brs' Alıntı:Merhabalar,
İlk önce konu dışı olarak tanışma için gezi ile ilgili kısma yazdığım için özür dilerim.
Belirli bir süredir ,sitede off-road ile ilgili yazısmaları ve başlıkları takip etmekteyim.Hatta sizin emiralem - karagöl gezisini bile denemişliğim vardır.
Aracım 4x4 Mahindra ( Hint mali bir pick-up: ) ).İşim nedeni ile haftasonlarıda çalışmak durumda kalıyorum ama uygun bir zamanda katılabileceğim
bir gezinize katılmak isterim.
Selamlar,
Barış Yüreğir
Birde ben sıralama yapayım.FREELİFER' Alıntı:başlangıçta asfalt ağırlıklı bi şelale gezisi olacağını düşünsemde ; toprağın suya doymuşluğu bize zorlu bi etap olarak yansıdı. sanırım herkes çamura doymuştur .
gezi ile ilgili olarak akıllarda kalan ise sırası ile çamur ; şelale ; zorlu tırmanış ; yardımlaşma,paylaşma; Roka , mangal ve sohbetti.
öncelikle bu güzel gezi ve rota için Erdal Amcaya ; daha sonra ise katılan ve yardımlaşan herkese teşekkür ederim.
berkguray' Alıntı:Herkese Merhaba,
Gerçektende çok güzel bir gezi oldu. Özellikle tüm arkadaşlara beni çekmek için verdikleri destekleri ve sabırları için teşekkür ederim. ;D
Kolay gibi başlayıp sonrasında zorlaşan bir parkur oldu. Her konuda paylaşım mükemmeldi.
Gezi sonrası yıkamacının arabayı gördüğünde verdiği tepkide süperdi ;D ;D
Bizdeki resimleri ancak bu akşam size aktarabileceğim, dün gezi esnasında deldiğim yağ karteri ile uğraşmaktan vakit bulamadım.
berkguray' Alıntı:Teşekkür ederim. Sabah işe gelince fark ettim. Fazla kaçak yoktu, zaten hemen servise götürdüm.
Şimdilik başka bir sorun yok görünürde.
berkguray' Alıntı:Teşekkür ederim. Sabah işe gelince fark ettim. Fazla kaçak yoktu, zaten hemen servise götürdüm.
Şimdilik başka bir sorun yok görünürde.