Ynt: İzmir'e Nişana Gittik, Dönüşte Yolu Kaybettik.
Bahar aylarının tekdüzelikten uzak sürprizli hava olaylarının sunduğu güzelliklerle yolumuza devam ediyor,gece konaklamak için Afyon İkbal tesislerine giriyoruz.Burayı tercih sebebim hem vakit geçirmek için alternatif sunması,hemde temiz umumi tuvaletleri.Sabah uyanıp perdeleri açtığımda karavana yaklaşıp taciz etmeyen ,ancak karavanı sürekli izleyen güvenlik görevlisi dikkatimi çekiyor,kahvaltımızı edip,akşam bir mağazadan aldığımız tişortun,değişimini yapmak için mağazaya gidiyorum,dönüşte güvenlik hala meraklı bakışları karavanda,direk gidip soruyorum hayırdır diye,arkadaşlar karavanı bırakıp gittiler diye rapor etmiş ,o yüzden yakınında duruyorlarmış ,Bu bende ışığı çaktı,elime laptop'umu,o alışveriş merkezinde gece ve gün boyu yaptığım harcamaları içeren faturaları alarak direk alışveriş merkezi yönetimine giderek sekretere yönetici ile görüşmek istediğimi belirttim ben yardımcı olayım falan desede benim sorunumun direk yöneticiyi ilgilendirdiğini belirterek ısrar ettim ve buyur edildim,elimde laptopla beni karşısında gören arkadaş şaşkınlığını saklayamamakla birlikte nasıl yardımcı olabileceğini kibarca sorarak dinlemeye başladı,bende laptopta daha önce gezenbilirde paylaştığım Novada alışveriş merkezi karavan parkı topiğini açarak hem gezenbilirin üye sayısından,topiklerin izlenme reytinglerinden,yurtdışındaki üyelerinden bahsederek,yaptığım alışveriş fişlerinide göstererek böyle bir kamp alanı hizmetini düşünüp düşünmeyeceklerini,o bölgenin ilk tesisi olan İkbal tesislerinin bu kavşağın önemini eniyi bilenlerden olacağını falan anlatınca,güvenlik şefi,ve bir iki yetkiliye de çağırarak konuya ilgi duyduğunu,ilk toplantıda bu konuyu gündeme getireceğini ve telefonumu alarak haberdar edeceğini söyledi..Gerçi halen bir dönüş yapılmamış olsada,bu tip girişimleri kaldığımız yerlerde,alışveriş yaptığımız firmaların müdürlerinide devreye sokup baskı yaptırarak çoğaltsak diye düşünüyorum.