Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan.okuyucu.180 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,256

Etiketler
Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü

Sizin için hızlı ve sabırlı deniliyor. Yakinen takip ediyorum. Fotoğraflarda güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.

Ynt: Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

mabirsen' Alıntı:
Sizin için hızlı ve sabırlı deniliyor. Yakinen takip ediyorum. Fotoğraflarda güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.
hocam teşekkürler de sizin pek sevmediğiniz seyleri biz Ahmetle götürüyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

3b28966fc6351fcc10a164d648fa6911.jpg
17a8e9197aa63271a815a2077c4c3d5c.jpg
09b5d7844c28858ed648ac2a47e25ec7.jpg
bf9cf840c7383299062996f9002cb189.jpg
malzemeler gelmeye başladı hadi Hayırlısı..

Elektrik tesisatı çık guzel oldu onca kablo nereye gitti Ahmet işçiliği çık guzel çıkarıyor geri görüş kamerasına bir kamera daha ekledim onuda açılır kapı yan tarafa monte edeceğim

Diş elektrik Bağlantı aparatı
9f14a613ad124fac8aa233101e6e5ab0.jpg
a45016a6ce825196da27092a75ce8a92.jpg
5dd7ee95c4a28fc7a7bc896954a962b8.jpg
guzel bir Parça aranda delik açmadan dışarıdan yada alttan bağlanabilir....

Tabandaki taşyünü galiba, fakat bu uygulama şeklini beğenmedim, taşyünü tabana temas ediyor gibi, arada boşluk kalmamış, ileride su aldığında ömür boyu kurumaz, hem koku yapar hemde tabanı çürütür, henüz erken olduğu için söylüyorum.

@Aka'nın yazdıklarına önem verin Hasan bey !
Tamamen ayni fikirdeyim. Terleme yan duvarlardan aşağı akacak. :-\
Tabanda böyle çalışma yapan kimse bilmiyorum.

Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Say'ın kemal bey tas yünü mineral ve bitkisel lifli yalıtım malzemeleri Arasında lamda denilen Isıl iletkenlik Değeri en yüksek malzeme olup guzel yalıtım Değerlerini yanında yanmaz ve si nem
tutmaz Özellikleri yüksek bir malzemedir.Tabanda da işimi bitirdikten sonra alttan ve üstten guzel bir mastikleme ile tum aralıkları kapatıp üzerinden hastanelerde kullanılan anti bakteriyel bir malzeme ile kaplamayı dusunuyorum..ayrica en son aşamada aracimi alttan ziftleme yapıp iyice suya ve neme karşı yalıtmak istiyorum.aracin dışarıdan su almasını engellerimde Aracın icinde bir arıza olur yada kaçak olursa falan ona hangi yalıtım malzemesini kullanırsanız kullanın sikinti olur..

hasan.okuyucu.180' Alıntı:
Say'ın kemal bey tas yünü mineral ve bitkisel lifli yalıtım malzemeleri Arasında lamda denilen Isıl iletkenlik Değeri en yüksek malzeme olup guzel yalıtım Değerlerini yanında yanmaz ve su nem
tutmaz Özellikleri yuksek bir malzemedir.Tabanda da işimi bitirdikten sonra alttan ve üstten guzel bir mastikleme ile tum aralıkları kapatıp üzerinden hastanelerde kullanılan anti bakteriyel bir malzeme ile kaplamayı dusunuyorum..

hasan.okuyucu.180' Alıntı:
Say'ın kemal bey tas yünü mineral ve bitkisel lifli yalıtım malzemeleri Arasında lamda denilen Isıl iletkenlik Değeri en yüksek malzeme olup guzel yalıtım Değerlerini yanında yanmaz ve si nem
tutmaz ozelliklerinyukaek bir malzemedir.Tabanda da işimi bitirdikten sonra

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR