İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,401
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)

slm hepinize iyi akşamlar ben orda değildim fakat temsilcilerim ordaydı av sezonunun son haftası olması nedeniyle aranızda olmak gene nasip olmadı inşallah önümüzde ki haftalarda aranızda olucam fotolar çok güzel elinize sağlık umarım aracım bu işe uygundur sizlerinde yorumunu bekliyorum bu günde bir jeep daha aldık 92 model cherokee sport 4.0 aldım bi haftada onu denicezzz artık

Etiketler

efe_chevy' Alıntı:
Selam hepinize iyi akşamlar ben orda değildim fakat temsilcilerim ordaydı av sezonunun son haftası olması nedeniyle aranızda olmak gene nasip olmadı inşallah önümüzde ki haftalarda aranızda olucam fotolar çok güzel elinize sağlık umarım aracım bu işe uygundur sizlerinde yorumunu bekliyorum bu günde bir jeep daha aldık 92 model cherokee sport 4.0 aldım bi haftada onu denicezzz artık

İyi akşamlar,
Temsilcilerinizle beraberdik, araç bence çok güzel, sınıfı geçti, yeni aracı da bir sonraki gezide deneyelim ve notunu verelim. Selamlar.

iyi akşamlar tabiki bol çamurlu günlerde hepimize nasip olsun tüm temenlim bu aracı da denicez
yeni program nedir???
bir çalışma varmı? hafta sonu fakat kampsız ya da sonradan katıla bilirimmm...

öncelikle aranızda olmak cok güzeldi .. ( sabah saat 10:OO erdal abiyi rahatsız ettik burdan saygılar ) hersey cok güzeldi tşkr.

evet aranızda olmak gercekten süper Erdal abiye selamlar. pazar sabahı biraz rahatsız ettik ilgisinden dolayı teşekkürler. ilk defa katılmamıza ragmen tüm arkadaslar cok cana yakındılar hepsine burdan selalmlar.... en kısa zamanda videoları eklemeye calısacagım..

araç güzeldi güle güle kulan.
asfalt arazi üst üste ne yaktınız ölçtünüzmü.
elçilerin sınıfı geçtiler merak etme.

NİVACI' Alıntı:
VEDA derken? :eek:

Hayrola Burhan abi? Ne oldu?

Hayır Emrahçım yaylada 800 rakımlarda, Orman içi dere kenarı, ufak bir yerim vede bir ahşap kulübem var.
orada yaşama kararı aldım.
Gerçek inziva anlamında. Kendi sebzemi ve yumurta ve sütümü halledebilecek bir yaşam düzeni.
arayan dostları beklerim.

Burhan Amca ile ben komşu olacağız, yerlerimiz yakın, bahsettiği gibi "İnziva" pek mümkün değil, zira kendisinin başını sık sık ağrıtırım.

Size cesaretinizden dolayı hayran oldum.

NİVACI' Alıntı:
Hayır Emrahçım yaylada 800 rakımlarda, Orman içi dere kenarı, ufak bir yerim vede bir ahşap kulübem var.
orada yaşama kararı aldım.
Gerçek inziva anlamında. Kendi sebzemi ve yumurta ve sütümü halledebilecek bir yaşam düzeni.
arayan dostları beklerim.

Musatafa eğer gelmezsen üzülürüm.her zaman beklerim.
---------------------------------------

schweps:
Darası sizlerinde başınıza. vaktiyle benzer denemelerim olmuştu.
bu sefer devamlı düşünüyorum sağlık el verdiği yere kadar.
TEŞEKKÜRLER.

20,21,subat gezisi....

ABCD0005.jpg

ABCD0005.jpg

İzmir Off-Road Grubu olarak keyifli bir gezi yamışsınız emeği geçen herkese teşekkürler.

resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler
burdan Antalya daki ozan arkadaşıma selmlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR