Antalya bu konularda iyidir hatta baya iyidir. Ahmet Demir, Pro Auto yine ilçe olarak Alanya da Hasan Kola ilk akla gelenler.Daha birçok usta mevcut ayrıca.
Disco mu Kare kasa mı derseniz ikisi çok farklı araçlar. Kare kasa Discoya göre çok küçük ve konforsuz. Landın 33 lastik modifikasyonu basittir 35 lastiğe kadar da rahatça çıkarsanız. Alt yapısını güçlendirince hakikaten çok farklı araçlar haline geliyor. Kare Kasa temizini de bulursanız ucuzdur,kronik pek bir sorunu yoktur.
Discoya ayırabileceğim bütçe olursa tabi ki TD5 Disco derim. Amaç sadece offroad ise Defender daha da iyidir hatta. Kare Kasa Jeep hastası için giriş biletidir ama Disco karşısında şansı yok maalesef. Aynı sınıfta değiller çünkü.
Bir arkadasım Patrol önerdi ; 1993 Patrol 4.2 dizel buldum bir tane ne dersiniz ??? Ekli dosyayı görüntüle 64819Ekli dosyayı görüntüle 64820
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
75 çılgın para aman dikkatli olunEvet eski model ; off road yapılmış ama ağır degil , usta da var ; fiyat 75
Pro auto deme hocam aman bizde buralardan okuyarak gittik benim 5.2 gc ye ısrarla 4.7 lt yağ alıyor dememe rağmen 7 lt yağ koydular ertesi sabahı zor ettim gidip fazlasını boşalttırdım diferansiyel toplam 1.3 @1.6 lt yağ alıyor diyorum 5 lt koyduk deyip ona göre hesap yapıyor söyleyincede bozuk atıyor . 4 saat başında bekledik beklemesek kimbilir ne olurdu hadi yaptın böyle hata bi özür dile ya motoru yeseydik diyorum olsaydı şimdiye kadar olurdu diyor neyse daha faul çokta uzatmayayım özellikle antalya da off road vs revaçta olunca herkes bu merak sahiplerini söğüşleme peşinde aksesuar vs den kazık atmaya çalışmalar 30 binlik araca 300 binlik muamelesi yapıp bakım parası istemeler vs anakarada hmc var mesela benim tecrübe ettiğim düzgün servis ,akgün dahi eskisi gibi değil artıkAntalya bu konularda iyidir hatta baya iyidir. Ahmet Demir, Pro Auto yine ilçe olarak Alanya da Hasan Kola ilk akla gelenler.Daha birçok usta mevcut ayrıca.
Disco mu Kare kasa mı derseniz ikisi çok farklı araçlar. Kare kasa Discoya göre çok küçük ve konforsuz. Landın 33 lastik modifikasyonu basittir 35 lastiğe kadar da rahatça çıkarsanız. Alt yapısını güçlendirince hakikaten çok farklı araçlar haline geliyor. Kare Kasa temizini de bulursanız ucuzdur,kronik pek bir sorunu yoktur.
Discoya ayırabileceğim bütçe olursa tabi ki TD5 Disco derim. Amaç sadece offroad ise Defender daha da iyidir hatta. Kare Kasa Jeep hastası için giriş biletidir ama Disco karşısında şansı yok maalesef. Aynı sınıfta değiller çünkü.
Nissan güzel araç sağlamdır ama asla Toyota veya Mitsu değildir bana göre. Ülkemizde niyeyse çok pahalı arkadaşın dediği gibi 75 bin rakamına çıktıktan sonra WK alınır hatta güncel bir model Toyota Hilux veya Mitsubishi L200 Pick-up bile alınır veya hazırlanır. Pick-upları da es geçmeyin bu arada derim.
75 - 80 bine güncel kasa bir hilux veya l200 alırsın. neredeyse hiç sorun çıkarmadan yıllarca binersin.. ama dersen ki ben tamirciyle ahbap olmayı seviyorum.. günlerce parça beklerim.. her geziden sonra tamirciye uğrarım.. dağın başında arıza yapıp kalmasına razıyım vs.. o zaman eski modellere bakın...Dogru haklısınız hocam; pick up larda o fiyatlara yakın