Ynt: İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.
Haşmet bey ,benim diğer nick'im Karabatak Daldığım ana rastgelmişsiniz Afyon İkbal girişimi,güvenlik görevlisinin karavanımıza odaklanmasını farketmemle doğdu,hazır farkedilmişken ,alenen biz gerçeğiz demeye çalıştım,Federasyon veya dernekler yapacağı etkinliklerin toplanma noktası olarak bu tip alışveriş merkezlerini seçip 1 gece konaklayıp,o alışveriş merkezlerinin market,cafe ,restaurant hizmetlerinden faydalansa 30-40 karavan,kendiliğinden çözülür olay diye düşünüyorum.Afyonİkbal tesisleri her yöne kullanılan kritik bir kavşak,yer olarak da kendilerine yönetim binasının bulunduğu arka otoparkı önerdim zaten,oldukça büyük .drares' Alıntı:Enver dede hakikaten kaybolduğunu düşünmeye başlamıştım ki ortaya çıktın ;D
Gezi tazısı yarım kalınca "tüh adamcağız cidden kayboldu" diye düşünmeye başlamıştım
Afyon İkbal girişimini kutluyorum, devamını federasyon olarak getirmekte fayda olur diye düşünüyorum. Bireysel olarak aralanmış bu kapıyı zorlayarak sonuna kadar açabiliriz
Ancak orası çok kalabalık bir yer, konaklamada bize ayırabilecekleri bir kuytu köşeleri var mıdır acaba?
Paylaşımınızın devamını merakla bekliyorum