Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan.okuyucu.180 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,510
Ynt: Iveco daily panelvandan karavan dönüşümü

Vahit bey eklere biz makoron deriz.aynen Dediğiniz gibi Bağlantıyı yaptıktan sonra Bağlantı yerlerini geçecek şekilde kılıfı geçirip Ateşle ( çakmakla degil ) eritip sizdirmazligi sağlıyoruz onun üzerinde kalın elektrik bantı ile tekrar bantliyoruz..

Sent from my iPhone using Tapatalk

sevgili kemal ağabey resimlerde eksiler var.Buradan görünen resimlere gore haklisin da usteki playwood un Altın'da yeterli Karkasimiz var çunku Dediğiniz gibi binanın temeli burası. Yalıtım konusunda ise söyleyebileceğim araci yapabileceğim en iyi izolasyon ile suya karşı koruyabilirim ama yine de su bu... Girmek isterse yine de girecektir.Aracin icinde belki su sisteminde bir arıza gelecek vs.. Hersey olabilir.. Ben Max önlemi almaya çalışacağım ...

tavan tesviysinde ve değer işlerinde oldukça cok yorulduk..Aracın boylamasina 3x1 profil ile teraziye aldığımız Aracın yan duvarlarla olan seviye ayarında Bayağı zorlandık havalandırma Etrafında ve tavanda ki tum girinti çıkıntılara rağmen Güzel işçilik çıktı...

Alüminyum folyo kaplı cam yünü çalışmanız güzel gözüküyor hasan bey koli banti çok kötü olmuş aliminyum folyo bant kullana bilirdiniz

ASUS_T00K cihazımdan gönderildi

mehmet ali hocam ((mabirsen) Yardıma gelince daha da hızlandık ...

mehmet ali hocam ((mabirsen) Yardıma gelince daha da hızlandık ...

Yalıtım bitince daha derli toplu bir görüntü oldu. Deri kaplamalar gerçekten güzel.

Eger sicak havada deri uygulamasi girintili çikintili yerlerde fire vermez ise oldukça guzel oldu...