Ynt: İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)
VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Fakat arkadaşlar, Manisa'da oturmama rağmen ben karagöle nasıl gidilir bilmiyorum. Manisa'dan nasıl gelirim, nerden gelirim bana tarif ederseniz sevinirim. Ayrıca Karagöl de saat kaçta ve nereseinde buluşucaz. Nasıl bir yer, hiç bilmiyorum.
Selam, Karagöle önce normal yoldan tarif yapacağım. Offroad gezilerimizde bazı yollar Manisa yakınlarına veya Emiralem yakınlarına inmiştik. Bu gezide de böyle bir rota izlersek siz de öğrenebilirsiniz. Tarif edeceğim ana yol neredeyse tamamen asfalt ancak son bölümleri bozuk ve çukur vb. var maalesef.
Önce Yeni açılan Girne devamından Yamanlar koleji yanından geçiliyor. Bu noktadan sonra yol levhaları sizi götürecektir.
Yamanlar kolejinde km sıfırlayın, yaklaşık 1 km sonra örnekköy mezarlığı var onun solundan yukarı devam edin. Yaklaşık 7.ci km de sağda yamanlar köy ayrımı var siz soldan devam edin
Yaklaşık 10.cu km deki ayrımda sağdan devam edin
sonra eskiden senatoryum olarak kullanılan, bugün metruk durumdaki binalrın yanından geçip yaklaşık 20.ci km de karagöl tesislerine ulaşırsınız. Bu 20 km yi yaklaşık 35-45 dakikada alırsınız.
Buluşma yeri göl kenarı olabilir. İsteyen arkadaşlar 9,30 gibi aşağıda yamanlar koleji önünde buluşulup birlikte de gidilebilir.
C.tesi akşamdan kamp yapacak arkadaşlarımızın da göl kenarında çadır ve araçlarını görürsünüz.
Saat olarak henüz konuşulmadı ama 10,00 gibi uygun olabilir diye düşünüyorum
sevgiler
erdal