Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü
işte dönüş yolu tepeden geri aynı yoldan iniyoruz
[attachment=1]
[attachment=2]
bundan sonra fotoğraf makınemizin bozuk olmasından dolayı fotoğraf çekemedim
ama burdan anlatıcam:
geceyi veysel dayının yerinde geçirdik sağolsun kendisi çadırı orda kurmamıza izin verdi. bu arada veysel dayının orda bi sürü amcalar vardı zaten öğrendiğime göre çoğu akrabaymış
konustuklarımın hepsi çok yardımsever insanlardı bunu tekrar etmek istedim. özellikle veysel dayının yerinde genç bi arkadaş var sormadım ama sanrım en fazla 23-24 yaşındaydı. o bize yine ateş yakmakda yardım etti kendi kestikleri odunları getirdi. zaten sonradan sohbet ederken öğrendik kendisi eski komandoymuş her koşulda ateş yakabilmesi doğal
burdan ona çok selam söylemek istiyorum bilmiorm okur mu rastgelir mi ama
eger sizden biri giderse bizim için selam söyleyin zaten ordaki muhtemelen en genc arkadaş olucaktır hala ordaysa. bide orda bi amca daha vardı sabah kahvaltıya çağırdı ona da selam söyleyin
iyice kral tvdeki altyazılar gbi oldu ama cok yardım ettiler yani. pazar sabahı ayrılmadan önce kahvaltımızı etmiş olduk ve sıcak çay içmiş olduk
ki bence en önemlisi. o abi bize arabada buldu dönüşte o 15 kusur km yolu yurumek zorunda kalmadık
yani herşeyiyle çok güzeldi bu Aytepe. herkese tavsiye ederim özellikle istanbulda yaşayıp böle kısa sureliğine kaçamak yapmak isteyenler için birebir gerçi şimdi çekindim biraz çok da gitmesin insanlar bakir kalsın öyle sonra etrafda çöpler başlıyor. gerçi doğa tutkunları için bu lafım gecerli değil ustlerine bile alınmasınlar ki gezenbilir.com'unda doğa tutkunlarından oluştuğunu biliyorum o yüzden pek sıkıntı yok
ama çok da insan gitmesin yani.
sanırım yazabileceklerim bu kadar eger sonuna kadar koduysanız cidden çok teşekkür ederim herkese iyi geziler diliyorum