Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan.okuyucu.180 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,256
Ynt: Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

0422faed5540e91f99dedd5404372bbd.jpg
e703abb67bfa701150d93d1eb6cc825b.jpg
fbb7262b769543458f940a286289f2af.jpg
5abf76f0669258469d5f5c6e04d0dcd1.jpg
yan duvarlar 6mm kavak kontra ile kaplandı araçla birleşim yerleri de deri kaplanarak hazırlandı ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

hasan.okuyucu.180' Alıntı:
0422faed5540e91f99dedd5404372bbd.jpg
e703abb67bfa701150d93d1eb6cc825b.jpg
fbb7262b769543458f940a286289f2af.jpg
5abf76f0669258469d5f5c6e04d0dcd1.jpg
yan duvarlar 6mm kavak kontra ile kaplandı araçla birleşim yerleri de deri kaplanarak hazırlandı ..deneme Amaçlı okuma aydınlatmalarını yaktık..

Yarın güneş panellerini de devreye alırsak elektrik işi yarılamış olur panellerin uçları aracın yukarısından
bağlanacak invertör de bağlayınca seyyar çekme iside biter hasan abi

ASUS_T00K cihazımdan gönderildi

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü

Hızınıza engel çıkmasın, bayağı keyifle yol alıyorsunuz.
Güzel de oluyor, kolay gelsin...

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü

Hasan bey, baya hızlı ilerliyorsunuz ama foto konusunda az cimrisiniz,
birkaç tavsiye, yatak tarafınada küçük bir pencere düşünün derim, yazın püfür püfür oluyor, mutfak lavabosunu yuvarlak kullanmayın, hiç kullanışlı değil, özellikle bulaşık konusunda, ben metrodan 40x40 servis kabı almıştım 13cm derinliği olanlardan, vede üst dolap düşünüyorsanız karkaslarını şimdiden yerleştirmeyi unutmayın, yatak üstü, mutfak üstü, oturma gurubu üstü vs.

Kemal abi bitirelimde bir Bodrum Fethiye yapalım diye uğraşıyoruz:smiley:))))
Yatak tarafında ,wc tarafında 15x30 küçük pencerelerin var.mutfakta da var Şu an kontralar kapalı olduğundan görünmüyor.. Dışarıdan bir delik açıp el frezesi ile onları açacağım.
Çok hızlı gitmiyorum..sadece akşamları çalışıyoruz ama 2 kişiyiz..hatta Kar yağışı iki gun durdurdu bizi..
Fotolara Birşey diyemiyorum heyecanla bazı imalatlar kaçıyor ama hem çalışıp hem resimlemek zor..
29 cm Çapında bir Eviye aldım yani kare ... Uyarı icin tesekkurler ...dolaplar icin alt yapı hazır.şofor kabininin arka üstten başlayıp wc Yanındaki yüksek gardolap a kadar Üstte dolap olacak gibi ..
Bu arada Şoför Kabin üstü dolabinizin on yüzeyi ve emniyet kemerlerine inen yan yüzeyleri ile ilgili detay fotonuz var mı? Oraları çözemedim hala tesekkurler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR