bu eski model nissan ve toyota lara nasıl bu fiyatları istiyorlar hiç anlamıyorum.
İsteniyor ama satılmıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu eski model nissan ve toyota lara nasıl bu fiyatları istiyorlar hiç anlamıyorum.
S.A ARKADAŞLAR ABİLERİM BENİM NİSSAN PATROLÜM VAR GENEL OLARAK BAKILIDIGINDA ARAZİ VE SEHİR İÇİ KARIŞIK KULLANIYORUM JEEP XJ LER HER ZAMAN HOŞUMA GİDEN AMA KORKUTAN Bİ ARABADIR PATROLÜ ALIRKENDE KARARSIZLIKLA ALMIŞTIM NASİPDE BU VARMIS BU OLDU AMA ŞİMDİ DAHA ÇOK ŞEHİR İÇİ ARAZİ GEREKTİĞİNDE UZUN YOLADA RAHATLIKLA ÇIKABİLECEĞİM Bİ ARAÇ DÜŞÜNÜYORUM GÖNLÜM YİNE KARE KASADA AMA ARAZİDE SAGLAMLIK OLARAK SORUNSUZLUK OLARAK GÜÇ OLARAK NASILDIR KAFAM RAHAT BİNEBİLİRMİYİM TEMİZ Bİ ARAÇ ALDIKDAN SONRA ARAZİDE PATROLLE KIYASLARSAK SAGLAMLIK OLARAK NASILDIR İKİ ARACIDA KULLANAN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ HAYIRLI GÜNLER.
merhaba , konfora fazla onem vermiyorsaniz bence karekasalarda araziye en uygun sport modeldir , elektronik aksam yok denecek kadar azdır , elk koltuk yok , camlar kollu manüel , elk ayna yok , ABS yok , airbag yok . düz altı silindir ve japon şanziman aktarma çok iyi uyum sağlamış . arazi için bunun yanisira Highoutput olmasini tercih etmenizde fayda var , 190 hp / 305 nm tork ile arazide girip çıkamayacağı etap yoktur. Low seceneginde tam bir dag kecisi gibi tirmanir. Diğer GC lere oranla yakıt ve işletim giderleri daha makuldur.Kullanımı son derece keyifli ve güvenlidir.Merhaba arkadaşlar ben kare kasa almak istiyorum bu hayal beni oldukça heyecanlandırıyor ama hangi yıl hangi model off Road şartlarına daha iyi dayanır ben 4.0 limited diye düşünüyorum ama 4.0 spor daha mı iyi bilgi verebilme şansınız var mı ayriyetten şuanki iyi bir kare kasa fiyatı nedir teşekkürler
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
1998 model karekasam var, elektrikli koltuk, ABS, airbag, elektrikli cam, klima vs her şeyi var[/
Satılık mı ?