İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 391
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,576

Etiketler

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

yunusure' Alıntı:
Ad Soyad : Yunus üre
Meslek : sanayi dalıcılığı
Sahip olduğu Araç : Grand cherokee 5.2
İlgi alanları : Sualtı-Doğa-Araçlar
Mail adresi : pobedayunus@hotmail.com
Not : Elimden geldiği kadar aranızda olmak dileği ile
Kan Grubu : B Rh(-)

merhabalar hosgeldiniz , meraktan sadece soruyorum sanayi daliciligini biraz acabilirmisiniz , kaynakli imalatmi acaba.

pandipieri' Alıntı:
sevgili dostum mustafa tesekkur ederim ozledim sohbetini nasilsin nasil gidiyor hayat...:smiley:

Çok teşekkür ederim, İzmir grubuna takılmaya çalışıyorum, hayat çok güzel, eşinize selam iyi akşamlar.

karakoosh' Alıntı:
merhabalar hosgeldiniz , meraktan sadece soruyorum sanayi daliciligini biraz acabilirmisiniz , kaynakli imalatmi acaba.
Herkese çok teşekkür ederim.Önder bey sanayi dalıcılığı kısaca anlatırsam.Sualtında kaynak,kesim,sörvey,gemi kurtarma,batık çıkartma,arama kurtarma,iskele rıhtım liman bakımları,sualtı boru hatları döşeme ve bakım işleri v.s diyerek uzayan bir iş listesine sahiptir :smiley:İmalat ile pek ilgisi olmayan bir sektördür. :smiley:

yunusure' Alıntı:
Herkese çok teşekkür ederim.Önder bey sanayi dalıcılığı kısaca anlatırsam.Sualtında kaynak,kesim,sörvey,gemi kurtarma,batık çıkartma,arama kurtarma,iskele rıhtım liman bakımları,sualtı boru hatları döşeme ve bakım işleri v.s diyerek uzayan bir iş listesine sahiptir :smiley:İmalat ile pek ilgisi olmayan bir sektördür. :smiley:

tesekkur ederim cevap icin merakim gitti
bu arada su altinda kictan takma motor gorurseniz haberim olsun :smiley:
benimkini hirsizin biri caldida....

yunusure' Alıntı:

Aramıza hoş geldiniz,

"gemi kurtarma,batık çıkartma,arama kurtarma"
Gezilerimize katılırsanız, tecrübelerinizden faydalanırız, :D :D Selamlar.

Ad Soyad : Kağan APALI
Meslek : Endüstri Mühendisi
Sahip olduğu Araç : Honda Civic (şimdilik :smiley: )
İlgi Alanları : Nefesli dalış , olta balıkçılığı, tuzda balık, mangal, Altınbaş rakı
Mail Adresi : kaganapali@yahoo.com

Merhaba arkadaşlar,
Gezi fotoğraflarını ve notlarını uzun zamandan beri ilgi ile takip ediyorum. En kısa zamanda almayı planladığım WJ ile aranıza katılmayı ümit ediyorum. Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.

kagan' Alıntı:
Ad Soyad : Kağan APALI
Meslek : Endüstri Mühendisi
Sahip olduğu Araç : Honda Civic (şimdilik :smiley: )
İlgi Alanları : Nefesli dalış , olta balıkçılığı, tuzda balık, mangal, Altınbaş rakı
Mail Adresi : kaganapali@yahoo.com

Merhaba arkadaşlar,
Gezi fotoğraflarını ve notlarını uzun zamandan beri ilgi ile takip ediyorum. En kısa zamanda almayı planladığım WJ ile aranıza katılmayı ümit ediyorum. Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.

Hoşgeldiniz Kağan Bey!
İlgi alanlarınıza bakılırsa; İzmir grubu ile hemen kaynaşırsınız, yabancılık çekmezsiniz. :D :DGezilerimize bekleriz, iyi akşamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR