Arkadaşlar aracı kullandım, net olarak alıcı gözü ile tüm alıcılarımı açarak
Sanki sağ biraz daha fazla olmakla birlikte sol ön taraftanda ön takımlardan hafif ses geliyordu. Gaza yüklndiğimde o koca 1850 KG lık kamyon görüntüsündeki makinanın o denli süratlanmesi beni çok şaşırttı ama çok dengeli bir süratlenme gelmedi sanki bana. Bunuda ön takımlara mı bağlamak lazım bilmiyorum. Lastikler orta şeker. Motor çok sesli çalışmıyor, homurdanma yok. Klasik sesi dışında. Rahatsız edici bir motor parçası sesi yok. Lpg sinin çok noktadanmı tek noktadan mı olduğunu anlayamadım. Sordum elemanda bilmiyor. Vekaleten aracı getirmiş durumdaydı. Ama araç içindeki gösterge yeni tip gibi. Zovoli marka. Bu arada kafama takılan bişey de sizlere bilhassa sormak istediğim, tavanda 2 noktada el büyüklüğünde sarkma var döşemesinde. Bunun giderilmesinden ziyade neden olduğunu merak ettim. Sanki su almış da tavan kendisini o noktada salmış gibi bir durum var. Sonrada kendileri yapıştırmışlar. Buna biraz yorum getirebilir misiniz? Derileri direksiyona gayet güzeldi. İlk gördüğüm arızalar Sağ koltuk ısıtma arızalı. Aynaların otomatiği (ortadaki düğmesi) yok. Kasası çok beğendim. Çizgileri gayet düzgün.
Cumartesi gündüz gözü ile daha da detaya gireceğim… Haber ederim sizleri…
Şurasına burasına mutlaka baktır dediğiniz yerleri de varsa belirtirseniz memnun olurum.
Master a gidecek gibiyim…
Saygılar.