İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,924

Etiketler
Ynt: İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

Güzel bir gezi olmuş , Mustafa arkadaşımıza geçmiş olsun ve de cevat beyin de gezisi yarım kalmış bir daha ki sefere inşaallah....

güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler

Kısmetse ilerleyen haftalarda bizde o bölgelerde bişilere yapmak niyetindeyiz, resimler ve paylaşım için tşkler, elinize sağlık.

Bendeki fotoğraflardan 2 tanesini ekliyorum,güzel geziydi.

DSC_9957.jpg

Dağlar bizimdir..
DSC_0043.jpg

cevat abinin çektiği resimleri akşam teslim aldım ve siteye yüklemek benim görevim. baz doğa resimlerini özellikle ekliyorum. çünkü bu kısımda durduğumuzda dağan abimiz bize şöyle dedi; " işte size herkezin sanayi şehri diye bildiği ilimizin eşsiz manzarası" izmitli olup izmitin bu kadar çok yaylası olduğunu bilmeyen o kadar çok kişi var ki... doğa dün ine muhteşemdi...

buyrun resimler;

DSCN1729.jpg

DSCN1730.jpg

DSCN1731.jpg

DSCN1732.jpg

DSCN1733.jpg

DSCN1734.jpg

DSCN1735.jpg

DSCN1736.jpg

DSCN1737.jpg

DSCN1738.jpg

DSCN1739.jpg

DSCN1740.jpg

DSCN1743.jpg

DSCN1748.jpg

DSCN1749.jpg

Gezinin devamında offroad keyfini yaşamışsınız. Asıl fotoluk yerler buralarmış. Bir dahakine yedek benzin bidonumda olacak.

Bu arada Benzin şamandırasında sorun olduğunu düşünüyorum. Zaten 380 KM bir deponun gitmesi mümkün görünmüyor. Asıl şaşırtan evden çıkarken yarım deponun üstünde benzin vardı.

İbre Mustafa'yı çekmeye başladığım ancak itibaren kırmızıdaydı. İzmit'e kadarda hep kırmızıda kaldı ama benzin göstergesinde kırmızı ışık hiç yanmadı ve sorun olmadı. Sonra benzinlikte depoyu fulledim. İbre yine tam durumu gösterdi.

Yarın araçla işe gideceğim. Bakalım servise göstereceğim. Onlar bir yorum yaparlar artık. Umarım yakıt tüketiminde veya başka bir noktada sıkıntı yoktur.

Murat sen seyyah değil miydin yahu? Nereden bulaştı bu parkur; off-road vs.. sözcükler ağzına senin? ;)

corehunn' Alıntı:
Murat sen seyyah değil miydin yahu? Nereden bulaştı bu parkur; off-road vs.. sözcükler ağzına senin? ;)
Muhahhaaa..Gezenbilirde Sedat ve Mustafa abi ve bilumum Moderatör ve Admin var ya.. Onların eserin bu.. Yoksa valla ben istemedim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

SON KONULAR

Geri