Muratcım, Eskişehirde 40 yıl yaşayıpta izmire ğöçen bir aile olarak her türlü yardıma hazırım.
Öyle direk Urla ,Çeşme , Foça vb. gibi yerlere yerleşeceğim hayali kurmanı istemem, Genç sin, çalışıyorsun, çocukların varsa ufak olduklarını sanıyorum. Tüm bunları göz önüne alarak yerleşim yeri aramada fayda olduğunu tavsiye ederek, ön araştırmalar için geldiğinde alo demeni rica ederim. Benim söyleyeceklerimin yanında , eşimin fikirleri, hanımların düşünceleri daha önemli.
Sevgilerimle.
Her zaman beklerim,
tahminen 15 gün daha İzmir deyim,
Havalar biraz düzeldiği gibi Eskişehir e geleceğim, [SIZE=78%](3-5 gün Hamam ve Körkamil için)[/SIZE]
Allah nasip ederse oradan Mersine geçeceğim, Mayıs 15 gibi tekrar İzmirde olacağım. 0 532 525 44 46
Her zaman beklerim,
tahminen 15 gün daha İzmir deyim,
Havalar biraz düzeldiği gibi Eskişehir e geleceğim, [SIZE=78%](3-5 gün Hamam ve Körkamil için)[/SIZE]
Allah nasip ederse oradan Mersine geçeceğim, Mayıs 15 gibi tekrar İzmirde olacağım. 0 532 525 44 46
eskişehirin 2 tane meşhur meyhanesi vardır ,kör kamil ve bomonti
insanlar ister bekar,ister aileleriyle,ister sevgilileriyle gidebilir,müthiş eğlenceli ortamlardır,hatta kadın kadına gruplar gelir eğlenir,kimse rahatsız etmez,ben böyle bir medeniyeti sadece eskişehirde gördüm
Umarım İzmir olur..
Türkiye'nin her köşesinde yaşanır, Ama İzmir'de bir başka yaşanır..
Neresi olduğu farketmez, Kemalpaşa bile muhteşemdir aslında yaşamak için,
Deniz olmasa bile çok güzeldir.
Şehir ile aktif her gün gelecek gidecek bağlantınız olmayacaksa Foça da muhteşemdir, Urla'da
Mart kapıdan baktırır Tokat sobasını balkonda yaktırır Yücel.
11 ya da 25 martta beklerim. Ev kombi döşenirken biraz dağıldı hala toparlayacağım salonu.
17/18 Mart ta Kaz Dağlarında dağ kampında olacağım büyük ihtimal.
murat bey ,Bibs arkadaşım en önemli noktaya değindi
ve sizde izmir farkını dile getirdiniz sırrına erişilmez bir çekiciliği vardır şehrimizin.
burada mutlu olacağınızdan eminim.
İş ve iş yeri mevkii önemlidir ulaşım ömrümüzün ruhsatlı hırsızıdır.
iş ve geliratı bilmeden yorum atmak bize düşmez yakışmaz.
ama şartlar uyarsa oto yol sayesinde en uzak noktadan urla yarım saat.
dolayısıyla önce hayırlı işler dilerim.
İnan bu dünya işleri böyle insanı rahat bırakmıyor,
Eşimin çalışma durumları benden daha yoğun,
Ben de haftasonları genelde karavanla uğraştım haliyle,
Şimdi de başka sorunlar var başımızda, Uzun hikaye canınızı sıkmak istemem,
Mesela çaysa hiçbir şey kampta dostlarla içilen bir bardak çayın yerini tutamaz benim için,
Size kampta katıldığımız o güzel Bozdağ kamplı etkinliğinizdeki anılarımız hala sıcak ve taze,
Hatice ablamıza da selamlar, İnşallah gelmek isteriz ama mümkün değil görünüyor daha bir süreliğine..
urla benim ve esimin de hayali tipki sizin gibi lakin bi sorun var biz oraya hic gidip gezemedik hep tv den internetden gorebildigimiz kadar sevdik sizin gibi bizde tayinimizi oraya istemeyi dusunuyoruz bu yaz gidip bi gorelim diye de dusunuyoruz hatta tayin istemeden sonraki senede begenirsek ver elini urla birde karavanimi yaparsam tadindan yenmez iste o zaman...
evet ben de daha fazla dayanamayip 1 nisan pazar gunu urlaya gezmeye ve bi tane cati dubleksi var ona bakmaya gidiyoruz baya ciddi bir sekilde kafayakoydum ben de burayi umarim gittigimde donmek istemeyecegim biryer bulurum...ev konusunda acele ettigimi dusunuyor olabilirsiniz tayinimin oraya cikmasinda % 90 etkeni olacagi icindir acelem..