Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araç hayırlı olsun .... güle güle çamurlayın birazda çizin....ön konsolda görünen ekranlı cihaz nedir ?orjinalmi bir parçamı yoksa müzik sistemi gibi bir şey mi?...
Sağolun Cihaz orjinal değil sonradan takılmış. DVD-DivX player-TV, CD-MP3 çalar, kamera takılırsa geri viteste arkayı görmenizi sağlıyor v.s. Eğer hurda bir notebook bulup yeterli kabloyla bagaja yerleştirirsem GPS-Novigasyon olarakta kullanmayı planlıyorum ama bunlar ileriye yönelik planlar.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Bugün hafif bir bakımdan geçti, ufak tefek bazı sorunları var onları halledeyim, lastik yükseltme kiti v.s. araştırmaya başlıcam...
Dün arabayı deneyelim dedik biraz, henüz acemiyiz ve sınırlarını bilmiyoruz, arabada standart, zorlamak istemedik ama yaşadıklarımız arabanın standart haliyle bile arazide keyif verici olduğunu gösterdi... Harbiden Trail Rated.miş...
Tekrar güle güle kullanın... Hatırlatmak isterim, birinci kural: Tek araç off-road yapmayın.
İkincisi ;D : Önde, arkada çeki demiri/kancası var mı bakın.
Murat aracın hayırlı ve uğurlu olsun .Allah kaza bela vermeden kullanmak nasib etsin.Bende ilk aldığımda standart hali ile böyleyse ilerde nasıl olur diye düşünmüştüm.
Hemen cevap vereyim: Canavar gibi oldu.
Anayoldan fazla uzaklaşmadık, cep telefonu çeken bir yerdi. Bir seferinde karda Bolu dağlarında mahsur kalmıştım o yüzden ana yoldan fazla uzaklaşmıyorum artık tek araba olarak