İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,580

Etiketler
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Izmitin parkurlari da off road tutkunlari da bir baska. Istanbul Bahcekoyden OK li defenderi getirmeye degdi. Herkese tesekkurler. Bir dahaki sefere gorusmek uzere.
Diger resimleri de bekliyoruz tabii bu arada...

çok güzel bir gezi oldu... hafif sayılmayacak bir parkurdu... bize bu parkuru gezdiren doğan abiye teşekkürler... gezide benim için 2 önemli nokta oldu...
biri lada dan inen orhun umutun defenderına traktör demesi :smiley: diğeride 2.5 benzinli landların performansı... katılan herkese teşekkürler... hele istanbuldan gelen misafirlere ok 144 ile o kadar yolu aldıkları için ayrıca teşekkürler... kar başladı sezon açıldı tekrar bulışmak dileğiyle...
not: ben makinayı evde unutmuşum ne yazıkki bende foto yok ...

Çok güzel bir gezi olmuş paylaştığınız için teşekkürler.

Harika bir gezi olmuş arkadaşlar... Paylaşım için teşekkürler.

bende kendi adıma öncelikle beni safra olarak arabalarına kabul eden ve geziye katılmama olanak sağlayan yeni arkadaşlarıma ve gezide emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.

4 silindir benzinli 110 def + ok144 lastik performansı gerçektende mükemmeldi.. hele o ladaların hafifliği sebebiyle zorlanmadan çıktıkları, 4 lt motorlu jeeplerin acaba 2 çekermi mi yoksa 4 çekermi çıksak tartışmalarının yapıldığı rampadaki halimiz görülmeye değerdi...

yeniden görüşmek üzere...

sevgiler
naci

naci bey "geri geri de denesek mi acabayı" unutmussunuz :smiley: gerçekten güzel bir geziydi.
şaka ancak anlayana yapılır geziye katılan herkes çok olgun insanlar olunca hem gezi hem muhabbet çok seviyeli oldu...
tekrarlamak dileğiyle...

Arkadaşlar offroad adına resim ya da video yokmu? Anlatıyorsunuz heyecanlandım ben şimdi. Defender performansını merak ediyorum.

Naci , allah sizi davul etsin ;D ;D Jeepcilerin diline düşmüşsünüz ;D

Önder beye bende senden bahsediyordum, Senin kocaoğlanla bir tur atmak istiyormuş ;D ;D

jeep' Alıntı:
Arkadaşlar offroad adına resim ya da video yokmu? Anlatıyorsunuz heyecanlandım ben şimdi. Defender performansını merak ediyorum.

ben makinayı evde unutmuşum :( bende foto yok daha çok bilgi var :smiley: ama ceva abi, umut orhundan foto gelir...

discovery-V8' Alıntı:
Naci , allah sizi davul etsin ;D ;D Jeepcilerin diline düşmüşsünüz ;D
Önder beye bende senden bahsediyordum, Senin kocaoğlanla bir tur atmak istiyormuş ;D ;D

en kısa zamanda bekleriz... :smiley: kar sezonuda açıldı... land ların gerçek performanslarını görmek isteriz... burada parkur çok... sağolsun buraları avucunun içi gibi bilen abilerimiz de var... siz gelin test edelim koca oğlanı ;)

yavuz

sus sus karizmayı tamamen çizdirdik desem yeridir... kocaoğlan(lar) bayramdan sonra emre amade... ama arkadaşlara boş yere masraf kapısı açılırsa karışmam...

yavuz

türkçemizde kelimenin sonuna eklenen "lar" veya "ler" ekleri genellikle birden fazla manası veriyor

cümle içinde kullanırsak benim kocaoğlan(lar) = kocaoğlanlarım

:smiley:))))

çok güzel olacak çooook

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri