Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)
Ynt: İzmir Karagöl Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Şubat 2009)
Sevgili Vosdost kamp alanını sormuşsun, Karagöle geldiğinizde kapıda Yıldırım abi var o size gösterecektir.Zaten görürsünüz araçları. Karagölde bazı yerlerde tel çekmiyor.Genede vereyim 05362372075.
Sevgiler
arkadaşlar son dakika gibi olacak ama rav4 ü yerden yükseltmek için ne yapabilirim.daha önce bir doğana takoz koyup yerden yükselttirtmiştim bunlarda böyle olaylar var mı ? nasıl olabilir acaba
önceki gün bayağı bir debelendim çamurda. yükseklik yetmedi. aslında ciddi bir yükseltme yaptım. dün gece de bir başka yerde epey zorluk çektim. diferansiyel kilidi olmasa kalmıştım.
Melih Bey'in yayınladığı görüntülerden sonra gözüm korkmadı değil ! örnek video bu, önceki gün çekildi :
VoDaFoNeCeLL
siz bu lastiklerle mi katılacaksınız benim lastiklerde bu tip nasıl yapacaz OK 144 leri de emanete verdik kazdaglarına gitdiler acıkcası bende yusuf yusuf la tanışmadım degil hanı
erco' Alıntı:
VoDaFoNeCeLL
siz bu lastiklerle mi katılacaksınız benim lastiklerde bu tip nasıl yapacaz OK 144 leri de emanete verdik kazdaglarına gitdiler acıkcası bende yusuf yusuf la tanışmadım degil hanı
evet erco. bridgestone dueler 694 a/t. aslında desen iyi ama bilmiyorum iş görür mü ? yusuf'u ben de gördüm azıcık. olmadı biz arka arkaya gideriz. kim batarsa diğeri onu çeker. gerçi 1750 kiloluk bir arabayı nasıl çekeriz, onu da bilmiyorum ya, neyse