İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,810
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)

gelinsiz düğün olur mu ?

Etiketler

Eşlerimizi getirebiliyor olmamız iyi oldu. Oklavayı göze alıp gelmektense, oklavanın sahibini de getirmek fena olmayacak :smiley:
Fakat arkadaşlar, Manisa'da oturmama rağmen ben karagöle nasıl gidilir bilmiyorum. Manisa'dan nasıl gelirim, nerden gelirim bana tarif ederseniz sevinirim. Ayrıca Karagöl de saat kaçta ve nereseinde buluşucaz. Nasıl bir yer, hiç bilmiyorum.

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Fakat arkadaşlar, Manisa'da oturmama rağmen ben karagöle nasıl gidilir bilmiyorum. Manisa'dan nasıl gelirim, nerden gelirim bana tarif ederseniz sevinirim. Ayrıca Karagöl de saat kaçta ve nereseinde buluşucaz. Nasıl bir yer, hiç bilmiyorum.

Selam, Karagöle önce normal yoldan tarif yapacağım. Offroad gezilerimizde bazı yollar Manisa yakınlarına veya Emiralem yakınlarına inmiştik. Bu gezide de böyle bir rota izlersek siz de öğrenebilirsiniz. Tarif edeceğim ana yol neredeyse tamamen asfalt ancak son bölümleri bozuk ve çukur vb. var maalesef.

Önce Yeni açılan Girne devamından Yamanlar koleji yanından geçiliyor. Bu noktadan sonra yol levhaları sizi götürecektir.
Yamanlar kolejinde km sıfırlayın, yaklaşık 1 km sonra örnekköy mezarlığı var onun solundan yukarı devam edin. Yaklaşık 7.ci km de sağda yamanlar köy ayrımı var siz soldan devam edin

Yaklaşık 10.cu km deki ayrımda sağdan devam edin
sonra eskiden senatoryum olarak kullanılan, bugün metruk durumdaki binalrın yanından geçip yaklaşık 20.ci km de karagöl tesislerine ulaşırsınız. Bu 20 km yi yaklaşık 35-45 dakikada alırsınız.
Buluşma yeri göl kenarı olabilir. İsteyen arkadaşlar 9,30 gibi aşağıda yamanlar koleji önünde buluşulup birlikte de gidilebilir.

C.tesi akşamdan kamp yapacak arkadaşlarımızın da göl kenarında çadır ve araçlarını görürsünüz.
Saat olarak henüz konuşulmadı ama 10,00 gibi uygun olabilir diye düşünüyorum

sevgiler
erdal

Erdal Bey teşekkür ederim..
Karagöl'e Manisa'dan da ulaşım var diye duydum. Eğer Manisa'dan ulaşım yolunu bulamazsam bile, tarif ettiğiniz yoldan gelirim. Çok teşekkür ederim tarifiniz için.
Peki Karagöl civarında off road yapabileceğimiz parkurlar var mı?

O bölgeyi karış karış bilen arkadaşlar var bize rehberlik edeceklerdir :smiley:

Sevgili arkadaşlar bugün Kargöl sırtlarını dolaşıp bir rota çıkardık.Yollar offroad için olduköa elverişli hatta Görkemin aracını çmura saplandı ve çıkaramadık.Orada bıraktık.Yarın gidip alacak.
Rota hazır bol çamur ve su var umarım dahada yağmur yağar iyice güzelleşir. Cumartesi akşamı kamp ateşinde buluşuyoruz.
Manisadan gelecek olan arkadaşımız için yollar karışık olduğu için geliş rotanızı İzmir üzerinden yapınız zira manisa yolu şu an bol çamurlu tek araç zorlanabilirsiniz.
Pazar sabahı gelecekler için saat 10.00 buluşma saati iyidir.Kahvaltı sonrası hareket ederiz.
Sevgiler
Melih Eriş

Tamam o zaman. Ben rotayı izmir üzerinden çiziyorum. Pazar günü sabah erkenden çıkmam lazım ki, ancak o saatte oraya yetişebilirim. Urla'da yapılan etkinliğin ilk adımlarını beraber attık, ama katılamadım. Umarım arıza çıkmaz ve umarım gelebilirim. Görüntüleri izleyince de içim gitti zaten.
Neyse.
Teşekkürler Melih Bey.

Pazar sabahı geziye katılacaklar için buluşma noktası
Yeni girne pazar yeri.
Buluşma saati 9.00
haraket 9.10
Bir terslik olmazsa saa 10 gibi kamp alanına ulaşmış oluruz. :smiley:
Yer ve zaman uygunsa listeye kamp alanı veya yeni girne pazar yerinde geziye katılacaklarını eklerlerse buluşma noktasında rahat edilir.

" Rota hazır bol çamur ve su var umarım dahada yağmur yağar iyice güzelleşir " Eyvahhh su ve çamur :smiley:
Acil ihtiyaçlarım.
4 adet mt lastik
2 adet ameliyat eldiveni

bunları ayarlıyamazsam bu sefer bir traktörle beraber gelmeyi düşünüyorum :smiley:

lastiklerim mt değil ama daha iki günlük at. umarım işe yararlar. su için benim araçta önlem almaya gerek var mı acaba? :-\

Araç dizelse sorun yok. Urla gezisinde çamura batmamak niyetiyle suya hızlı girince su çıkışında motor durdu. Distribütör su almış. 10 dakikalık su temizliğinden sonra yola devam.

Bazı bol sulu çamurlu parkurlar hazırladık.Buraların kıyısından geçiririz sizleri.Oynamak isteyenler dalarlar. Zorlanıcağınızı sanmıyorum.Zorlansanızda bir sürü ekipman var çıkarırız.Merak etmeyin.Sevgiler.

Teşekkürler :smiley:

1- Vosdost ( Ahmet ambulans kasa karavan 110 )
2- Erdal (Disco-300 tdi)
3- Nejat (Niva
4- VoDaFoNeCeLL (mitsubishi L200 magnum-Furkan)
5- Jamboree (LR110-Uğur)
6-Melih (defender 110)
7-Okan(def 110)
8-Turker (Daihatsu)
9-Ömer (def 90)
10-Özgür (LR series2a)

bir terslik olmazsa ailemle pazar sabahı konvoya katılmak isterim

gezi hakkında detay verebilir misiniz, piknik gibi mi geçecek yoksa sürekli off road mu yapılacak, gidiş geliş güzergahını öğrenebilir miyim?

Selamlar

tabii artık 4çeker oldun, gezilere katılmak da hakkın... umarım eğlenirsin.

Özgür hayırlı olsun 4 çeker olmuşsun özellikle senden güzel fotolar bekliyorum .
Bu arada imza çok hoş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri