İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,403
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)

VEDA derken? :eek:

Hayrola Burhan abi? Ne oldu?
[/quote]
Hayır Emrahçım yaylada 800 rakımlarda, Orman içi dere kenarı, ufak bir yerim vede bir ahşap kulübem var.
orada yaşama kararı aldım.
Gerçek inziva anlamında. Kendi sebzemi ve yumurta ve sütümü halledebilecek bir yaşam düzeni.
arayan dostları beklerim.

Etiketler

Haklısın geçenlerde gezide bahsetmiştin. Umarım hayırlısı olur senin için. Yine de gezilerde buluşuruz umarım.

slmlar .
cok eglencelı , çamurlu bı gezı olmus
organıze eden ve katılan herkezın ellerıne saglık :D fakat bu hafta aranızda olamadık :-[
bahsı gecen bozdag kampı vardı . bu konuda erdal abiden baslık veya bılgı beklıyoruz :smiley:
bir dahaki gezıde gorusmek uzere =) ;D

a-nıl' Alıntı:
slmlar .
cok eglencelı , çamurlu bı gezı olmus
organıze eden ve katılan herkezın ellerıne saglık :D fakat bu hafta aranızda olamadık :-[
bahsı gecen bozdag kampı vardı . bu konuda erdal abiden baslık veya bılgı beklıyoruz :smiley:
bir dahaki gezıde gorusmek uzere =) ;D

Bu hafta sonu maalesef ben uygun olamıyorum :( Organizasyonu biri üstlenebilir mi ?

çok güzel resimler paylaşım için teşekkürler.lada buluşması gibi ama suzuki göremedik fazla

kemaldemirel' Alıntı:
çok güzel resimler paylaşım için teşekkürler.lada buluşması gibi ama suzuki göremedik fazla

Kemal iyi akşamlar, bu gezilik sadece ben vardım Suzuki temsilcisi olarak, sayımız fazla aslında. Selamlar.

İzmir Grubuna Not : Sitemizin üyesi Kemal Demirel kardeşim, bizim evdeki dört Suzukiciden birisidir kendisi.

inşallah beşinci yolda ,jimny nin gönlünü almak zor oluyor bir samurai yapayım diyorum

İzmir Grubuna Not : Sitemizin üyesi Kemal Demirel kardeşim, bizim evdeki dört Suzukiciden birisidir kendisi.
[/quote]
pEK ANLAŞILMADI ::smiley:

NİVACI' Alıntı:

pEK ANLAŞILMADI ::smiley:

Burhan Amca iyi akşamlar,
Önceki sayfada "kemaldemirel" ismiyle bizim gezi için mesaj gönderildi, ben kendisine cevap verdim, Kemal kardeşim olduğundan dipnot olarak İzmir grubuna bildirmek istedim. Selamlar. :smiley:

NİVACI' Alıntı:
BULAŞICIDIR BİLİRİM.
ŞAŞIRMADIM.

Burhan amca,
Benim gençliğimde (1984) SJ410'lar( Samurai Olarak Bilinir.) ülkemize geldi biliyorsunuz, gözümüzü onlarda açtık, memleket tatil yöresi olduğu için hep bu markayı çevremizde gördük ve benimsedik. Serde Yörüklük var, deve ve atları günümüzde kullanamadığımızdan bunları kullanıyoruz. Kullanma imkanı olsa ben atı tercih ederdim. Selamlar.

Mustafa beyyy bakıyorum Antalyayı çabuk unutmuşuz numarayı göremiyoruz

maden koyu unutulur mu??? bizi de götürecektin hanii 43 gezenbilir

Resim 037.jpg

Resim 037.jpg

DODGE07' Alıntı:
Mustafa beyyy bakıyorum Antalyayı çabuk unutmuşuz numarayı göremiyoruz

Doğru, numaraları çıkardım ama arka sol camdaki çıkartmanın yarısı duruyor, anı olarak saklıyorum. Mayıs ayında gelince oda çıkarılıp yenisi takılacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR