İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,790
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Çok güzel , keyifli bir gezi olmuş. Ben de katılamadığım için üzgünüm. Bir hafta daha elde olmayan sebeplerden dolayı gezilere katılamayacağım. Herkese iyi haftalar.

Etiketler

Fotoğraflar da ki heyecan verici sahneleri için çok teşekkürler arkadaşlar.

Bazı noktalarda çamura bile bile dalmış gibisiniz.
Ariel firması sponsorluk mu yapıyor çamurlu kıyafetlerinize.?? ;D

başlangıçta asfalt ağırlıklı bi şelale gezisi olacağını düşünsemde ; toprağın suya doymuşluğu bize zorlu bi etap olarak yansıdı. sanırım herkes çamura doymuştur . :smiley:
gezi ile ilgili olarak akıllarda kalan ise sırası ile çamur ; şelale ; zorlu tırmanış ; yardımlaşma,paylaşma; Roka , mangal ve sohbetti.
öncelikle bu güzel gezi ve rota için Erdal Amcaya ; daha sonra ise katılan ve yardımlaşan herkese teşekkür ederim.

Resimler çok güzel gerçekten harika bir gün olmuş. :smiley:Boş yeşil alandaki fotolarda benm cumartesi günkü lastik izlerim var. :D

Merhabalar,

İlk önce konu dışı olarak tanışma için gezi ile ilgili kısma yazdığım için özür dilerim.

Belirli bir süredir ,sitede off-road ile ilgili yazısmaları ve başlıkları takip etmekteyim.Hatta sizin emiralem - karagöl gezisini bile denemişliğim vardır.
Aracım 4x4 Mahindra ( Hint mali bir pick-up: ) ).İşim nedeni ile haftasonlarıda çalışmak durumda kalıyorum ama uygun bir zamanda katılabileceğim
bir gezinize katılmak isterim.

Selamlar,

Barış Yüreğir

brs' Alıntı:
Merhabalar,

İlk önce konu dışı olarak tanışma için gezi ile ilgili kısma yazdığım için özür dilerim.

Belirli bir süredir ,sitede off-road ile ilgili yazısmaları ve başlıkları takip etmekteyim.Hatta sizin emiralem - karagöl gezisini bile denemişliğim vardır.
Aracım 4x4 Mahindra ( Hint mali bir pick-up: ) ).İşim nedeni ile haftasonlarıda çalışmak durumda kalıyorum ama uygun bir zamanda katılabileceğim
bir gezinize katılmak isterim.

Selamlar,

Barış Yüreğir

Barış bey merhaba, umarım kısa zamanda bir gezide birlikter oluruz :smiley:

FREELİFER' Alıntı:
başlangıçta asfalt ağırlıklı bi şelale gezisi olacağını düşünsemde ; toprağın suya doymuşluğu bize zorlu bi etap olarak yansıdı. sanırım herkes çamura doymuştur . :smiley:
gezi ile ilgili olarak akıllarda kalan ise sırası ile çamur ; şelale ; zorlu tırmanış ; yardımlaşma,paylaşma; Roka , mangal ve sohbetti.
öncelikle bu güzel gezi ve rota için Erdal Amcaya ; daha sonra ise katılan ve yardımlaşan herkese teşekkür ederim.
Birde ben sıralama yapayım.
Çamur, yoldaki kaya ve taşlar, göçükler, yardımlaşma, paylaşma mangal, roka, şelale...
Çünkü o zirve çok güzel olasada şelaleye tam inemedik. Yoluda hesap edince fazla geç kalmayalım diye düşündük. Böyle durumda fazla yürüyüş ve kesif yapamadık. Nisanda cumarteside gidip kamp atıp iyice bir dolaşsak, gece kalıp pazarda şelalenin alt yoluna bir bakıp Manisa üzerinden kalan parkurun kalan kısmını tamamlasak mı diyorum.

Tadı damağımda kaldı ama bu ay birdaha gelemem. Bende bu arada arabayı yükseltmek, üste delici, arkaya çalışma farları koymak, el telsizi edinmek, hatta ikinci el uygun cb telsiz almak gibi düşünceler içindeyim. Mikropu kapmış mıyım?

güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Herkese Merhaba,
Gerçektende çok güzel bir gezi oldu. Özellikle tüm arkadaşlara beni çekmek için verdikleri destekleri ve sabırları için teşekkür ederim. ;D
Kolay gibi başlayıp sonrasında zorlaşan bir parkur oldu. Her konuda paylaşım mükemmeldi.
Gezi sonrası yıkamacının arabayı gördüğünde verdiği tepkide süperdi ;D ;D
Bizdeki resimleri ancak bu akşam size aktarabileceğim, dün gezi esnasında deldiğim yağ karteri ile uğraşmaktan vakit bulamadım. :smiley:

berkguray' Alıntı:
Herkese Merhaba,
Gerçektende çok güzel bir gezi oldu. Özellikle tüm arkadaşlara beni çekmek için verdikleri destekleri ve sabırları için teşekkür ederim. ;D
Kolay gibi başlayıp sonrasında zorlaşan bir parkur oldu. Her konuda paylaşım mükemmeldi.
Gezi sonrası yıkamacının arabayı gördüğünde verdiği tepkide süperdi ;D ;D
Bizdeki resimleri ancak bu akşam size aktarabileceğim, dün gezi esnasında deldiğim yağ karteri ile uğraşmaktan vakit bulamadım. :smiley:

Geçmiş olsun, karterin delinmesi ile bağlantılı olarak motorda sorun yoktur inşallah.

Teşekkür ederim. Sabah işe gelince fark ettim. Fazla kaçak yoktu, zaten hemen servise götürdüm.
Şimdilik başka bir sorun yok görünürde.

berkguray' Alıntı:
Teşekkür ederim. Sabah işe gelince fark ettim. Fazla kaçak yoktu, zaten hemen servise götürdüm.

Geçmiş olsun Berk :( neyse ki sorun yaratmamış demek küçük bir çatlak ;) iyi bir kaynakla halledilir. Ama sık sık aracı park ettiğin yerde yağ damlaması var mı kontrol edersen iyi olur
1- Sana bir karter koruyucu lazım (ek olarak biraz yükseltme yapılabilir) (önler torsiyon çubuklu ise yükselme hemen ayarlanabilir)
2- Ön çeki demiri yeri ön koruma varken kanca takılabilecek şekle getirilmeli (mümkünse hem sağ hem de soldan 2 tane)
3- Arkada durum nedir bakmadık? yok ise arkaya da çekme yeri ayarlanmalı (nerede batacağımız ve hangi yönden çekilmemiz gerekeceğini bilemeyiz ::smiley:

Bu gezide zorluk derecesi oldukça yüksekti ve yeni arkadaşlar beklediğimizden çok iyi performans gösterdiler tebrikler ;)

berkguray' Alıntı:

Berk geçmiş olsun ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri