zorlu05
Adrenalin nerde ben orda
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi
Eyvallah kardeşim..hoşbulduk adım attık sayende bakalım hayırlısı
Eyvallah kardeşim..hoşbulduk adım attık sayende bakalım hayırlısı
zorlu05' Alıntı:Merhaba ben geldim......Ben İzmir-Aliağa dan Sinan Zorlu yedek parça-aksesuar işyerim var..Zorlu Otomotiv adında..Evli bir kız çocuğu babasıyım..Grand Cherokee 5.2 Jeep sahibiyim..Sizlerle tanışıp yağmur çamur dere dağ taş engelleri aşmak adrenali doyasıya yaşamak için aranıza katılıyorum..Bilmediğim ama yakınında olduğunu hissettiğim tüm güzellikleri görmek için sabırsızlanıyorum..Yepyeni dostluklara sevgiyle..
zoom_grange' Alıntı:1- Ad Soyad : Tolga ATMACA
Meslek : Öğrenci (Bilgisayar Mühendisliği)
Sahip olduğu Araç : Şuan aracım yok ama meslek sahibi olunca yapacağım ilk iş bir araç almak olacak..
İlgi alanları : Doğa, araçlar, bilgisayar, teknoloji, kimi zaman zorunlu olarak kimi zaman isteyerek ders çalışmak
Mail adresi : zoom_grange@hotmail.com
Not : Araçsızda olsam yeniden aranızda olmak fotoğraflarınızla eğlenmek çok güzel
Kan Grubu : AB Rh+
Hoşbuldum Mustafa Bey. Aslında yaklaşık 2 yıllık üyesiyim bu sitenin fakat dersler vs zaman bulamadığımdan pek giremedim. Gelin görün ki bu sevda biyerden sonra mazeret tanımıyorMustafad' Alıntı:Aramıza hoşgeldiniz.
krosofrot' Alıntı:Arkadaşlar selam Antalyadan sevgiler. Formlarınızda banada yer verirseniz mutlu olurum. Uygun olan gezilere katıl maya çalışırım, niva tayfası olaraktan bir kul --- MUSA.
çok güldüm ya zincir olayı süper çözüm olmuş hehehehe..Aramıza hoşgeldiniz..turkergen' Alıntı:Bende buradayım. : .. Yalnız aracım daha hazır değil ancak izleme amaçlı gezilere katılabilirim.Bu arada her gün 3k beyaz vitara ile Altınyoldan Yenigirne ile Halkapınar arası işe gidip geliyorum.Aracım 54 plakalı,tavşan stepne kılıflı ve bu kılıf zincire vurulmuş ,siyah beyaz çelik jantlı ,tepede çakma (yalandan) sis farlı , Stepne demirine sabitlenmiş uzun telsiz antenli ve Akşamları FM 21. kanal açık olarak saat 19:00 sularında işten yine Altınyol üzerinden geri dönüyorum.Gidişte ve gelişte çeşitli araçlara rastlıyorum.Sticker ları bekliyoruz ama gezenbilirden olan arkadaşlarım çekinmeden selam verebilirler.Sevgiler saygılar..görüşmek dileği ile...
Bu ilk offroad denememden sonraki hali.Sağ ön tekerleği tamamen çamura batırmış ve altını oturtmuştum,çıkmak için 4 kişi önden itmiş 2L konumunda geri geri çıkmıştım.
Sonuç: sağ rotil değişikliği [attachment=1]
[attachment=2]