İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan memocan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,723
Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

[attachment=1]
işte o bahsettiğim çaybahçesi. aslında çok güzel yapmışlar değirmen falan var içinde. fakat çalışan kimseyi bulamadık :smiley: bizde asıl manzaranın oldugu yere tepeye cıkmaya karar verdik.ordan dönüşte uğradık birer çaylarını içtik muabbet ettik. gerçi fotograf makinemz bozldu resm çekinemedik beraber :(
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_1238.jpg

IMG_1239.jpg

IMG_1240.jpg

Etiketler

[attachment=1]
işte küçük tahta köprüyü geçtikten sonra o tepeye çıkan yolun başlangıcı
[attachment=2]

IMG_1247.jpg

IMG_1248.jpg

hani çok ilginç yaratıklar diyodum ya onlardan bi tanesi ama burda sırtının rengi tam belli olmuyor normalde mukemmel acaib parlak eflatunumsu degişik bişii.
bu arada burasının doğası mukemmel yanı çok çeşitli zaten anladığım kadarıyla nemli bi havası var yagmur ormanları gibi :smiley: bitkileri falan hani hep filmlerde falan olur ya aynısı. doğal olarak da çok ilginç böcekler var eğer ilginiz varsa bunun için bile gidilir.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_1249.jpg

IMG_1250.jpg

IMG_1251.jpg

işte bahsettiğim tepe ve mukemmel manzara. daha fazla yazı yazmıycam sadece fotografları koycam zaten 2 sayfa olmuş sabredip sonuna kadar ınceleyenlerin çok olmaycağın biliorm daha da fazla yazı sokmıyım araya
[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_1253.jpg

IMG_1254.jpg

işte dönüş yolu tepeden geri aynı yoldan iniyoruz
[attachment=1]
[attachment=2]

bundan sonra fotoğraf makınemizin bozuk olmasından dolayı fotoğraf çekemedim :( ama burdan anlatıcam:
geceyi veysel dayının yerinde geçirdik sağolsun kendisi çadırı orda kurmamıza izin verdi. bu arada veysel dayının orda bi sürü amcalar vardı zaten öğrendiğime göre çoğu akrabaymış :smiley: konustuklarımın hepsi çok yardımsever insanlardı bunu tekrar etmek istedim. özellikle veysel dayının yerinde genç bi arkadaş var sormadım ama sanrım en fazla 23-24 yaşındaydı. o bize yine ateş yakmakda yardım etti kendi kestikleri odunları getirdi. zaten sonradan sohbet ederken öğrendik kendisi eski komandoymuş her koşulda ateş yakabilmesi doğal :smiley: burdan ona çok selam söylemek istiyorum bilmiorm okur mu rastgelir mi ama :smiley: eger sizden biri giderse bizim için selam söyleyin zaten ordaki muhtemelen en genc arkadaş olucaktır hala ordaysa. bide orda bi amca daha vardı sabah kahvaltıya çağırdı ona da selam söyleyin :smiley: iyice kral tvdeki altyazılar gbi oldu ama cok yardım ettiler yani. pazar sabahı ayrılmadan önce kahvaltımızı etmiş olduk ve sıcak çay içmiş olduk:smiley: ki bence en önemlisi. o abi bize arabada buldu dönüşte o 15 kusur km yolu yurumek zorunda kalmadık :smiley: yani herşeyiyle çok güzeldi bu Aytepe. herkese tavsiye ederim özellikle istanbulda yaşayıp böle kısa sureliğine kaçamak yapmak isteyenler için birebir gerçi şimdi çekindim biraz çok da gitmesin insanlar bakir kalsın öyle sonra etrafda çöpler başlıyor. gerçi doğa tutkunları için bu lafım gecerli değil ustlerine bile alınmasınlar ki gezenbilir.com'unda doğa tutkunlarından oluştuğunu biliyorum o yüzden pek sıkıntı yok ;) ama çok da insan gitmesin yani.
sanırım yazabileceklerim bu kadar eger sonuna kadar koduysanız cidden çok teşekkür ederim herkese iyi geziler diliyorum

IMG_1267.jpg

IMG_1268.jpg

Assasin' Alıntı:
Selamlar güzel bir parkur seçmişsiniz kendinize. :smiley: İzmit'te mi yaşıyorsunuz ? :smiley:

aynen :smiley: gayet eğlenceliydi aytepeyi bu gezenbilirden gördüm the ugly king'in açtığı bi başlıktı yanlış hatırlamıyosam ona da ayrıca teşekkür etmek gerekir :smiley: böyle bi yeri aklımıza soktuğu için
bu arada tum resimleri atıyım öyle cevap veriyim dedim araya kaynamasın :-[
şehir olarak da istanbulda yaşıyorum. :smiley:

memocan' Alıntı:
aynen :smiley: gayet eğlenceliydi aytepeyi bu gezenbilirden gördüm the ugly king'in açtığı bi başlıktı yanlış hatırlamıyosam ona da ayrıca teşekkür etmek gerekir :smiley: böyle bi yeri aklımıza soktuğu için
bu arada tum resimleri atıyım öyle cevap veriyim dedim araya kaynamasın :-[
şehir olarak da istanbulda yaşıyorum. :smiley:
Bir etkinlikte, yürüyüşte karşılaşmak dileğiyle İzmit'ten selamlar olsun. :smiley:
Deniz.

Assasin' Alıntı:
Bir etkinlikte, yürüyüşte karşılaşmak dileğiyle İzmit'ten selamlar olsun. :smiley:
Deniz.
saolunn cok isterim ya hani elimden geldiğince gezenbiliri takib etmek istiyorum ama her zaman olmuyor. eğer öyle bi etkinlik gezi olursa çok gelmek isterim burda duyurusunu yaparsınız dimi?

Tebrik ederim çok güzel gezi olmuş anlatımında renk katmış =) İzmit'te yaşamama rağmen bu tatta bir gezi yaşamadım şimdiye kadar. Tabiiki eğlenceli gezilerimde oldu. Sanırım insan elindekinden önce başkasının elindekine merak duyuyor =) Umarım tekrar gelirsiniz ve beraber yaşarız bu zevki. Üstelik daha vahşi bir şekilde ;D

sonuna kadar okuyan herkese çok teşekkür ederim :smiley:

LeoneKG' Alıntı:
Tebrik ederim çok güzel gezi olmuş anlatımında renk katmış =) İzmit'te yaşamama rağmen bu tatta bir gezi yaşamadım şimdiye kadar. Tabiiki eğlenceli gezilerimde oldu. Sanırım insan elindekinden önce başkasının elindekine merak duyuyor =) Umarım tekrar gelirsiniz ve beraber yaşarız bu zevki. Üstelik daha vahşi bir şekilde ;D

gelmeyi düşünüyorum ya cidden o diğer mağarayı göremedim çünkü içimde kaldı hani. hem biraz daha uzun sureli olmasını istiyorum ve daha vahşi ;D bakalım olursa çok güzel olur

memocan' Alıntı:
sonuna kadar okuyan herkese çok teşekkür ederim :smiley:

gelmeyi düşünüyorum ya cidden o diğer mağarayı göremedim çünkü içimde kaldı hani. hem biraz daha uzun sureli olmasını istiyorum ve daha vahşi ;D bakalım olursa çok güzel olur

Evet..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri