İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,926
Ynt: İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

DSC_4660.JPG

Sonrasında ise bilya iyice dağılınca Cevat abi Mustafa'yı çekmeye başlıyor.. Neyseki Aytepe'ye son derece yakınız. Ercuva-Aytepe yol ayrımında çekme görevini ben üstleniyorum.

Aytepe'den aşağı doğru inerken eve boş dönmeyelim diye Hakan bir kenarda en azından mangalımızı yapalım dedi. Bizde mangal için fena olmayan bir yer bularak yiyenbilir moduna girerek keyif yaptık.
DSC_4666.JPG

DSC_4691.JPG

Etiketler

efe_41' Alıntı:
doLu tufanına yakaLandınız mıı ?* bu arada güzel bi gezi olmuş belli.
Yakalanmadık..Doluyu İzmit'e vardığımızda söylediler. İzmit'te otururken iyi bir yağmur yağdı..Allah'tan çekiş esnasında yağmur yoktu.

abi öle böyle değil.. çooook fena yağdı.. yarım saat sürdü. kartepede ağaçlarda yaprak kalmadı sanki hepsi yerde.. maşukiyedede zarar çok büyük.. ne sebze kaldı ne meyve. ziraat işi yapanlar çıkmazda.. resmen bi afattı.

efe_41' Alıntı:
abi öle böyle değil.. çooook fena yağdı.. yarım saat sürdü. kartepede ağaçlarda yaprak kalmadı sanki hepsi yerde.. maşukiyedede zarar çok büyük.. ne sebze kaldı ne meyve. ziraat işi yapanlar çıkmazda.. resmen bi afattı.
Bu kadar kötü olmasına üzüldüm. Foto varmı?

foto varda çekerken ıslattım makinayı.. ve elime dolu geldi o acıyla yere düştü... hafıza kartıda bi alemde.. teknik sorunlar yaşıyorum..

vay murat abim yeni aracın hayırlı olsun güzel gözüküyo.
sende sardın offroad olayına.güzel gezmişsiniz.
bizim buralarada bekleriz seni.
cj7 ile kısaslarız hem biraz aracı:smiley:

sastuning' Alıntı:
vay murat abim yeni aracın hayırlı olsun güzel gözüküyo.
sende sardın offroad olayına.güzel gezmişsiniz.
bizim buralarada bekleriz seni.
cj7 ile kısaslarız hem biraz aracı:smiley:
Alperim Avrupa bana uymuyor.. Ben Anadolu'luyum.. :smiley: Ama biz bekleriz bu tarafa.

murat suzuki hayırlı olsun kazasız belasız geziler dilerim...yiyenbilirde fena olmamış maşallah... ::smiley: ::smiley: ::smiley:
hayranım bölgeye hayran.

dostlar selamlar,
murat'ın dediği gibi ben off-roada geç katılanlardanım. istanbuldan misafirim geldiğinden dolayı saat 13:00 gibi yuvacıktan hareket edip 13:45 gibi inönü yaylasında beni bekleyen doğan abi,cevat abi ve erkan abiyle buluştuk. buradan ercova off-road oyunları parkuru ile biraz oynaşarak kıranyurt yaylasına çıktık. yayllanın son çıkışında sarıbayırda yağmur başladı ve hafifte olsa çamur zevk kattı. kıranyurtta cevat abinin yayla evinde yemek molası verildi. ben yemeği bekleyemedim. çünkü aracımda 4 yetişkin ve 2 çocuk olduğundan yolculuk yorucu olmuştu. yuvacıktaki evimize dönüşe geçtiğimizde tamamen yağmur vardı ve "ahh şimdi off-road yapmak vardı" dedirtecek kadar güzeldi... :smiley:
mustafa'cım ben seni satmadım bilesin... :smiley: yerime muratı görevlendirdim ;D
bende resim yok. doğan abi ve cevat abide var onların eklemesini bekleyeceğiz.

Güzel bir gezi olmuş, sanırım bu haftasonu herkes yağmur ve doludan nasibini aldı :smiley:
Yeni aracın hayırlı olsun Murat kazasız belasız güzel günlerde güzel gezilerde kullanırsın inşallah

arkadaşlar bendeki gps kayıtları ektedir. inşallah doğru kayıtlardır. kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Adsız.gdb
    104 KB · Görüntüleme: 234

ben resim çekememiştim. doğan abinin çektiği ve nivatr'ye koyduğu resimlerden.

konvoyun başlangıcı...

DSC_9961.jpg

suyu bulunca kaçırmadık. ercova...

DSC_0001.jpg

DSC_0010.jpg

forda az geldi bu su. tamponu bile ıslanmadı.

DSC_9983.jpg

cevat abi kızınca bastı gaza. ıslatacakya arabayı ne yapsın...

DSC_9962.jpg

DSC_9974.jpg

sonra ben katıldım aralarına. biraz geç oldu ama güzel oldu...

DSC_0041.jpg

DSC_0016.jpg

DSC_0024.jpg

benim yeni projem. ön tamponda çiçek yetişirmi... vinç üzerinde yetiştirme başarısı... :smiley:

DSC_0038.jpg

Mesajlar için teşekkürler..Suzukiyi aldık, daldıramadık daha çamura...Daha çok gezi olacak.. Eksikleri tamamlayalım, daha çok parkur yaparız.

Ercova'da su göleti müthişmiş.. Bu hafta sonu İstanbul-İzmit civarında olursam bir kere daha gidelim.. Ama muhtemelen Bursa tarafında olacağım.

Fatih, fotolar için teşekkürler. Daha fazlasını bekliyoruz. Doğan abinin ilk çektiği toplu fotolar vardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR