İzmir - Kemalpaşa'nın Treni :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edis2209 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,083

edis2209

Dal rüzgarı affetse bile, kırılmıştır bir kere ..!
Yer
Kemalpaşa - İzmir
edamezuniyet7.jpg

edamezuniyet23.jpg

edamezuniyet.jpg

edamezuniyet8.jpg

İzmir-Kemalpaşa 'nın Treni

Kemalpaş'ya yolunuz düşerse şayet, sokaklarında böyle bir araca rastlarsanız bu ne ya ! filan dememeniz için :D konuyu paylaşmak istedim. Ne olduğunu bende çok merak etmiştim. Küçücük bir araştırma sonucunda aşağıdaki bilgiyi bulunca çok hoşuma gitti ve çektiğim fotoğraflarla paylaşayım dedim. Umarım konu ve fotoğrafları beğenirsiniz. :D

"İlçemizde Cuma günleri kurulan pazardan alış veriş yapan vatandaşlarımızın çanta taşıma sıkıntısı artık son buluyor. Kemalpaşa Belediyesi tarafından hizmete sunulan taşıma treni ile vatandaşlar alış veriş yaptıktan sonra çanta taşıma derdinden kurtulacaklar.

Cuma günleri ilçemizde kurulan Pazaryerinden ilçe merkezinde bulunan mahallelerle sefer yapan araç vatandaşlar tarafından oldukça rağbet görüyor. Özellikle Pazar yerine uzak mahallelerde ikamet eden vatandaşları ilgi gösterdiği araç her Cuma hizmet verecek. Ücretsiz olarak hizmet veren aracın güzergahı ise şöyle;

2 Nolu Sağlık Ocağı Kalkış
Körfez Dershanesi Kavşağından Çevre Yolu
Sanayi Kavşağı
Çınar Köyü
Şehir Merkezi
Soğuk Pınar Mahallesi "

Saygılarımla,
Sevgiyle kalın.

Etiketler

Ynt: İzmir - Kemalpaşa'nın Treni :smiley:

Hoş bir uygulama. Marketlerin servis araçlarından daha şirin:smiley:

Ynt: İzmir - Kemalpaşa'nın Treni :smiley:

rdo.jpg

Belediye Sünnet düğünlerinde de bu tren'i tahsis ediyor. :smiley:)
Gerçekten de güzel bir görüntünün yanı sıra tatlı bir tebesümle bakıyor insan.
Sevgiyle kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.