İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 391
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,573
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Hoşbulduk :D :D Benim stepne kilidi sitede olay oldu zaten. :D..Araç hazır değil ama MUSTAFA BEY' in gazına gelmek istemiyorum :D :D Mustafa Bey sizi yalnız bırakmak istemiyorum bu nivaların arasında ama..Çok kararsız kaldım :D .Geçen kampın fotoğraflarını da görünce biraz çekindim doğrusu ::smiley: Ayrıca ben hep gezi amaçlı gelebilirim dedim ama siz kampta yapacakmışsınız.Çadır mı alsam acaba.. ::smiley: Daha eşim de hazır değil ki böyle şeylere :p Onu nasıl ikna ederim..Bana biraz zaman tanıyın arkadaşlar.Heyecan yaptım şimdi..

Etiketler

turkergen' Alıntı:
Hoşbulduk :D :D Benim stepne kilidi sitede olay oldu zaten. :D..Araç hazır değil ama MUSTAFA BEY' in gazına gelmek istemiyorum :D :D Mustafa Bey sizi yalnız bırakmak istemiyorum bu nivaların arasında ama..Çok kararsız kaldım :D .Geçen kampın fotoğraflarını da görünce biraz çekindim doğrusu ::smiley: Ayrıca ben hep gezi amaçlı gelebilirim dedim ama siz kampta yapacakmışsınız.Çadır mı alsam acaba.. ::smiley: Daha eşim de hazır değil ki böyle şeylere :p Onu nasıl ikna ederim..Bana biraz zaman tanıyın arkadaşlar.Heyecan yaptım şimdi..

İyi akşamlar.
Fotoğraflarını gördüğünüz parkura gönüllü giriyoruz ve yola mesafesi 50 metre. Aracını buraya sokmak istemeyenler de oluyor ve bu konuda ısrar kesinlikle yok.
Çadırda kalamadığımdan ben burada piknik masalarının üzerinde uyku tulumu ile uyudum, çok keyifliydi. İzmir grubunda marka, model sorunu olmaz, araçlarda bizde kardeşiz. Selamlar.

Gezi linki aşağıda, gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54973.0;topicseen

Hoşgeldiniz,

Yalnız İzmir Grubunda genellikle AM band kullanıyorduk. Herkeste ondan var diye ben de AM telsiz aldım :smiley:

arkadaşlar banada suzuki jlx tek kapı tavan bagajlarından lazım bilginize :smiley:

Göl kıyısında çadırlarımızı kurup iki gün boyunca dinlenmeye ne dersiniz?
Araçlarıyla çamurda oyanamak isteyenler için Karagölün 500 mt yukarısındaki ufak dere uygundur. Bunun dışında off road için herhangi bir etap ve gezi güzargahı yoktur. Dinlenmek ve stress atmak için bekliyoruz. Karagölde kamp etkinliği
Bugün, 15:00
Karagöl- Karşıyaka iletişim no:0 532 2764281 Ahmet Şahin

Türker sen gelip kaçıyosun kardeş..biz ertesi gün geldik bi güzel battık ama sen ve tavşan nın yoktunuz ...Fotoları paylaşıcam ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR