İyi Sürücüyüm Diyenlere

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,362

Etiketler

Ynt: İyi Sürücüyüm Diyenlere

Yerinde bunu şov olarak yapmak ve izlemek açısından güzel belkide harika bir şey ammma !!! ömrüm bu videoda ki gibi araç kullanan ve denemeye kalkan araçları kesip biçip onarmakla geçti ehlinin ve sahasının dışında kimseye tavsiye etmem ama bazıları bunları şehir içinde masum araçları madur ederek yapıyor ilgili videolar youtube de yeterince var bir video da şahışın birisi o trafikte araçların arasından bakırköyden topkapıya sadece bir buçuk dakika da gitti bunuda başlığa taktığı kamera ile çekmiş ne büyük marifet değilmi hani bide vukaattan sona bana gelipte ağlamıyorlarmı işte insanın canını bu sıkıyor . Zaten sitemizin alt kısımlarında bunları izleyip te aynısını yapmamanız öneriliniyor .. İŞİ HAKKI İLE YAPANI ETMELİ TAKDİR TRAFİK MAGANDALARININ HAKKI İSE 90 KÖTEKTİR

seyyah-34 abi haklısın valla (ben bi ara bunlardan biriydim) ben orjinali ile yapıyodum
ama evlilik durdurdu bizi. ( 90 kötekten yırttık yani :D )

Elbette o kişi bunu şov amaçlı yapıyor amma velakin Ahmet kardeşim ben yegenlerime izlettim bana ne dediler biliyormusunuz ? süperrrrrrrrrrr yaaa yarın bende deneyeceğim !!! şimdi sorun acaba bu işi nerde denerler ??? sona herkesin benim gibi bu işin ustası dayısı olmayablir :D ;)

bir turda, 4 lastik balata debriaj tampon oh faturası baya kalabalık :smiley: araç güzel söze gerek yok amma pilotajda bir okadar iyi... İsraf Günah :smiley:

nadir abi teknik otoya iş çıksın diyemi yayınlıyorsun bunları adil ustaya izlettinmi bari oda az değil hanii eskilerden dir :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri