konulara girdiniz ama :'(

yuysal' Alıntı:
..... Yani uzun lafın kısası özgürce ve sınırsızca off-road yapmak için bunca uğraş. ...

Eğer off-road için hazırlanmışsa araç, bence de hadaf bu olmalı... ;)

bende bir cj sahibi olarak konuşayım.neden cj sorusunun cevabı aslında cok basit.daha once bir çok arazi aracı surme sansım oldu.ama hiç biri cj nin verdigi duyguyu veremedi.cj me binerken kapıyı her actıgımda heyecanlanıyorum.anahtarı ceviriyorum ve o mukemmel sesi duyuyorum.oldugu yerde kukruyo resmen.hadi bas gazada gidelim artık der gibi bi hali var.ayagmı debriyajdan cekip gaza dogru birden yuklenince o torku hissetmek mukemmel bir duygu.hele araziye camura girdigi zaman kendini kaybetmesi cok hosuma gidiyor.gaza her dokundugumda kendini kabediyor :D bence herkesin bir kerede olsa kulanması gereken bir araç.Uğur abiminde dedigi gibi cj bana ozgurlugu hissettiriyor.

aslında birazda bulaşıcı bir virüstür bi bulaştı mı kolay kolay gitmez (yaşı daha büyük abilerim daha iyi bilir )
bide şöyle bi söylenti var kaputun üzerindeki U dan bir baktın mı o hastalık bulaşıyormuş (yine bir CJ ci yorumudur )
benim CJ ye binen bütün arkadaşlarım birer CJ fanatiği oldular yani bu tespiti doğruluyor
gittiği yerde bir anda ilgi odağı olan , insanların yanlarındakini dürterek gösterdiği, arazide geçer mi sorusunun pek düşünülmediği, böbrek taşı düşürmeye birebir olan, özgürlüğün sınırsız olduğu vakite size vaat eden bir araca kim hayır diyebilir ki ? ::smiley:

Bir tutku hikayesidir bu, parayla pulla ölçülemez. 50 trilyonum da olsa yine cj ye binerim dersiniz, olmasa da..
Bu bir aşk hikayesidir, hemde bir bakışta aşk, hemde bir marşda aşk, egzos sesini dünyanın en güzel müziği ile bir tutarcasına aşk...
Bu bir sıradışılık hikayesidir, demişler ya rahat battığında 4 çeker üzerinde çamura dalmak diye yada 70-80 bin euroluk jeeplerin yanına parkettiğinde diğerlerini çatlatırcasına gördüğün ilgi...
Sosyal bir mesaj içeriğindedir, belki de cj sahibi olmak. Tepki almadığınız aile ferdi yada eş dost, akraba kalmaz. Onlara isyandır belki her taktığınız yeni bir parça, değiştirdiğiniz jantlar..
Yada bir arkadaşlık destanı, hangi arkadaşınızı affeder ve daha çok seversiniz eğer sizi dağın başında soğukta çamur içerisinde, iliklerinize kadar titrerken, yalnız bıraktığında?
Belki de macera ruhunuzun dışa vurumudur. Günlük hayatta yaptığınız hiç bir işe benzememesi, sizi bir karakterden alıp diğerine sokması, o koltuğun büyüsüdür belki de..
Ya da O sizsiniz, kendinize yeni bir ayakkabı aldığınızda bu kadar sevinmezsiniz ama 4 lastik, 4 jant hele birde eskisine göre iki numara büyükse gece uyutmaz çamurluğa sürtecek mi endişesi..

Aslında şairin dediği gibi

Ben seni hiç sevmedim ki

Çamurlu parkurlarda ah keşke kilidi taktırsaydın, değişini sevdim,
İki den üçe geçmeni, şaftan gelen sesini,
Birde egzos sesini sevdim ,
Eylül akşamlarında gelip,
Hadi yağmur yağıyor, ne duruyorsun deyişini,

Ben seni hiç sevmedim ki
Beni yola koyduğunda ayrılmanı sevdim
Süspansiyonunu sevdim, kafamı roll bar'a vurduğunda
Ağlamayı sevdim çalışmadığında,
Yalnız olduğumu anladığımda
Ayakta kalmamı sevdim
Yıkılmamı sevdim kargo geldiğinde,
Ekmeği sever gibi sevdim oğlum bana baba jeep al dediğinde,
Su gibi özledim on gündür yokluğunda seni,
İkindide yağmur gibi
Geceleyin yağan yağmur gibi sevdim seni sevdiğimi ...

Cj siz kalmayın. Saygılar...

tümüyle katılıyorum nasılbi hastalık bilemezsiniz anlatılmaz şu an yurtdışındayım insan arabasını özlermi özlüyoişte 2008 aracımdan zevk almıyorum desem kimse inanmaz hatta güler ama almıyorum
kardeşime emanet ettim aksilikler oluyo burdan ben yardımcı oluyorum .gene aklım cj de neyseki ençok 1 aysonra tr dönüyorum
hasret bitecek

ama tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyarım

Elimde olsa kucağıma yatırıp şanzımanlarını kaşıcam :smiley:

Göktuğ döktürmüşsün. Adama gözü nemli okutursun bunlar.:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri