Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan.okuyucu.180 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,249

Etiketler

Ynt: Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

4650e8e1b35db0bdacd8276bd1db7035.jpg
accfc9acd5bec61f51d528208cf9d322.jpg
eb3eaf2dcafd0b4befc18576de4ec331.jpg
158a8bc5de5b3ef392b2737983df8773.jpg
9cc1fdc0de2948b4717b8480caf0285e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

guzel oluyor ama o kadar agirlik cok fazla olmus, tavan saciyla havalandirmanin birlestigi yerde en azindan. 1-2 mm silikon kalmaliki iyise yapissin ve sizdirmazlik saglansin. insallah bu kadar agirlikla silkikonlar cikmamistir..

Engin bey teşekkürler Aracın üzeri düz degil.havalandirmanin geldigi yerlerde kesit oldukça girintili çıkıntılı.. Haklısınız ama mastiği bol sürerek mastigin esnekliğine güvenerek yalıtımı sağladık.montaj 2 saat sonra güçlü bir yağmur vardı.akan falan olmadı ama tavanı kapamadan önce son bir kontrol yapacagım...

Oturma grubunun üzerine gelecek olan dolap bagaj diyeyim yaklaşık kaça kaç Yapılıyor????

Panellerin ara bağlantılarını kesip adaptör süz Bağlantı yaptık.Baglanti yerlerine bakir boru geçirerek Akım guzel geçmesini sağladık ve Bağlantı yerlerini cok guzel izole edip makoron sarıp Ateşle eritip Bağlantıları sağlamlaştırdik.daha sonra alimünyum Lara panelleri tutturup sağlam bir şekilde Aracın üzerine monte ettik ...

TC Ahmet Özkur?un' Alıntı:
yakın zamanda baya bir iş çıkaracak gibi gözüküyor Hasan Bey. Duvar kaplamalarına ne zaman başlayacaksınız. sabırsızlıkla bekliyoruz.
imaltlara sadece aksam devam edebiliyoruz.Tam gun mesai yapabilsek oldukça yol alabilecek gibiyiz...Birde bizi yavaşlatan camlar..çamlarımız gelse daha fazla iş çıkacak gibi Ahmet Özkurşun bey..:smiley:))

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü

Hasan bey, amacım kaliteli bir araç üretmenize azda olsa fikir vermek, mesleğinizi bilmiyorum fakat teoride söylenenle uygulama çoğu kez birbirine uymuyor, taş yünü konusunda kesinlikle yanılıyorsunuz, üreticiler ( uygulama sırasında nemden koruyunuz ) derler, ben tecrübelerimi yazdım, aksine taş yünü süngerden çok daha fazla su tutar, ama tercih sizindir tabiki, ayrıca döşeme altına kullandığınız karkasların sayısıda çok az ve dengesiz, bu karkaslar hiç bir şekilde üzerindeki mobilyayı sabit tutamaz, dolayısıyla hareket eden ve gıcırdayan bir mobilya gurubunuz olur, biliyorum çok parlak şeyler yazmıyorum, kolay gele. ağırlığa dikkat.

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü

Dış kablo eklerinden makron da güzel olmuş, aklınızda olsun sarıldıktan sonra eriyen bantlar var dış ek izolelerin de çok başarılı. Sadece akşamları da olsa çok iyi gidiyorsunuz. Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR