Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta???
Doğru hatırlıyorsun. Cengiz "isoff" kurucularındandır ve jeep'lerden iyi anlar.
CJ5'i hala duruyor. Yedpa telefonu 0216 471 11 90 -91
Araç konusunda 4.0 xj Cherokee derim ben. CJ lerden sonra, modifiye etmeye, her tarafıyla oynamaya en uygun araç gibi geliyor bana.
Son bir ay içinde aracını değiştirip XJ'ye dönen 4-5 arkadaşımız var.
Bakım ve onarım için; çok yeni bir araç almadığın sürece, bildiğin, tanıdığın, güvendiğin ve amerikan'dan anlayan sıradan tamircileri öneririm ben. Yetkili Servisler, bizim gibi eski araç kullanıcılarına göre değil diye düşünüyorum.
Benim aracımı 94 xj. Almadan önce uzun süre araştırdam. Anadolu yakasındayım.
Sormak istediğin bir konu olursa telefonum 0532 541 25 24
Bu iş biraz da gönül işi... Hayırlısı olsun...
BolbuzJack' Alıntı:Acaba bu Cengiz Özel offroad yarışlarına katılan Cengiz.mi? 2000.li yıllarda turuncumsu bir CJ5 ile yarışan. Neyse Power Mekaniğe uğradım Nihat Ustayla tanıştık muhabbet ettik, ben Grand Cherokee 4.0 düşünüyordum o 1996 ve üzeri Cherokee XJ önerdi , sonra düşük bütçeyle yürütülebileceği için Suzuki.yi de düşün dedi iyice karıştı kafam. Neyse acelesi yok kışa kadar vaktim var.
Doğru hatırlıyorsun. Cengiz "isoff" kurucularındandır ve jeep'lerden iyi anlar.
CJ5'i hala duruyor. Yedpa telefonu 0216 471 11 90 -91
Araç konusunda 4.0 xj Cherokee derim ben. CJ lerden sonra, modifiye etmeye, her tarafıyla oynamaya en uygun araç gibi geliyor bana.
Son bir ay içinde aracını değiştirip XJ'ye dönen 4-5 arkadaşımız var.
Bakım ve onarım için; çok yeni bir araç almadığın sürece, bildiğin, tanıdığın, güvendiğin ve amerikan'dan anlayan sıradan tamircileri öneririm ben. Yetkili Servisler, bizim gibi eski araç kullanıcılarına göre değil diye düşünüyorum.
Benim aracımı 94 xj. Almadan önce uzun süre araştırdam. Anadolu yakasındayım.
Sormak istediğin bir konu olursa telefonum 0532 541 25 24
Bu iş biraz da gönül işi... Hayırlısı olsun...