Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan.okuyucu.180 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,269
Ynt: Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

hasan.okuyucu.180' Alıntı:
Kemal abi bitirelimde bir Bodrum Fethiye yapalım diye uğraşıyoruz:smiley:))))
Yatak tarafında ,wc tarafında 15x30 küçük pencerelerin var.mutfakta da var Şu an kontralar kapalı olduğundan görünmüyor.. Dışarıdan bir delik açıp el frezesi ile onları açacağım.
Çok hızlı gitmiyorum..sadece akşamları çalışıyoruz ama 2 kişiyiz..hatta Kar yağışı iki gun durdurdu bizi..
Fotolara Birşey diyemiyorum heyecanla bazı imalatlar kaçıyor ama hem çalışıp hem resimlemek zor..
29 cm Çapında bir Eviye aldım yani kare değil ama bakalım ..Uyarı icin tesekkurler ...dolaplar icin alt yapı hazır.şofor kabininin arka üstten başlayıp wc Yanındaki yüksek gardolap a kadar Üstte dolap olacak gibi ..
Bu arada Şoför Kabin üstü dolabinizin on yüzeyi ve emniyet kemerlerine inen yan yüzeyleri ile ilgili detay fotonuz var mı? Oraları çözemedim hala tesekkurler...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü

Mutfak camını özellikle uzun tut, tezgah boyunda mesela.

O bahsettiğin kısımda kemer üstü plastiği çıkınca alt kısımın görüntüsü gerçekten kötü, bu iş tamamen göreceli, herkez farklı bişeyler yapıyor, tabiki imkanlar dahilinde,
ben öncelikle şoför üstü tavan sacının altındaki keçeyi ve üstündeki plastiği tam sac alını hizasından kestim, sac'ın alt kısmına perdenin kornişini, üst kısmınada o kısmı kapatacak kontrayı monte ettim, keçenin ağzınıda aliminyum L ile kapattım.
Kapı yanağını ise bir plastik parçayı ısı ile o kısma uygun hale getirdim ( mavi işaretli ), yani o kısımdaki parça alttan soför üstüne kadar tek parça ve üzeride krem renk tavan döşemelik kaplı.

DSCN0461.JPG

DSCN0462.JPG

DSCN0464.JPG

DSCN0465.JPG

DSCN0466.JPG

Döşemeliğin her iki yanağıda sürme ve ön kapı fitillerinin altına kadar gidiyor.

DSCN0467.JPG

DSCN0468.JPG

DSCN0469.JPG

Kemal abi elinize saglık cok guzel olmuş.Aslinda sizinkinin mantığıma benzer bir uygulama yapmaya çalıştık.Aynen senin gibi keceyi bende kestim.plastik orjinal parçayı iptal edip oraya 6 mm kavak kontralari boyuna montajladik.daha sonra yerine alıştırarak 18 mm kavak kontrayi yerine alıştırdık ama 1,5 gun bununla uğraştık. Sonra kapklari ve bas aç montesini yapıp deri kapladık bizimkisi de fena olmadı .
1723b679f402d5a24c650fdefc774084.jpg
ac98ebbff6d4a4dd715f4a6db1507ed6.jpg
0a7c929f386138fa38030a634660d803.jpg

b56756de27870cd1b3639448e887670f.jpg
ee864a3945b9be9bc6cbef15bff48655.jpg
63948e9947729b5e7627b2b0a4f48fcd.jpg
934b96a5ae5bedbb7b00a4c69d2892d2.jpg
aku grubu havalandırması ,buzdolabı havalandırması temiz su girişi yapıldı ...teog sınavı hazırlıklarından sıkılan oğlumda bana yardima geldi.uzun zamandır ayagimdaki probleme rağmen Ahmet sayesinde isler yolunda gidiyor... Bu böyle oluyor,bu kadak oluyor.:smiley:)))

şoför üstü baya yakışıklı olmuş,
Bu gördüğüm havalandırma oturma gurubunun ayak kısmındaysa çok isabetli olmuş, ben sonradan böyle bişey neden düşünemedim demiştim. yazları faydası olacak.

Aka' Alıntı:
şoför üstü baya yakışıklı olmuş,
Bu gördüğüm havalandırma oturma gurubunun ayak kısmındaysa çok isabetli olmuş, ben sonradan böyle bişey neden düşünemedim demiştim. yazları faydası olacak.
kemal abi havalandırmayı aku grubu icin Yaptık ama bende keske karşılıklı iki tane aynı malzemeden alsa idim de sizin düşündüğünüzü yapsaydım dedim.. Bu havalandırma malzemesi icin malum bir vatandaş bana 40 TL Demişti aynı Şehirde başka bir kişiden 30 TL aldım diye sevinirken kendi şehrimde 5 TL ye buldum.alti üstü basit bir havalandırma menfezi iste ..sizin dediğinizde cok guzel olurdu...
Aklıma gelmişken siz araç içinde 18 mm kavak kontra kullanmismiydiniz? Ve planlarımız hemen hemen aynı diye soruyorum? 220x170 kaç plaka 18 mm kavak kontra gitmişti hatirliyormusunuz selamlar...

Kaç kontra gitti hatırlamıyorum, Ben bu işlem için farklı bir yöntem uygulamıştım, corel yada max ta önce kontra ölçülerinde birkaç kare çiziyosun, sonra bütün eğri yada düz parçalarını eğri ise fireleri ile birlikte bir kare oluşturacak şekilde ölçekli olarak çizip, yatay veya dik olarak bu kontraları temsil eden karelerin içine yerleştiriyosun, böylece kullanacağın ve artan malzemen birebir görünmüş oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR