Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan.okuyucu.180 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,256
Ynt: Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Kesimlerden elde ettiğim talaşları beyaz tutkal ile karıştırıp macun kıvamına getirip playwood lar arası boşlukları doldurdum.1 gun sonra bence cok guzel bir dolgu elde ettim .fazlaliklari zımpara ile alarak seviyeleri eşitledim.Daha sonra üzerine su bazlı özel bir yapıştırıcı sürüldü .Kardesim hastane inşaatının. Şantiye sefi olunca bana hastanelerde yerlere serilen Anti bakteriyel bir örtü verdi.Bu uygulamanın yapılması icin mükemmel bir zemin temizliği ve yumuşak bir malzeme gerektiğinden malzeme bir sure Güneş'in Altın'da serili kaldı.daha sonra yapıştırma işlemine geçildi.Bence guzel be saglikli oldu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

bariscim' Alıntı:
Tertemiz, sanırım en steril karavan bu karavan olacak :D
Kolay gelsin...
:smiley:))))) Alpaslan bey tesekkurler ...amacım steril olmaktan Ziyade bir imkanımız vardı onu kullanmaktı...

86ceddc15c8061e2711069fee3930bfb.jpg
45b43430b4a4e43ce2158894fd99ad8f.jpg
6f5012b49e88a1da83004e17efc61364.jpg
bc97ae28bca252c8630f0a53125a1ae9.jpg

Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü

Hasan bey
Bir tavsiye, şu köşeyi bu şekilde yuvarlatırsanız, daha az azar işitirsiniz.

hsr.jpg

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Aka' Alıntı:
Hasan bey
Bir tavsiye, şu köşeyi bu şekilde yuvarlatırsanız, daha az azar işitirsiniz.
abi haklisin onu bende fark ettim montaj aşamasında boyadan sonra şekilde gösterdiğine benzer bir köşe çıkartmaya çalışacağım ... Tesekkurler...

Vahit abi problem yok ne zaman biterse o zaman bineriz içimize sinsin guzel olsun insallah..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR