Jeep Cherokee XJ İle Alakalı Sohbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,673
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://www.sahibinden.com/cherokee_limited_4_0_acil_ihtiyactan_lpg_isliWQQaXQQ7813773WQQpXQQdisplayitem
yarın bunu alabilirim sizce nasıl.

Etiketler
Derli toplu duruyor, şanzımanın 4 ileri aw4 olduğuna amin olun. Araç 4.0lt, 4.0Lt highoutput değil. 4.0Lt HO lar 91 ve sonrası çıktı beygirleri ve torqueları biraz daha yüksek yakıt sarfiyatları daha düşük. Önde otomatik hub olup olmadığını kontrol edin (2 çeker pozisyonunda aracı yavaş yavaş yürütün ön aks mafsallarının dönüp dönmediğine bakın) yakıt %15-%20 arası fark ettirir bazı eski modellerde yok, sonradan adaptasyon zor.
Fiyatı çok iyi. hayırlısı olsun :D

maslakta atilla ustaya götüreceğim zaten tavsiyeleriniz ve temennileriniz için teşekürler çok karışık bir hafta geçiriyorum teriosu aldım hanıma kaptırdım dün feroza ile anlaşmıştım bugün bunu gördüm inşallah iyi çıkarda hemen alırım.

gitmişken benim eşşeğide görürsünüz orda :smiley:
hayırlısı ama Ferozadan çok farklı bir araç olduğuna emin olabilirsiniz :smiley:

ben kara verene kadar o mu olsun bu diye adam arabasını satmış kısmet değilmiş.10000 seviyelerinde temiz bir araç bilen varsa belirtirse sevinirim

CJ-8 bakabilirsiniz... çıkaracağı masraf o fiyatlara sattıkları 88model cherokee'ninkinden daha az olur,en azından bol çıkma parça ver elektronik, enjektör yok...

evet dediğiniz gibi o araç4.0lt, 4.0Lt highoutput değil. 4.0Lt HO lar 91 ve sonrası çıktı ve power\comport tuşuda yok onlarda saygılarımla. eğer düşünürseniz xj lerde 91 ve sonrasını alın 88 ve 90 arası pek tavsiye etmem. saygılarımla ..........hayırlısı olsun sıkmayın canınızı her işte bir hayır vardır. Ercüment abim. tekrar tavsiyem xj 91 model ve yukarısı veya gönlümdeki diğer araç pajero bu iki araçta çok sağlam ama otomatik vites bir ayrıcalıktır.trafikte değerini anlıyorsunuz..

Ercument Bey, konu ne yapmak istediğinizle alakalı.. Terios ile sınırlarınız çok olur, zorlarsanız çok masraflı olur... hayırlısı olsun dediğiniz gibi her işte bir hayır vardır...

doğruda bunu elden çıkarmam mümkün değil hondayı çıkarıp ancak feroza yada vitarayı aynı ekonomiklikte bir araç olarak almam lazım ne bileyim oda eski model olacak

şöyle birşey yapsam yeter
http://www.youtube.com/watch?v=TTY0DRk8r0Q
http://www.youtube.com/watch?v=NBsTa2VMHPc

Bir çeşit Buggy gibi.... ben akslarından korkuyorum... arkada da kovan yok galba crv gibi...

üarkada kovan var birkaç sitede samurainin modifiye parçalarını kullandiklarını gördüm ama uyumlumu uydurdularmı bilmiyorum

XJ ile ilgili bir iki sorum olacak.

Arazide kullanımda genelde hararet 100 derece civarında, bu normal mi? Eğer bir yere batıp çıkarmak için zorlarsanız 100 ün biraz üzerine çıkıyor. Bu durumda normalde elektrikli fan motoru olmadığı halde sanki ekstra bir fan varmış gibi ses geliyor, sanırım klima fanı devreye giriyor.

Aracın arkasında sürekli bir ses var, bozuk hiç bir parça yok ama sürekli süspansiyon sesi mevcut, ben bunu makas olmasına bağladım, bu ses her XJ kullanıcısında mevcut mu?

Merhaba
araç zorlanırsa bendeki hareret 100 civarında dolaşıyor.Normaldir deyip devam ettim.
Arkadan gelen ses de Egzos borusunun kavisli olmasından olabilir.kassaya çok yakın duruyor.bir lifte kaldırıp sallarsanız.sesin egzos borusundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını test edebilirsiniz.( sallarken arka susturucudan sonra yukarı doğru sallayın.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri