Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi
hosgeldiniz yunus bey isiniz cok ozel hep yapmak istemisimdir...
hosgeldiniz yunus bey isiniz cok ozel hep yapmak istemisimdir...
yunusure' Alıntı:Ad Soyad : Yunus üre
Meslek : sanayi dalıcılığı
Sahip olduğu Araç : Grand cherokee 5.2
İlgi alanları : Sualtı-Doğa-Araçlar
Mail adresi : pobedayunus@hotmail.com
Not : Elimden geldiği kadar aranızda olmak dileği ile
Kan Grubu : B Rh(-)
pandipieri' Alıntı:sevgili dostum mustafa tesekkur ederim ozledim sohbetini nasilsin nasil gidiyor hayat...
Herkese çok teşekkür ederim.Önder bey sanayi dalıcılığı kısaca anlatırsam.Sualtında kaynak,kesim,sörvey,gemi kurtarma,batık çıkartma,arama kurtarma,iskele rıhtım liman bakımları,sualtı boru hatları döşeme ve bakım işleri v.s diyerek uzayan bir iş listesine sahiptir İmalat ile pek ilgisi olmayan bir sektördür.karakoosh' Alıntı:merhabalar hosgeldiniz , meraktan sadece soruyorum sanayi daliciligini biraz acabilirmisiniz , kaynakli imalatmi acaba.
yunusure' Alıntı:Herkese çok teşekkür ederim.Önder bey sanayi dalıcılığı kısaca anlatırsam.Sualtında kaynak,kesim,sörvey,gemi kurtarma,batık çıkartma,arama kurtarma,iskele rıhtım liman bakımları,sualtı boru hatları döşeme ve bakım işleri v.s diyerek uzayan bir iş listesine sahiptir İmalat ile pek ilgisi olmayan bir sektördür.
yunusure' Alıntı:Herkese çok teşekkür ederim.Önder bey sanayi dalıcılığı kısaca anlatırsam.Sualtında kaynak,kesim,sörvey,gemi kurtarma,batık çıkartma,arama kurtarma,iskele rıhtım liman bakımları,sualtı boru hatları döşeme ve bakım işleri v.s diyerek uzayan bir iş listesine sahiptir İmalat ile pek ilgisi olmayan bir sektördür.
Nedemek ;Mustafad' Alıntı:Aramıza hoş geldiniz,
"gemi kurtarma,batık çıkartma,arama kurtarma"
Gezilerimize katılırsanız, tecrübelerinizden faydalanırız, Selamlar.
kagan' Alıntı:Ad Soyad : Kağan APALI
Meslek : Endüstri Mühendisi
Sahip olduğu Araç : Honda Civic (şimdilik )
İlgi Alanları : Nefesli dalış , olta balıkçılığı, tuzda balık, mangal, Altınbaş rakı
Mail Adresi : kaganapali@yahoo.com
Merhaba arkadaşlar,
Gezi fotoğraflarını ve notlarını uzun zamandan beri ilgi ile takip ediyorum. En kısa zamanda almayı planladığım WJ ile aranıza katılmayı ümit ediyorum. Herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.