Jeep Cherokee XJ İle Alakalı Sohbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Bey hayırlısı olsun, çok temizmiş :smiley: Allah lastiklerinizi düz bastırsın.

Etiketler

araç hayırlı olsun .... güle güle çamurlayın birazda çizin....ön konsolda görünen ekranlı cihaz nedir ?orjinalmi bir parçamı yoksa müzik sistemi gibi bir şey mi?...

Sağolun ;) Cihaz orjinal değil sonradan takılmış. DVD-DivX player-TV, CD-MP3 çalar, kamera takılırsa geri viteste arkayı görmenizi sağlıyor v.s. Eğer hurda bir notebook bulup yeterli kabloyla bagaja yerleştirirsem GPS-Novigasyon olarakta kullanmayı planlıyorum ama bunlar ileriye yönelik planlar.

Tekrar hayırlı olsun Murat'cım..Çok sevindim :smiley: ...ben aracı yakından gördüm ve beğenmiştim ...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ;) Bugün hafif bir bakımdan geçti, ufak tefek bazı sorunları var onları halledeyim, lastik yükseltme kiti v.s. araştırmaya başlıcam...

Dün arabayı deneyelim dedik biraz, henüz acemiyiz ve sınırlarını bilmiyoruz, arabada standart, zorlamak istemedik ama yaşadıklarımız arabanın standart haliyle bile arazide keyif verici olduğunu gösterdi... Harbiden Trail Rated.miş...

11.jpg

13.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

Arabaya ısındım dün ;D

Murat Bey,

Bu resimleri öbürlerine göre daha iyi, açıkçası öbür hali pek temiz gelmişti bana Jeep dediğin böyle olur ;D üzerinde çamur eksik olmasın! Maşallah!

Şu anda üzerinde ve içinde bolca çamur var, öyle tertemiz bir boyasıda yok, baya bir çizildi, Jeep'e benzedi yani ;D

Tekrar güle güle kullanın... Hatırlatmak isterim, birinci kural: Tek araç off-road yapmayın.
İkincisi ;D : Önde, arkada çeki demiri/kancası var ;) mı bakın.

Murat aracın hayırlı ve uğurlu olsun .Allah kaza bela vermeden kullanmak nasib etsin.Bende ilk aldığımda standart hali ile böyleyse ilerde nasıl olur diye düşünmüştüm.
Hemen cevap vereyim: Canavar gibi oldu. ;) ;)

MK51' Alıntı:
Tekrar güle güle kullanın... Hatırlatmak isterim, birinci kural: Tek araç off-road yapmayın.

Anayoldan fazla uzaklaşmadık, cep telefonu çeken bir yerdi. Bir seferinde karda Bolu dağlarında mahsur kalmıştım o yüzden ana yoldan fazla uzaklaşmıyorum artık tek araba olarak :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri