İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet35yildiz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 142
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,475
Ynt: İzmir'de Hafta Sonları Off Road ve Keşif Etkinlikleri

parsbrujah' Alıntı:
Biraz daha bilgi verirmisiniz acaba :smiley: ?

Facebookta İzmir Off-road klubünden takip edebilirsiniz. Bu hafta sonu c.tesi pazar etkinlik var. Yerini tam olarak bilmiyorum ama Sarnıçta piknik alanı arkasında yapılacak. Selamlar...

Etiketler

şansıma bu pazar sınav var ales. Full katılamayacağım. ama sınav çıkışı uğramayı az çamurlanmayı planlıyorum :smiley:

ben her pazar gümüldür daglarındayım katılmak isteyen olursa memnun olurum

resimler 043.jpg

sarnıc a kimler geliyor saati fln bellimi biri acıklama yapabilirmi saygılar.

Cumartesi is cikisi gelmeye caliscam,ama pazar aksilik olmazsa kesin geliyorum. Fakat kimse organizasyon detaylarini bilmiyor mu arkadaslar? isterseniz burada liste baslatalim. Saat belli degilse de kendimiz ayarlariz.
1- Mehmet YILDIZ
2-

Cumartesi is cikisi gelmeye caliscam,ama pazar aksilik olmazsa kesin geliyorum. Fakat kimse organizasyon detaylarini bilmiyor mu arkadaslar? isterseniz burada liste baslatalim. Saat belli degilse de kendimiz ayarlariz.
1- Mehmet YILDIZ
2- Ali baran BALA
3-

Arkadaşlar bundan böyle gezi duyurularımızı herzaman tek bir sabit başlık altında yapmalıyız bence.mesela Antoff gezilerimiz,İzoff gezilerimiz gibi.eğer böyle olursa herkes daha kolay ve hızlı haberdar olur gezilerden.çünkü bir süre sonra gereksiz başlık kalabalığı oluşuyor gibi. Akdeniz bölgesi - Antoff gezilerimiz başlığı mesela.bir gezi düzenleneceği zaman herkes başlık tek ve SABİT olduğu için daha kolay görüp haberdar oluyor.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81855.msg1038496#msg1038496
Arkadaşlar 11 Aralık Nif dağı proğramı.

mehmet35yildiz' Alıntı:
Arkadaşlar bundan böyle gezi duyurularımızı herzaman tek bir sabit başlık altında yapmalıyız bence.mesela Antoff gezilerimiz,İzoff gezilerimiz gibi.eğer böyle olursa herkes daha kolay ve hızlı haberdar olur gezilerden.çünkü bir süre sonra gereksiz başlık kalabalığı oluşuyor gibi. Akdeniz bölgesi - Antoff gezilerimiz başlığı mesela.bir gezi düzenleneceği zaman herkes başlık tek ve SABİT olduğu için daha kolay görüp haberdar oluyor.

İyi fikir Mehmet, aç bi konu başlat o zaman

11 Aralık Nif Dağı zirve çıkışı duyurusu..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=81855.msg1038496#msg1038496

bu pazar spildeyiz 10.00 da sütçüler köyünde buluşacağız.forumda duymayanlara duyuralım

aydın pala-cheroke
metin çamdereli-grand vitara---0542 8267304 ten bize ulaşabilirsiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri